من 2 روز پیش تماس گرفتم با کلی معطلی بالاخره بم گفت حجمت برمی گرده ولی تا الان که خبری نسیت!:@:@:@:@
من 2 روز پیش تماس گرفتم با کلی معطلی بالاخره بم گفت حجمت برمی گرده ولی تا الان که خبری نسیت!:@:@:@:@
دوستان این طرح نقره ای کمپین نوروزی 2گیگ [1 ماه] چیه ... ؟؟؟
من درخواست جمع آوری خط رو کرده بودم ولی الان میبینم این روی خطم وصله ....
خودشون شارژ کردن ؟ مجانیه ؟ یا باید بعدا پولش رو بدم ... ؟؟
آره دادداش مجانیه
![]()
مخابرات داره از ما دزدی میکنه بعد توقع داری برا شما مجانی شارژ کنه ؟
![]()
برو حالشو ببر ماهی 14 ت رفت تو پاچتبه دنیای دزدی های مخابرات خوش اومدی .
عجب ابتکاری داره این مخابرات تو دزدی![]()
آره خودمم زنگ زدم اما من میخاستم پیشنهادات شما رو بررسی کنم.خودت چی داری؟راضی هستی ازش؟
راستی این عیدانه قضیش چیه همون شماره 8؟
هيچكس از سرعتي كه داره راضي نيس
من خودم اينترنت 2 مگ دارم ولي شبها كه دانلود ميكنم 512 اس
يعني همچين راحتت كنم
پول ميدي ولي در ازاش هيچي بهت نميدن
براي اينكه دانلود شبانه داشته باشي بايد شش ماهه سرويس رو بگيري
با 20 20 تماس بگير كه يه وقت باز قوانين تغيير نكرده باشه
ازشون براي دانلود شبانه سوال كن
البته يك دو ساعتي بايد وقت براي علاف شدن بذاري
![]()
بله - درسته
زنگ زدم گفتن پولش رو قبض میاد
فعلا یک فرم پرکردم دادم بهشون که تعرفش رو کنسل کنند
به نظرتون هزینش دیگه نمیاد رو قبض .. .؟؟
ازش استفاده هم نمیکنم
+
حالا این که وصل کردن هیچی ؛ سرعتش هم افتضاحه ؛ 512 نامحدود که داشتم سرعتش از این بیشتر بود ؛ حتی دیال آپ هم صفحه ها رو سریعتر باز میکنه
تعرفه های گرون یه طرف-محدود حجمی از یه طرف- سرعت کم از یک طرف - قیلترینگ از یه طرف
کلا از هر طرف اسیر شدیم.
برای بار صدم میگم .اینا همش مربوط به 30یاست هستش و بس.
اینجوری هم که بوش میاد عمر من و شما با منتظر موندن کفاف نمیده واسه اون روی که بهتر بشه وضعیت.
نمیدونم به این مخابرات چی بگم نامردا پریشب 12تا 1 کم نکرد باز دیشب گذاشتیم دانلود باز دیدم کم کرده الان امتحان کردم باز 12 تا 1 کم نکرده
سلام من هم تعرفه بعثت دارم 5 روز دیگه تمومه و تمدید هم نمیشه .
میشه شارژش کرد اما یکم گرون در میاد.
مثلا من 20 گیگ و 3 ماه میزنم 703,500 تومان میزنه . زمانش رو کمتر بزنم بهتره یا نه !!! باز همین طرح رو کلا قطع نکنن !!!
به نظرتون تمدید کنم یا برم سراغ یه تعرفه دبگه !!
این روزا و شبا سرعتش خوبه فک کنم چون تعداد نفرات که این طرح رو دارن کم شده 110 تا 130 میره![]()
Last edited by frozen01; 28-03-2013 at 03:50.
سلام. بابا خداییش توی این طرح ها بعثت خیلی خوبه(این نظر خودمه داش امید باز نیای دهنمون رو سرویس کنی. همون 2009ـــه) هم شبانه رایگان داره اونم توی سه ماهه و شش ماهه و ده ساله و.... فرقی نمیکنه(فقط توی این چند روزی خُل بازی درآورده و از شارژ کم کرده)، هم سرعتش خوبه توی روز. یعنی من توی روز هیچ مشکلی ندیدم سرعت بالا 120 است و خیلی خوبه. شب هم که از ساعت های 4 به بعد سرعت میره 120-100 و قبل 4 هم سرعت 50 است. حالا اینکه بعضیا میگن سرعت بد هستش، فک کنم به دلیل شیر کردن اون خط یا سرویسی هست که بهشون مخابرات داده. ما رفتیم همون مخابرات محله و بهش گفتیم حاجی یه خط خلوت واسه ما بذار. حالا نمیدونم آیا اصلا میتونست چنین کاری بکنه یا نه ولی راس راسکی یه خط خلوت بهمون افتاد الان 2-1 ماهی میشه که یکمی از سرعت کاسته شده اونم به خاطر اینکه چند نفر دیگه از این خط دارن استفاده میکنن.
![]()
[SPOILER]این نتایج و اطلاعاتی هست که توی این 4 ماهی که دارم از طرح بعثت مخابرات استفاده میکنم، گذاشتم.[/SPOILER]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)