آهنگ تامی دریمر پخش میشه و او در حالی که لباس رسمی پوشیده وارد میشه . تامی دریمر میگه : " من خیلی وقت پیش وارد این ورزش شدم . کریر من در این کمپانی 19 ساله شده و ای سی دابلیو ، دنیای من هست . دوستام ، همسرم ، دخترام و خودم ؛ همش رو مدیون ای سی دابلیو هستم . " تماشاگرا سرود ' ای سی دابلیو ' رو سر میدن و تامی حرفش رو قطع میکنه . او بعد از کمی مکث میگه : " من خودم رو توی آینه نگاه کردم و دیدم که من الان اون چیزی که باید باشم نیستم . رقابت در ای سی دابلیو جوونی ، قدرت و سرعت میخواد . فکر نکنم دیگه اون توانایی لازم رو برای رقابت و مبارزه در ای سی دابلیو داشته باشم . قرار داد من در 6 ژوئن به پایان میرسه و من میخوام تو این فرصت به همه [طرفدارا] ثابت کنم که هنوز میتونم رقابت کنم . اگه من تا اونوقت قهرمانی ای سی دابلیو رو بدست نیارم ، ای سی دابلیو رو ترک خواهم کرد . " تماشاگرا اصلا از این تصمیم خوششون نمیاد اما تامی سریعا میگه : " باور کنید . این سخت ترین تصمیمی بوده که من تو عمرم گرفتم . من نیاز دارم که وقتی خودم رو توی آینه میبینم ، به خودم با افتخار نگاه کنم . من بار دیگه ای سی دابلیو چمپین خواهم شد . ممنون تماشاگرا ... . " تماشاگرا تشویقش میکنن و تامی رینگ رو ترک میکنه .
قدیمی هایی مثل تامی دریمر و سندمن که بزرگان این برند هستن نباید قهرمان بشن بعد کسی مثل مت هاردی و جک سوئیگر و... باید قهرمان ecw باشن