تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: چه کسی برترین کشی کج کار wwe در سال 2012 است؟

راي دهنده
55. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • رندی اورتن

10 18.18%
  • کریس جریکو

0 0%
  • جان سینا

10 18.18%
  • آندر تیکر

10 18.18%
  • سی ام پانک

3 5.45%
  • بیگ شو

0 0%
  • سین کارا

0 0%
  • ری میستریو

5 9.09%
  • د میز

0 0%
  • تریپل اچ

12 21.82%
  • شیمس

2 3.64%
  • کریسشن

0 0%
  • مارک هنری

0 0%
  • آلبرتو دلریو

1 1.82%
  • کین

2 3.64%
صفحه 162 از 287 اولاول ... 62112152158159160161162163164165166172212262 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,611 به 1,620 از 2862

نام تاپيک: کشتی کج

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

آهنگ تامی دریمر پخش میشه و او در حالی که لباس رسمی پوشیده وارد میشه . تامی دریمر میگه : " من خیلی وقت پیش وارد این ورزش شدم . کریر من در این کمپانی 19 ساله شده و ای سی دابلیو ، دنیای من هست . دوستام ، همسرم ، دخترام و خودم ؛ همش رو مدیون ای سی دابلیو هستم . " تماشاگرا سرود ' ای سی دابلیو ' رو سر میدن و تامی حرفش رو قطع میکنه . او بعد از کمی مکث میگه : " من خودم رو توی آینه نگاه کردم و دیدم که من الان اون چیزی که باید باشم نیستم . رقابت در ای سی دابلیو جوونی ، قدرت و سرعت میخواد . فکر نکنم دیگه اون توانایی لازم رو برای رقابت و مبارزه در ای سی دابلیو داشته باشم . قرار داد من در 6 ژوئن به پایان میرسه و من میخوام تو این فرصت به همه [طرفدارا] ثابت کنم که هنوز میتونم رقابت کنم . اگه من تا اونوقت قهرمانی ای سی دابلیو رو بدست نیارم ، ای سی دابلیو رو ترک خواهم کرد . " تماشاگرا اصلا از این تصمیم خوششون نمیاد اما تامی سریعا میگه : " باور کنید . این سخت ترین تصمیمی بوده که من تو عمرم گرفتم . من نیاز دارم که وقتی خودم رو توی آینه میبینم ، به خودم با افتخار نگاه کنم . من بار دیگه ای سی دابلیو چمپین خواهم شد . ممنون تماشاگرا ... . " تماشاگرا تشویقش میکنن و تامی رینگ رو ترک میکنه .

قدیمی هایی مثل تامی دریمر و سندمن که بزرگان این برند هستن نباید قهرمان بشن بعد کسی مثل مت هاردی و جک سوئیگر و... باید قهرمان ecw باشن

آخر فروم باز 779's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    In The World of Game

پيش فرض

من شنیدم برای بازسازی صحنه تصادف بازیگر هم استخدام کردن
    دیگه شده ته فیلم سینمایی

تیکر واقعا بزرگترین استار کمپانی بوده همیشه محبوب بود حتی زمانی هم که هیل شدبود تشویق میشد
    تیکر نقش مجازات کننده داشت به خاطر همین محبوب شد
    درد زاوی تیکر قدیمی هست ولی تو این چند ساله تشدید شده

استون کلد هم فقط خدا کنه بدنش آماده باشه و بتونه مسابقه قشنگی برگزار کنه مثل مسابقه پارسال ریک و شان

زمان wwf هم استوری ها از قبل بود ولی نتایج بیشترش تو مسابقه تایین میشد مثلا تیکر 3بار به کین تامبستون زد تا کین پین شد

در رابطه با رستل منیا بعید میدونم فعلا باید تا رویال رامبل صبر کرد
    ولی من نظرم همون تیکر & شان هست

اونو ولش دیگه بازیگر ازش گزشت!!!!!!!!!!
    تیکر بهترین استاریه که من دوستش دارم حتی از باتیستا هم بیشتر چون باتیستا با اون همه قدرتش و بازوهاش اصلا پر زور نشون نمیده ولی تیکر فو قالعاده ی!!!!

یک سوال corey جان!:
    می خوام بدونم به نظر تو استون کلد با کی بازی می کنه اول از همه من بهت بگم الان که اینطور صداش میاد جان سینا به jbl و شان درگیره پس معلومه که بعدش ممکنه دوباره با شان درگیر بشه .
    دوم بهت بگم که استون هیچ حریف قدری نداره باتیستا که برگرده میره سر تایل و رندی و سینا هم باهاشن این از این و اگه اونطوری که تو میگی jbl برنده شه بعدش احتمالا با سینا درگیر میشن چون خودت میدونی این قضیه ی کار و ... همه فیلم که آخرش یک چیزی داره وگرنه احمق که نیستن کارشونو به کشتی کج ربط بدن پس اینطور که پیداست ما می تونیم بفهمیم که آخرش gbl با شان درگیر میشه اما تیکر با کی!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟
    و همینطور استون کلد؟؟؟؟
    من ببین از هیچ جایی نخوندم چون اونایی هم که اینا رو میگن مثل من و تو هستند فکر می کنم استون کلد بعد از بازگشتش می گه که من می خواهم با یک حریف قدر بازی کنم و احتمالا هم قبلش چند بازی با استار ها میکنه و همه رو می بره ( اینا همه از یک کنار حدسه ) بعدش تیکر که خیلی اهل درگیری و پوز خوابوندنه میگه که هنوز یکی مونده ( یا یک چیزی شبیه اینا ) بعدش مثل همیشه میاد توی رینگ اما استون کلد که به این راحتی ها از تیکر نمی بازه و درهمون جا یک درگیری میشه و دیگه ادامه پیدا می کنه به رسل مانیا ما فقط باید منتظر یک جرقه از تیکر و شان و استون کلد همینطور نباید بازگشت باتیستا رو هم دست گم بگیریم ممکنه wwe بخواد ما رو دست بندازه برای همینم باید دقت کنیم که حریفا قدر باشن.
    تنها اشکالی که من میبینم اینکه استون کلد یک فیس هست و تیکر هم یک فیس هست هردو فوق العاده تماشاگر دارن و امکان نداره توی این دو ماه یک کدوم هیل بشن برای همینه یکم شک دارم و یک چیز دیگه معمولا توی هال آف فیم فرقی نمی کنه که کی فیس باشه کی هیل یا هردو هیل ( مثل امسال )
    اینم آخرین چیز می تونم بگم تنها حریف استون کلد تیکر هستش! ( اینو همه میدونن که بهترین حال حاضر آندرتیکره)

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

اونو ولش دیگه بازیگر ازش گزشت!!!!!!!!!!
    تیکر بهترین استاریه که من دوستش دارم حتی از باتیستا هم بیشتر چون باتیستا با اون همه قدرتش و بازوهاش اصلا پر زور نشون نمیده ولی تیکر فو قالعاده ی!!!!

یک سوال corey جان!:
    می خوام بدونم به نظر تو استون کلد با کی بازی می کنه اول از همه من بهت بگم الان که اینطور صداش میاد جان سینا به jbl و شان درگیره پس معلومه که بعدش ممکنه دوباره با شان درگیر بشه .
    دوم بهت بگم که استون هیچ حریف قدری نداره باتیستا که برگرده میره سر تایل و رندی و سینا هم باهاشن این از این و اگه اونطوری که تو میگی jbl برنده شه بعدش احتمالا با سینا درگیر میشن چون خودت میدونی این قضیه ی کار و ... همه فیلم که آخرش یک چیزی داره وگرنه احمق که نیستن کارشونو به کشتی کج ربط بدن پس اینطور که پیداست ما می تونیم بفهمیم که آخرش gbl با شان درگیر میشه اما تیکر با کی!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟
    و همینطور استون کلد؟؟؟؟
    من ببین از هیچ جایی نخوندم چون اونایی هم که اینا رو میگن مثل من و تو هستند فکر می کنم استون کلد بعد از بازگشتش می گه که من می خواهم با یک حریف قدر بازی کنم و احتمالا هم قبلش چند بازی با استار ها میکنه و همه رو می بره ( اینا همه از یک کنار حدسه ) بعدش تیکر که خیلی اهل درگیری و پوز خوابوندنه میگه که هنوز یکی مونده ( یا یک چیزی شبیه اینا ) بعدش مثل همیشه میاد توی رینگ اما استون کلد که به این راحتی ها از تیکر نمی بازه و درهمون جا یک درگیری میشه و دیگه ادامه پیدا می کنه به رسل مانیا ما فقط باید منتظر یک جرقه از تیکر و شان و استون کلد همینطور نباید بازگشت باتیستا رو هم دست گم بگیریم ممکنه wwe بخواد ما رو دست بندازه برای همینم باید دقت کنیم که حریفا قدر باشن.
    تنها اشکالی که من میبینم اینکه استون کلد یک فیس هست و تیکر هم یک فیس هست هردو فوق العاده تماشاگر دارن و امکان نداره توی این دو ماه یک کدوم هیل بشن برای همینه یکم شک دارم و یک چیز دیگه معمولا توی هال آف فیم فرقی نمی کنه که کی فیس باشه کی هیل یا هردو هیل ( مثل امسال )
    اینم آخرین چیز می تونم بگم تنها حریف استون کلد تیکر هستش! ( اینو همه میدونن که بهترین حال حاضر آندرتیکره)
    چرا ازش گذشته همین الان سندمن و تامی دریمر و تری فانک و سابو و... همه این استارهای الکی ecw داغون می کنن
    آندرتیکر نباید با باتیستا مقایسه کرد که باتیستا سابقه ای تو کشتی کج نداره آندرتیکر باید هولک هوگن ریک فلیر و استون کلد و برت هارت و اینا مقایسه کرد نه با باتیستا. درسته که باتیستا استار پرقدرت و قوی و جذابی هست ولی اصلا در حد بزرگای wwe نیست

