تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 162 از 574 اولاول ... 62112152158159160161162163164165166172212262 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,611 به 1,620 از 5738

نام تاپيک: Euro Truck Simulator 2

آخر فروم باز hamed30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    mashhad

پيش فرض

بازی رو دانلود کردم خدارو شکر بازی سر ultra بدون افت فریم اجرا میشه (nvidia geforce gt 220 , ram 2 , cpu amd 250 x2 صداهاش واقعا قشنگن مخصوصا FH 16 فیزیکش هم بچه ها گفتن متحول شده ولی فکر نمیکردم در این حد وای بارونش چقدر قشنگه مخصوصا رو شیشه! نور هاش هم نور واقعین!ولی خوشم اومد موقع دنده عوض کردن اول گاز رو ول میکنه. فقط دعا کنید کرک زدمودلر3 زودتر بیاد که این FH 16 رو لایسنس کنم بذاریم برا دانلود شاید هم تا حالا یکی دیگه از خارج لایسنسش کرده کسی فقط اگه کسی لایسنس شدش رو پیدا کرد حتما لینکش رو برا بچه ها بذاره.
    من با cpu AMD phenom II x4 و VGA gigabyte nvidia gforce gt220 ddr3 و ram 4gig نمی تونم رو بالاترین تنظیمات بازی کنم شما چطوری تونستی ؟ مطمئنی بالاترین تنظیمات گذاشتی ؟

داره خودمونی میشه senatoor3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    ایران 68

پيش فرض

بازی منم با بالاترین تنظیماته یعنی اولاش یه سری از اون تنظیمات گرافیکی فقط high داشت اما نمیدونم من ندیده بودم یا بعدا خودش تشخیص داد جواب میده Ultra هم داد . العان به جز 3 تا که Ultra هستن اونای دیگه High
    خود رزولیشن هم Ultra هستش .
    هیچ موردی هم ندارم به جز اینکه بعد از 20 یا 30 دقیقه از بازی میپره بیرون یه وقتایی هم تا 1 ساعت چیزی پیش نمیاد !!!!!!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

سلام دوستان
    لطفا لینک دانلود نسخه کرک شده (اسکیدرو) رو بزارید.
    ممنون

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

سلام بچه ها ی سوالی داشتم برای دومین بار که کد اکتیو میخواد تا حالا 2 تا کد امتحان کردم ولی نشد میشه راهنماییم کنید

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    North-East Iran

پيش فرض

سلام بچه ها ی سوالی داشتم برای دومین بار که کد اکتیو میخواد تا حالا 2 تا کد امتحان کردم ولی نشد میشه راهنماییم کنید
    شاید ایراد تو نسخه ای هست که شما دانلود کردید
    من با همون کد اول اکتیو کردم بدون مشکل تا الان دارم بازی میکنم اینترنت هم وصل هستم

آخر فروم باز anti-military's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

من می ترسم این بازی رو دانلود کنم و عاشق تریلی بشم و برم یه واقعیش رو بخرم
    تو بچگی یه بازی بود به همین سبک که صبح تا شب بازیش میکردم و موقعی که بازی بارونی می شد می رفتم یه استکان چایی می ریختم در حال رانندگی میخوردم
    دقیقا یادم نیست اسم بازیش چی بود اما خیلی طبیعی و عالی بود

7. این کاربر از anti-military بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    North-East Iran

پيش فرض

دوستان چند تا توضیح مختصر درباره بازی میدم
    1-قبل از وارد شدن به بازی باید برای خودتون اسم ، عکس ، لوگو واسه ماشین و نام کمپانیتان را انتخاب کنید
    2-بعد نام شهری رو که میخواهید گاراج ماشین و نقطه شروع بازی از اونجا اغاز بشه رو انتخاب میکنید
    3-وارد بازی شدید شما فعلا یه راننده هستید- بدون کامیون با مقدار کمی پول (2000 یورو)
    4-یه بار رو انتخاب میکنید و شرکت به شما یه کامیون با بار میده که باید به مقصد برسونید . این اولین درامدتان است
    5-همینجور چندتا بار دیگه ببرید تا این که یه ایمیل از طرف بانک برای شما بیاد که میگه (ما میتونیم به شما کمک کنیم) بعد میتونید وام بگیرید (100000 یورو)و با پولش یه ماشین رده پایین بخرید
    6-همینجور که کار میکنید شما لول میگیرید و توصیه میکنم لول هایی که میگیرید خرج مواد سمی و خطرناک و اتش زا بکنید ( این کارو که انجام بدید میتونید بارهای گران تری رو حمل کنید و درامد بیشتری کسب کنید)
    7-چند تا بار ببرید یه ایمیل دیگه از طرف بانک میاد که میگه وام بیشتری میدم( 400000 یورو)
    8-اونم بگیرید تا بتونید یه کامیون دیگه بگیرید و بدیدش دست راننده . البته قبل از اون باید گاراج خودتون رو لول اپ کنید یعنی ارتقاع بدید
    9-در هنگام رانندگی باید به تابلو ها دقت کنید تصادفات ، رانندگی رو لاین مخالف ، رد کردن چراغ قرمز و خسارت به کامیون خودتان و تریلی برای شما جریمه و هزینه خواهد داشت
    10-در هنگام بازی شما میتونید کامیونتان را ارتقاع بدید هر چه لول شما بیشتر باشد ارتقاعات بیشتری دارید(زیاد رو ماشین رده پایین پول خرج نکنید)بهتره بعدا یه ماشین کلاس A بخرید
    فعلا.....

داره خودمونی میشه hosein0mid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2012
    محل سكونت
    همدان

پيش فرض

حاجی این لول چیه ؟من متوجه نشدم میشه یه توضیح بدین یا عکس بزارین

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

این استراتژی خوبه که به عنوان راننده واسه یکی دیگه کار کنیم تا پولامون جمع شه بعد بتونیم اولش یه کلاس B یا شاید هم کلاس A بخریم؟

داره خودمونی میشه hosein0mid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2012
    محل سكونت
    همدان

پيش فرض

آقاکسی نیست جواب ماروبده این لول چیه؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •