پیش بینی فرگی درست بود؛من یو بخت اول قهرمانی
سایت گل - سر الكس فرگوسن اين روزها در تدارك قهرماني مجدد با شياطين سرخ در ليگ برتر انگلستان است. طرفداران منچستر يونايتد ديگر به قهرماني عادت كرده اند و در اين سالهاالكس پير انقدر عالي عمل كرده كه انها ذره اي هم به كار او شك نمي كنند .من يو تحت هر شرايطي قهرمان مي شود چه بازيكنان با كيفيت داشته باشد چه از بازيكنان نازل تري نسبت به ساير رقبا برخوردار باشد .
براي فرگوسن فرقي نمي كند كه داخل زمين كريس رونالدوست يا انتوني والنسيا براي او اين مهم است كه بازيكني كه در تركيب است بايد از جان مايه بگذارد و او در بازي گرفتن از مهره ها استاد است و به همين خاطر است كه هيچ مربي نمي تواند با او رقابت كند. مربياني كه در اين سالها رقيب او بودند عبارتند از ونگر- هوليه- روي هاجسون- كارلو انجلوتي- اسكولاري- رانيري- مورينيو-ويلاس بواسو... همه و همه در مقابل او ناكام بوده اند الكس فرگوسن مادرزاد برنده است.
منچستر سيتي پس از امدن گروه تجاري ابوظبي به اين تيم رفته رفته تبديل به يك تيم درجه يك شد و هرسال قوي تر از سال قبل نشان ميداد تا اينكه انها امسال نشان دادند بهترين تيم چند سال اخير خود را در اختيار دارند و از همان ابتداي ليگ با له كردن تاتنهام به ساير رقباي خود در ليگ برتر اعلام كردند كه پس از 42 سال امده اند ليگ را ببرند انها در فصل گذشته پس از سالها يك جام بدست اوردند ولي جام حذفي جامي نبود كه انها را ارام كند و در نتيجه با ولع بيشتري امسال بازي هاي ليگ برتر را اغاز كردند.
با سپري شدن بازيهاي ليگ برتر و بازيهاي درخشان من سيتي و ايجاد اختلاف امتياز در صدر بين دو تيم منچستري اكثر كارشناسان از قهرماني قريب اليقين عقاب ها صحبت مي كردند غافل از اينكه در تيم مقابل پير مردي با تجربه قرار دارد كه به اين راحتي ها كنار نمي كشد .
فرگوسن در صحبت هايش اعلام كرد كه ماه مارس قهرمان ليگ برتر را مشخص ميكند. در زماني كه فرگوسن اين حرف را زد اختلاف من سيتي با منچستر يونايتد 5 امتياز بود وبا بررسي ديدار هاي دو تيم به نظر ميرسيد بازي هاي شياطين سرخ مشكل تر باشد و اين حرف فرگوسن كمي شبيه به جك نشان ميداد كه فقط ميخواست تيمش را صاحب روحيه كند.
با شروع ماه مارس اما ورق برگشت اصلا انگار خدا و سر الكس با هم هماهنگ كرده بودند شاگردان مانچيني بسيار بي دقت عمل ميكردند و تك تك امتيازات را از دست ميدادند حتي برگرداندن كارلوس تبس هم دردي دوا نكرد و ان حرفي كه فرگوسن زد عملي شد حالا من يو از ابي هاي منچستر 3 امتياز هم بيشتر دارد و مانچيني شانس اورد كه همينجا مارس تمام شد وگرنه معلوم نبود چه بلاي ديگري در اين ماه نحس براي سيتي به عمل مي امد .
البته تا پايان ليگ برتر دو تيم راه زيادي دارند و مهم ترين ديدار دو تيم هم داربي دو تيم است كه بايد منچستري ها در اواخر اپريل به مصاف هم بروند .
شناختي كه از فرگوسن داريم نشان ميدهد او اصلا تيمش در انتهاي كار تازه موتورش روشن ميشود و هميشه در لحظات اخر كاري ميكند كارستان . پس به نظر مي ايد بار ديگر بايد منچستر يونايتد را قهرمان ليگ برتر انگلستان بدانيم. و ديگر فرگوسن به يك مرد رويايي در تئاتر رويا ها بدل مي شود مردي كه دلار هاي ابراموويچ و ال نهيان در مقابل تفكرات او تسليم شدند.
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید