بچه ها از کار و زندگی افتادم خداییش هر کی میتونه سیو 100 درصد اینو بهم بده دریغ نکنه .قسمت ops ش رو میخوام
مرسی
بچه ها از کار و زندگی افتادم خداییش هر کی میتونه سیو 100 درصد اینو بهم بده دریغ نکنه .قسمت ops ش رو میخوام
مرسی
كسي از دوستان بازي رو روي ويندوز 7 64 بيتي نصب كرده؟
بنده هم بازی رو تموم کردم واقعاً بازی عالی و قشنگی بود از همه لحاظ. امتیاز من به این بازی از 10 نمره 9.5 اما در مقابل بتلفیلد 3 10 از 10
من قبلا فکر میکردم که هر بازی گرافیکش بهتر باشه بهتره اما واقعا گرافیک هم مهم هست اما 10 درصد.
گرافیک بتلفیلد 3 از mw3 بیشتر بود اما واقعا اصلا من با بتلفیلد 3 حال نکردم.
این بازی یه کم هم به آدم هیجان نمیده. با اینکه گرافیکش بهتر از mw3 بود اما من mw3 رو توی 4 روز تموم کردم اما بتلفیلد 1 ماه هست که هنوز 20 درصدشو نرفتم.
دست همه ی کسانی که در ساختن این بازی شرکت داشتند درد نکنه.
mw بعدی 2 سال دیگست که دوباره یه حالی بهمون میده.
خوب دیگه روز جمعه ای فرصت خوبی برای لت و پار کردن بازی بدست اومد زدیم سینگل پلیر رو له و لورده کردیم رفت... جالبه که درصدش رسید به 100.3 % سه دهم و درصد هم اضافه داد دی:
گیم پلی هم کلا واسه سینگل پلیر شد 23 ساعت و 58 دقیقه... 2 دقیقه بیشتر طولش می دادم میشد 24 ساعت دی:
خدائیش اینتل آیتم دوم مرحله Scorched Earth فکم رو آورد پائین خیلی جای بدی جا سازیش کردن
ایشالا می ریم که Special Ops رو هم بجویماین بازی هم باید 1000/1000 بشه اچیومنت هاش...
ماله من 7 ساعت زده 50 درصد هم complete شد .
راستی دوستان منظور از multiplayer همون online زدنه ؟؟
Last edited by HO3IN-Life; 09-12-2011 at 19:42.
بابا بازی رو شخم زدی تموم شده که رفته
من اصلا دنبال اچپوینت ها نمیرم.خودش لطف کنه بده میده من دنبالش نمیرم: دی
عجب حوصله ای داشتی یکی یکی پیداشون کردی
من سر جمع53درصد رفتم![]()
بله دوست عزیز
فکر کنم چند تایی از بچه ها روی 7 64 بیتی بازی می کنن
من خودم از 7 64 بیتی استفاده می کنم
بــله ... من هم نصب کردم!
کسی نیست؟؟؟؟؟؟؟؟؟![]()
این عادتشه ساجد بشینه سر یه بازی محصولاتشو شخم میزنه میاد بیرون
دیگه ببین چیکار کرده بیچاره بازی 3 درصد هم اضاف داده بهش گفته اقا دست از سر من بردار![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)