من فکر می کردم استون کلد با جریکو درگیر بشه چون هم قبلا با هم درگیری داشتن هم تو سایبرساندی با هم درگیر شدن
    ولی خب با جریانی که این هفته پیش اومد و جریکو با استفانی درگیر شد و جریکو اخراج شد احتمالا هفته دیگه وینس میاد و استفانی اخراج می کنه و به جریکو تایتل مچ میده و جریکو برای تایتل درگیر میشه
    البته با این اتفاقاتی که افتاد احتمال برنده شده جریکو تو رویال رامبل زیاد شد

در رابطه با شان نمیدونم به نظرم jbl با شان درگیر نمیشه و یکی دیگه میفرسته با شان درگیر بشه کلا استوری ها خیلی پیچیده شده و استوری تیکر بعد از رویال رامبل مشخص میشه
    ولی اگه تیکر با شان یا استون کلد درگیر بشه عالی میشه و واقعا مسابقشون جذاب میشه فعلا باید صبر کرد

در رابطه با فیس بودن هم این فیس بودن تو بازی خداحافظی و اینا زیاد مهم نیست مثل پارسال شان و ریک
    مثلا تیکر بعد از پیروزی مقابل استون کلد دست استش میگیره بالا و هر دو تشویق میشن به همین راحتی

آخر فروم باز Ssarshar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

راستي دوستان از شاون مايكل چه خبر ؟؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

راستي دوستان از شاون مايكل چه خبر ؟؟
    سلام سرشار جون شان به زودی یعنی رستل منیا 25 قراره از کشتی کج خداحافظی کنه
    فعلا داره به jbl کمک می کنه و به خاطر همین خیلی منفور شده و همش داره بوووووووو میشه ولی تا زمان خداحافظی ورق برمی گرده و شان تو توج محبوبیت از کشتی کج می کشه کنار

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

بسيار آتيش گرفتم مت باخت ولي بازي رو كه ديدم خيلي قشنگ بازي كرد،دست چپ مت هاردي رو كلا از كار انداخت.كشتي گير با استعدادي هست،بايد هيل خوبي هم بشه.
    کلا اضافه شدن برند ecw به wwe اشتباه بود
    تو ecw مسابقاتی برگزار میشد که آدم مو به تنش سیخ میشد استارهای بزرگی داشت و واقعا جذاب بود
    ولی الان شده جای استارهای کم تجربه و جوون تازه به 2تا بزرگتر برند هم ( دریمر و سندمن ) تایتل نمیدن

مت هم که یه 5ماهی قهرمان بود و موقعش بود که قهرمان عوض بشه
    جک سوئیگر واقعا استار خوبی هستش و احتمالا بعد از اینکه ریمچ با مت انجام داد با تامی دریمر درگیر میشه

