با توجه به تردد روزانه 220 کیلومتر
برای ایمنی بهتر و راحتی بیشتر از لاستیک های کره ای استفاده کنید
برند هانکوک یا کومهو ساخت کره
البته قیمت هم مهم هست اگر براتون به صرفه نبود طبق صحبت دوستمون
برند یزد تایر مناسبه
سایز 205
با توجه به تردد روزانه 220 کیلومتر
برای ایمنی بهتر و راحتی بیشتر از لاستیک های کره ای استفاده کنید
برند هانکوک یا کومهو ساخت کره
البته قیمت هم مهم هست اگر براتون به صرفه نبود طبق صحبت دوستمون
برند یزد تایر مناسبه
سایز 205
سلام هر لاستیک فروشی این رینگ هارو نداره شما باید به عمده فروشهایی ک رینگ و لاستیک خارجی وارد میکنن یا با اونها در ارتباطن مراجعه کنید تو تهران معدن اینا خیابان امیر کبیر![]()
سایز فابریک ریو همون پهن پیکان 175 70 13 اینی ک شما میخوای بندازی پهن, لاستیک سونار هم لاستیک حد معمولیه از ایرانی بهتر از ژاپن و کره ضعیف تر
شما که راننده هستی به نظر من لاستیک خارجی ننداز لاستیک های خارجی زودتر صاف میشن و بخاطر انباری بودن احتمال ترکیدن هم دارن این یعنی هدر دادن پول به نظر من یزد و بارز بهترین گزینه تو ایرانی هاست(نمیگم لاستیک ایرانی خوبه ولی لاستیک خارجی برای جاده های خارجی خوبه نه جاده های ما بندازی تو چاله لاستیکشونم نرم یا بترکه یا صاف بشه کلی پول به فنا بدی)
سلام
دوستان میخام واسه 111 لاستیک بخرم
بحث و سوال تکراری شاید باشه میدونم،ولی واقعا آدم نمیدونه چی بخره(توی ایران کلا هرچی بخای بخری همینه)
میخواستم بدونم شما چه لاستیکی پیشنهاد میدید؟ ایرانی یا خارجی؟ از کدوم شرکت؟
چه سایزی رو پیشنهاد میدید؟ من خودم نظرم رو 175 هست ولی میگن اگه 185 هم بندازم مشکلی نداره و به بدنه گیر نمیکنه
ممنون میشم راهنمایی کنید
سلام
سایز 175 بهترین سایز برای خانواده پرایده. 185 هم گیر میکنه و هم به فرمون فشار میاره و ظاهرش هم زیاد خوب نمیشه
توی ایرانی ها فقط یزد تایر، خارجی ها هم اکثرا خوب هستن ولی مارک های کومهو و هانکوک و بعد از این ها رودستون جنس خوبی دارن و توی بازار زیاد گیر میان. اگر انتخاب بین خارجی ها بود فقط سعی بشه تاریخ تولیدش جدید باشه و کره ای باشن
۱۸۵ صدردصد گیرمیکنه و از بدنه بیرون میزنه .
برای پراید :
کومهو ویتنام یا کره ۲۰۱۵
برای ۱۱۱ باد چرخ های جلو :
۲۹ بار
عقب ۲۵ بار
موفق باشید .
ممنون از دوستان
برندهای ایرانی با کره ای خیلی تفاوت دارن؟(آیا این اختلاف قیمتی که دارن این تفاوتو جبران میکنه؟)
نظرتون راجع به مکسس چیه؟
کومهو اینجا اصلا معلوم نیست کجایی هستن! همشون میگن کره ای هست ولی اختلاف قیمتی 50-70 تومنی باهم دارن![]()
تفاوت خیلی زیاد نیست. تفاوت بیشتر تو نرمی هست. برند های کره ای از همه برند ها نرم تز هستن که باعث میشه ترمز گیری و چسبنئگی بالاتر باشه ولی در عوض عمر کمتری (کاملا قابل احساسه) دارن. برند های ژاپنی از کره ای ها خشک تر هستن (شبیه به بعضی ایرانیا)
اگر هزینه مهم نیست و استفاده ماشینتون بیشتر جاده و یا منطقه بارانی هست، کره ای مناسبه ولی اگه استفاده معمولی و بیشتر شهری دارین من یزد تایر رو پیشنهاد میدم. هم نرمی قابل قبولی داره (بین ایرانیا و تی بعضی خارجیا)، هم قیمتش خوبه، عمر خیلی خوبی داره و همچنین قالب های جدید و خوب داره و راحت بالانس میشن.
مکسیس من خودم تست نکردم ولی زیر ماشینا دیدم به نظرم زیاد جنس با کیفیت نیست (حداقل اونی که تو ایرانه)
کومهو ساخت کره، چین و ویتنام داره و البته همشون خوب هستن ولی کره ای هاش رو اکثرا بهتر میدونن. اختلاف قیمت که تو بازار ایران عادیهاز یه مغازه تا مغازه بعدی تا 40-50 درصد اختلاف هم ممکنه باشه
![]()
لاسیتک های ایرانی کمی خشک هستن و زود ترک ترکی میشن ( من همه نوعش رو دیدم از بارز کویر یزد )
به نظرم ارزش داره کره ایی بندازید .
اصل بودنش هم نمیشه تشخیص داد .چاره ایی نیست . بازار پر از تقلبیه .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)