بعد از 45 مین ور رفتن با کانکشن تو بعد از ظهر برای کانکت موندن تو گیم .... ( برای تست بود - همین دو تارو بازی کردم....)
![]()
بعد از 45 مین ور رفتن با کانکشن تو بعد از ظهر برای کانکت موندن تو گیم .... ( برای تست بود - همین دو تارو بازی کردم....)
![]()
یه راه که امکان بازی کردن رو تقریبا ممکن می کنه
اینه که بعد از اینکه بازی لود شد و صفحه اصلی اومد(منظورم اونجاس که می تونی بری تو pvp1 , pvp2 , ...)
بجای رفتن تو pvp ها بری تو کپس شاپ
بیشتر وقتا میره تو کپس شاپ اونجا صبر می کنی تا چند ثانیه که پیام های بقیه رو ببینی یا بتونی خودت چیزی بنویسی
اما مشکل اینجاست که باید یکی از تو کلن یا فریند لیستت آنلاین باشه و توی یک روم باشه که جای خالی هم داشته باشه
اینجوری با folow زدن میری توی روم اون
البته من بعد از ظهر نتونستم با این سبک بازی کنم
اما صبح و آخر شب تونستم![]()
مال من روشم فرق می کنه ....
45 دقیقه تلاش کردم که فقط صفحه لیست سرور هارو ببنیم ( چون همش تایم اوت می شد و می زد بیرون - یک ربع اول که اصلا انتی چیت نمی زاشت بازی لود شه چون نمی تونست وصل شه برای اپدیت )
بعد از ان هم باید با صبر زیاد هر جا می رم کلی صبر کنم که ان سرور ها بیاد ( مثل تو که گفتی باید پیغام های بقیه رو تو چت ببینیم ) تو بخش اسلحه ها هم باید کلی با فاصله زمانی تعمیر و تغییر رو انجام بدم که ارور نده ...
همچنین موقع ورود به روم هم همینطور تا تایم اوت نشه ولی وقتی داخل بازی می رم دیگر مسئله ای نیست.
آره دردسر رفتن تو روم هاست
زدن این پورت 28004 رو ترکوندن نامردا
جالبیش هم اینجاست با همین وضعیت درب و داغون یه sw تو کپس شاپ بردم
اون نامرد زد همه تفنگ ها رو پروند(هکر منظورمه )
الان تو هر کلاس بجز تفنگ دیفالت فقط یه تفنگ دارم!
پیستول هم
ingram redhawk sw دارم![]()
نسبت اسلحه کپ به معمولی
مال شما 1-1
ما من 0- 5
حیف که بخاطر باگ دیفالت هارو نمی شه مد روش گذاشت.
ولی حالا که تاپ ها همه زمانی شده چی کار می خوای بکنی؟
چه اسلحه هایی رو تصمیم داری بگیری؟؟؟
من الان منتظرم ببینم نسخه sf2 کی بتاش در میاد و چجوری هست اسلحه ها.... باید دونبال یک fps جدید باشیم که بالانس باشه در محدوده اسلحه ها.....
هیچ اسلحه ای نمی خرم
چون پارا رو قبلا خریدم و مودوس هم برده بودم دو هفته قبل هم pgm رو خریدم
بنابراین از هر کلاسی بهترینش رو دارم![]()
خوشبحالت ....
من sm و pm خوب نگرفتم حالا تو حسرت موندم... ( بیشتر هم تو اسنایپ - m40 حیف شد )![]()
مثل اینکه وضعیت خاکستری است....![]()
سلام ، به نظرتون بهترین تفنگ ها برای rifleman و pointman چیه ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)