بله مثل اینکه دروغ 13 بود!
نمیدونم کجا بحث کارشناسی این بازی رو میدیدم میگفتن به خاطر شرایط جوی و ارتفاع و این حرفا خوردن وگرنه این اتفاق تاریخی افسانه ای بیش نمیبود!ولی انصافا دقایق ابتدایی مسی و سایر بازیکناش عرق کرده بودن وگرنه ارژانتین بدون مربی هم توان شکست دادن بولیوی رو داره!ما اگر اروپا بازی میکردیم 6 تا طبیعی بود ولی الان بیایم اسیا 6 تا بخوریم دیگه باید کره کره فدراسیون رو بکشیم پایین و کفاشیان رو دار بزنیم!دایی رو هم سنگ نثار!اگه گلای بولیوی رو هم دیده باشین انصافا از هرجا زدن رفت تو گل!من اول فکر کردم شوخیه تا وقتی چهره مسی رو که انگار رفته سونا دیدم گفتم ای خاک!مارادونا در پایان بازی گفته هر گل بولیوی مثل تیغی بود بر قلب من بعدش برنامه بازی های اسیایی رو پخش کرد بازی ایران عربستان رو نشون نداد!
اقا این خبرو من 13ام گذاشتم دیگه ......همه فهمیدن دروغ 13 بووووووود
یونایتد،ثروتمندترین باشگاه دنیا
با وجودی که این روزها صحبتهای زیادی در مورد بحران اقتصادی در جهان به گوش می رسد، ولی فوتبال همچنان یکی از فعالیتهای پردرآمد دنیا محسوب می شود.
سایت گل: به نقل از مجله فوربس، باشگاه منچستریونایند با دارایی 1.42 میلیارد یورو ،به عنوان ثروتمندترین باشگاه سال دنیا شناخته شده است و رئال مادرید با 1.03 میلیارد یورو، جایگاه دوم ثروتمندترین باشگاه دنیا را به خود اختصاص داده است. در کمال تعجب نام باشگاه آرسنال در جایگاه سوم به چشم می خورد و بارسلونا ، با وجود اینکه سال گذشته باافزایش درآمدی 22 درصدی مواجه بوده، در رده هفتم قرار گرفته است.
رئال و بارسلونا ، تنها نمایندگان حاضر اسپانیایی در این لیست هستند. در این میان نام 4 باشگاه ایتالیایی، 5 تیم از بوندس لیگا، دو تیم فرانسوی و نماینده قدیمی اسکاتلند نیز دیده می شود.برای اینکه بهتر بتوانیم قدرت لیگ برتر را متصور شویم بهتر است به این نکته توجه کنیم که تاتنهام در رده یازهم و بالاتر از تیمهایی از جمله رم، اینتر و المپیک لی ون قرار گرفته است. آنها در ده فصل اخیر تنها موفق به فتح دو جام شده اند و هرگز نتوانسته اند تا به رقابتهای لیگ قهرمانان اروپا راه پیدا کنند.
لیست 25 باشگاه ثروتمند دنیا بدین ترتیب است:
1- منچستر یونایتد: 1.42 میلیارد یورو
2- رئال مادرید: 1.030 میلیارد یورو
3- آرسنال: 913 میلیون یورو
4- بایرن مونیخ : 845 میلیون یورو
5- لیورپول: 768 میلیون یورو
6- میلان : 753 میلیون یورو
7- بارسلونا: 730 میلیون یورو
8- چلسی : 609 میلیون یورو
9- یوونتوس: 457 میلیون یورو
10-شالکه : 388 میلیون یورو
11-تاتنهام : 339 میلیون یورو
12-المپیک لی ون: 322 میلیون یورو
13-رم : 290 میلیون یورو
14-اینترمیلان: 281 میلیون
15-هامبورگ: 251 میلیون یورو
16-بورسیا دورتموند: 247 میلیون یورو
17-منچستر سیتی: 236 میلیون یورو
18-وردر برمن: 222 میلیون یورو
19-نیوکاسل : 217 میلیون یورو
20-اشتوتگارت : 201 میلیون یورو
21-استون ویلا : 183 میلیون یورو
22- المپیک مارسی: 183 میلیون یورو
23-سلتیک : 166 میلیون یورو
24- اورتون : 158 میلیون یورو
25- رنجرز: 148 میلیون یورو
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از خبرگزاري آسوشيتدپرس، باراك اوباما در نامهاي به سپ بلاتر؛ رئيس فيفا آورده است: از كودكي فوتبال بازي كردهام و عاشقانه اين ورزش را دوست دارم. در جاكارتا عضو يك تيم فوتبال بودم و هميشه خود را كنار اين ورزش احساس ميكردم. اكنون به عنوان رئيسجمهور آمريكا اين وظيفه را احساس ميكنم كه بايد امتياز ميزباني جام جهاني را به كشور خود بياورم.
اوباما در ادامه نامه خود آورده است: ميزباني جام جهاني فوتبال باعث شادي دو دختر من خواهد شد؛ در نتيجه همه كودكان آمريكايي را خوشحال خواهد كرد. شهر شيكاگو آماده برگزاري المپيك 2016 و دو جام جهاني در سال 2018 و 2022 پياپي است و تعهد ميدهم باشكوهترين ميزباني جام جهاني در تاريخ فوتبال جهان را شاهد باشيد.
وي افزوده است: با شعار احترام متقابل و اميدواري به آينده از رياست فيفا ميخواهم اين امتياز را به كشور آمريكا بدهد و از اين پس با فدراسيون فوتبال آمريكا در اين مورد در تماس باشم. اميدوارم خبرهاي خوشي از طرف فيفا بشنوم.
ستاره انگلیسی تیم فوتبال آ.ث میلان بازیگر نقش ترمینیاتور شد.
دیوید بكهام پس از اینكه با یک كمپانی تولید كننده تلفن همراه قرارداد منعقد كرد، در فیلم تبلیغاتی این شركت در نقش بازیگر فیلمهای ترمینیاتور ظاهر میشود.
این فیلم به مدت 4 دقیقه خواهد بود. وی در این فیلم كه از سوی آنتونی ماندلر كارگردانی میشود، با تكرار حركات بازیگر فیلمهای ترمینیاتور، به تبلیغ تلفنهای همراهی میپردازد كه حداقل 2000 یورو بها دارد.
بكهام در شرایط فعلی با شركتهای چون آدیداس و جیورجیو آرمانی قرار تبلیغاتی دارد.
گفته میشود این بازیكن میلان برای این همكاری، مبلغی بالغ بر یک میلیون یورو دریافت كرده است
منبع: fardanews.com
جالبه که اکثرشون انگلیسین![]()
يک داور ايراني به گروه داوران ديدار تيم هاي بارسلونا اسپانيا و چلسي انگليس پيوست. اتحاديه فوتبال اروپا (يوفا) اعلام کرد بابک رفعتي داور ايراني مقيم آلمان به عنوان داور چهارم بازي اين دو تيم در مرحله نيمه نهايي که فرداشب در ورزشگاه نوکمپ انجام مي گيرد، برگزيده شده است. مطابق اين اعلام ولفگانگ اشتارک به عنوان داور وسط و يان هندريک سالوار و مايک پيکل، هر سه از آلمان قضاوت اين بازي را برعهده دارند.
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)