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    In The World of Game

پيش فرض

کلا اضافه شدن برند ecw به wwe اشتباه بود
    تو ecw مسابقاتی برگزار میشد که آدم مو به تنش سیخ میشد استارهای بزرگی داشت و واقعا جذاب بود
    ولی الان شده جای استارهای کم تجربه و جوون تازه به 2تا بزرگتر برند هم ( دریمر و سندمن ) تایتل نمیدن

مت هم که یه 5ماهی قهرمان بود و موقعش بود که قهرمان عوض بشه
    جک سوئیگر واقعا استار خوبی هستش و احتمالا بعد از اینکه ریمچ با مت انجام داد با تامی دریمر درگیر میشه

فکر نمی کنم جک سوئگر در حد تایل ecw باشه ولی خوب دیگه مت خسته کننده بود و ecw هم که قبلن cm punk بود خیلی خوب بود الان مسخره شده حتی بوگی من هم دیگه توش نیست و خیلی کم میاد تازه بیگ ددی اگه بود خوب بود ولی اونم اخراج شده !!!!!
    الان وضعش به هم ریخته و احتمال اینکه این برند حذف بشه هست!!!!!!!!!!

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

فکر نمی کنم جک سوئگر در حد تایل ecw باشه ولی خوب دیگه مت خسته کننده بود و ecw هم که قبلن cm punk بود خیلی خوب بود الان مسخره شده حتی بوگی من هم دیگه توش نیست و خیلی کم میاد تازه بیگ ددی اگه بود خوب بود ولی اونم اخراج شده !!!!!
    الان وضعش به هم ریخته و احتمال اینکه این برند حذف بشه هست!!!!!!!!!!
    اتفاقا جک کشتی گیر خیلی خوبی هستش و تو رده های پایین wwe هم قهرمان بوده و کمپانی خیلی براش برنامه داره ولی خب اگه ایوان بورن مصوم نمیشد الان احتمالا ایوان بورن قهرمان بود

بوگی من که جدیدا دوباره زیاد میاد ولی خداییش خیلی حال به هم زنه
    ولی همون طور که گفتم اینا اصلا در حد نام ecw هم نیستن و خون ببینن از مسابقه درمیرن
    یاد تری فانک و سابو - میک فولی و... بخیر مسابقه هاشون همش خون و hardcore بود الان هر چند ماه یک بار hardcore برگزار میشه اونم بدون خون!!!!!!!!!

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

كاملا موافقم.ولي واقعا سابو خيلي خدا كار مي كرد.يه سري هم اومد تو wwe با بيگ شو تيبل مچ بازي كرد باخت با مرحوم بنوا هم بازي كرد كه بنوا گردنشو شكست.ولي بازي هاي سيم خاردار و پرش از ارتفاهاش تك بود.
    تز هم تو ecw افسانه بود
    كلا نبايد برند رو يكي مي كردن.
    ولی هیچ کس تری فانک نمیشد سابو هم که خوراکش خورد کردن تیبل بود
    سال 2006 که ecw با اون درگیری های قشنگ برگشت ( حتما حرکت خفن میک فولی یادته) همه گفتن این برند به اوجش بر میگرده ولی این جور نشد و بدتر شد حالا خدا کنه تامی دریمر به حقش برسه

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    In The World of Game

پيش فرض

ولی هیچ کس تری فانک نمیشد سابو هم که خوراکش خورد کردن تیبل بود
    سال 2006 که ecw با اون درگیری های قشنگ برگشت ( حتما حرکت خفن میک فولی یادته) همه گفتن این برند به اوجش بر میگرده ولی این جور نشد و بدتر شد حالا خدا کنه تامی دریمر به حقش برسه

من که هیچ موقع از نگاه کردن ecw حال نمی کردم همیشه مسخره بود و بازی هاش جالب نبود همینطور استار های خیلی خوبی هم نداشت به خاطر همینم من راو و مخصوصا اسمک داون رو بیشتر از همه دوست دارم.
    البته اسمک داون با رفتن باتیستا ضعیف شد و استوری هاش فوق العاده مسخره شده ولی سال پیش و 2 سال پیش فوق العداه بود و من اصلا راو رو نگاه نمی کردم ( مخصوصا درگیری تیکر و باتیستا به نظر من جزو 3 تا در گیریه کل wwe هست اول از همه که درگیری استون کلد و راک و بعدشم آندرتیکر و باتیسنا همیشه بازیهاشون یکی دوتا فینیشر داشت!!!! )

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •