بله ميشه. AP دوم رو بايد به عنوان يه Repeater پيكربندي كنيد.
اگه از Linksys سري g استفاده ميكنيد آموزشش رو اينجا گذاشتم:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Windows
Linux
Unix
Os2
Other
بله ميشه. AP دوم رو بايد به عنوان يه Repeater پيكربندي كنيد.
اگه از Linksys سري g استفاده ميكنيد آموزشش رو اينجا گذاشتم:
خیلی جالب مطلب می نویسی ممنونم ! حرفت کاملا درست هست ! مدرک های سیسکو/ CompTia / Microsfot توی ایران فایده نداره دوستان الکی وقت نزارن برن کلاس و مدرک بگیرن ! تحریم ها شدید تر هم میشه !خودمون خواستیم که اینجوری بشه هر جا میریم Not Available !!
بهترین راه استفاده از کتاب ها و ویدئو می باشد × من می خواستم 2 سال ازمون security+ بدم کهکشان گفت 420 هزار تومان فقط ازمون هست که می فرستیم دوبای !![]()
فعلا Prometric كه برگزار كننده آزمون هاي مايكروسافته مشكلي با شركت ايرانيها تو امتحاناتش نداره (البته خارج از مرز ايران و يك تست سنتر معتبر!)... حالا خدا ميدونه كي ممكنه Prometric هم سياستهاي خصمانه تري مثل VUE در پيش بگيره...
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام ما win 7 داريم نه xp بايد چيکار کنيم؟
آهان.
netsend روي 7 استفاده نميشه و براي سيستم عامل هاي جديد يعني ويستا و 7 يه كامند منسوخ به حساب مياد. بجاي اون از ابزار msg استفاده كنيد. تو اين تاپيك توضيح دادم:
ممنونم/.
من 50% این عکس رو متوجه شدم....البته هنوز به اون آموزشه مراجعه نکردم...
میخوام خودتم یه توضیح کوچیک بدی که پیکر بندی دیپیتری بین دو تا AP چرا با WEP صورت گرته؟
به خاطر سکوریتی؟
؟؟
-چطوری میتونم شبکه وایر لسم رو مانیتور کنم ک چه HP و کامپیوتری بهش متصل هست؟
و به طور کلی امنیت رو بالا ببرم.........
همه چيز به سادگي توي اون آموزش نوشته شده..
بله، WEP يكي از الگوريتم هاي encryption در مورد wireless LAN هاست كه قديمي تره و WPA و WPA2 هم هستن كه جديدترن.. من رو مودم ADSL/Router خودم اونو رو WPA2-Personal گذاشتم و يه Pre-Shared Key بهش دادم:
براي بالا بردن امنيت، اولين كاري كه ميكنيد اينه كه SSID پيش فرض دستگاهتون رو تغيير ميديد كه به راحتي قابل شناسايي نباشه. چون در حالت پيش فرض AP امواج beacon كه حاوي اطلاعات SSID هستش رو broadcast ميكنه و هكرها با استفاده از ابزارهاي sniffer به راحتي ميتونن SSID رو كشف كنن. براي اينكه جلوي broadcast كردن SSID توسط AP رو بگيريد ميتونيد غيرفعالش كنيد كه تو تنظيمات مربوط به AP به راحتي قابل دسترسه.
وقتي اين امكان رو غيرفعال كنيد كامپيوترهاي شما كه كارت شبكه وايرلس دارن نميتونن با AP شما ارتباط برقرار كنن، در نتيجه بايد MAC آدرس هاي اونارو براي AP تعريف كنيد. اين كارو MAC Filtering ميگن كه كار فوق العاده مفيديه! يعني شما تنها به MAC آدرس هايي اجازه ارتباط با AP رو ميديد كه قبلا براي AP تعريف كرديد.
تو شكل پايين تعريف ميكني كه چه MAC آدرس هاي توسط AP ف.يل.تر بشه و به چه MAC آدرس هايي اجازه ارتباط با AP داده بشه:
بحث امنيت شبكه هاي وايرلس بحث مفصليه!
براي مونيتور كردن شبكه وايرلستون از بعضي از نرم افزارهاي مونيتورينگ مثل Cisco Network Magic ميتونيد استفاده كنيد.
Last edited by paranoid_android; 06-04-2010 at 16:00.
حالا چه کنم؟؟؟بحث امنيت شبكه هاي وايرلس بحث مفصليه!
اما وقتی لپ تاب میارن تو کافی نت ما اسم کانکشن یا همون ssid اکسز پوینتمون تابلوئه .. نمیشه یه کار کرد که sniff نشه و احتیاجی هم ب دادن مک ادرسا نباشه؟ چون اصلا حسش نیست برم مک آدرسای سیتما رو بنویسم وارد کنم...از اون گذشته من میخوام ارتباط موبایلی هم با شبکم برقرار کنم.....
من کلاس ویندوز xp از آموزشهای mcse رو گذروندم ... میخوام برم دنبال ادامه کلاسا...
اما فهمیدم که ccnp یا یه همچین اسمی هم وجود داره که یه نوع آموزشه و مربوط به شبکه میشه... و ساختار سخت افزاری .....
با اینفراکچر چقدر تفاوت داره؟
اينكه چه كنيد رو تو همون پست توضيح دادم!
وقتي SSID اكسس پوينت رو تغيير ميديد، براي اينكه لپ تاپ يا بقيه كامپيوترهايي كه كارت شبكه وايرلس دارن بتونن با AP ارتباط برقرار كنن ميريد تو تنظيمات كارت شبكه وايرلس و اسم SSID اكسس پوينت رو بهشون ميديد تا بتونن با اون اكسس پوينت ارتباط برقرار كنن!
MAC Filtering هم يه solution اختياره!
CCNP رو كه بي خيال! براي شروع دوره هاي سيسكو بايد از CCNA شروع كنيد... اينكه CCNA چيه يه سرچ تو گوگل بزنيد همه چيز دستگيرتون ميشه..
Infra از كورس هاي MCSE/MCITP ه و در مورد استانداردها و پروتكل هاي شبكه و برخي از سرويس هاي Windows Server بحث ميكنه در حالي كه در دوره هاي سيسكو چيزي فراتر از اينا يعني مباحث سوييچينگ/روتينگ و كانفيگ كردن تجهيزات سيسكو و ... رو ياد خواهيد گرفت.
براي بالا بردن امنيت، اولين كاري كه ميكنيد اينه كه SSID پيش فرض دستگاهتون رو تغيير ميديد كه به راحتي قابل شناسايي نباشه. چون در حالت پيش فرض AP امواج beacon كه حاوي اطلاعات SSID هستش رو broadcast ميكنه و هكرها با استفاده از ابزارهاي sniffer به راحتي ميتونن SSID رو كشف كنن. براي اينكه جلوي broadcast كردن SSID توسط AP رو بگيريد ميتونيد غيرفعالش كنيد كه تو تنظيمات مربوط به AP به راحتي قابل دسترسه.
وقتي اين امكان رو غيرفعال كنيد كامپيوترهاي شما كه كارت شبكه وايرلس دارن نميتونن با AP شما ارتباط برقرار كنن، در نتيجه بايد MAC آدرس هاي اونارو براي AP تعريف كنيد. اين كارو MAC Filtering ميگن كه كار فوق العاده مفيديه! يعني شما تنها به MAC آدرس هايي اجازه ارتباط با AP رو ميديد كه قبلا براي AP تعريف كرديد.
تو شكل پايين تعريف ميكني كه چه MAC آدرس هاي توسط AP ف.يل.تر بشه و به چه MAC آدرس هايي اجازه ارتباط با AP داده بشه:
پس بدون اینکه mac filtering انجام بدم متصل میشم.MAC Filtering هم يه solution اختياره!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)