تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 162 از 303 اولاول ... 62112152158159160161162163164165166172212262 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,611 به 1,620 از 3030

نام تاپيک: مطالعات جامع پیرامون Service Menu تلویزیون های سامسونگ

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

سلام آقای matinpour.با تشکر از پاسختون .مدل تلویزیون UA32EH4000Rهستش.
    دوست عزیز
    همان گونه که گفتم عمل کنید

تلویزیون های سری 4 مالزی دیجیتال DTV Tuner Ready دارد یعنی از لحاظ نرم افزاری فعال است .از جمله مدل شما اگر بلدی که وارد منوی سرویس شوی این مسیر ها را دنبال کنید.
    طریق فعال کردن فارسی ساز و دیجیتال در TV سامسونگ
    برای شروع وقتی که در منوی سرویس وارد می شوید قسمت OPTION را ok میکنید ودر منوی آن local set را ed-iran انتخاب میکنید ودر قسمت پایین همان صفحه tuner را auto ودر پایینتر ch table را iran انتخاب کنید و از آن قسمت خارج شوید. ودر قسمت sub option وارد شوید و language-arabic را iran و در همان صفحه ttx group را arabi/Hbrw و در همان صفحه Region را asia-DTV و PnP language را Per انتخاب کنید. با این کار شما هم دیجیتال و هم منوی فارسی دارید.

اینم سایت سامسونگ مالزی
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by matinpour; 14-02-2013 at 22:28.

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

ال ای دی 5000دارم زبانش فا رسی کردم وبعد تونر autoکردم حالا در قسمت سرچ کانال دیجیتال اضافه شده اما سرچ می زنم نمی اید راهنمایی بفرمایید هیچ کانالی را نمی گیرد خودم گیرنده دیجیتال دارم با اون می گیرد ولی این جا نمی گیرد
    دوست عزیز

لطفا بگویید شماره مدل تان بطور کامل چیست و ساخت کجاست مانند ( مالزی ) و این که در موقع سرچ کردن کشور را تغییر دهید و ببینید دیجیتال آن با کدام کشور سازگار است

3. این کاربر از matinpour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

چشم نگاه می کنم ممنون که جواب دادی

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

سلام
    نمی دونم سوالم رو جای درستی مطرح کردم یا نه ...
    از کنترل تلویزیون دکمه info رو که می زنم اطلاعات کانال رو نشون می ده. پائین تلویزیون یه چیزی شبیه باطری خیلی کوچیک هست که نصفه پر شده و نمی دونم چی هست. اگه کسی منظورم رو فهمیده ممنون می شم بگه این چی هست؟

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

سلام
    نمی دونم سوالم رو جای درستی مطرح کردم یا نه ...
    از کنترل تلویزیون دکمه info رو که می زنم اطلاعات کانال رو نشون می ده. پائین تلویزیون یه چیزی شبیه باطری خیلی کوچیک هست که نصفه پر شده و نمی دونم چی هست. اگه کسی منظورم رو فهمیده ممنون می شم بگه این چی هست؟
    دوست عزیز

آن علامتی که می گویید نمایشگر میزان ذخیره و مصرف انرژی پنل led تلویزیون شما را نمایش می دهد که از قسمت منو -----> سیستم ------> راهکار صرفه جویی میزان آن را می شود تغییر داد یعنی با تغییر آن نور و مقدار روشنایی تصویر کم و در مصرف برق صرفه جویی می شود.

7. 3 کاربر از matinpour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

دوست عزیز

آن علامتی که می گویید نمایشگر میزان ذخیره و مصرف انرژی پنل led تلویزیون شما را نمایش می دهد که از قسمت منو -----> سیستم ------> راهکار صرفه جویی میزان آن را می شود تغییر داد یعنی با تغییر آن نور و مقدار روشنایی تصویر کم و در مصرف برق صرفه جویی می شود.
    ممنون
    شما برای این که بهترین تصویر رو تو برنامه های معمولی تلویزیون داشته باشید از چه تنظیماتی استفاده می کنین. پیشنهاد می کنید از گیرنده دیجیتال جدا استفاده کنم یا خود دیجیتال تلویزیون ... تاثیری داره؟ ... من تنظیمات رو طبیعی گذاشتم ولی به نظر زیاد مناسب نیست.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

سلام
    دوستان من نمیتونم به al share تلوزیون وصل بشم اخه رمزش رو نمیدونم از کجا میتونم رمزشو پیدا کنم ue40d7000

تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

دوست عزیز

حالا چه نیازی است که اون لوگو را تغییر بدهید اون که چند ثانیه اولیه مآید و می رود . ولی اگر منظورتان smart tv است بگویید کجای samy go از اون پوشه میگه تا برایتان حلش کنم
    مشکل اینکه من چه با samba و چه با ftp میرم پوشه ویجت رو تو فایل های سیستمی پیدا نمیکنم تو سمی گو هم که هیچ کس کاری به کسی نداره

در ضمن لینوکسه و کاستومایز کردن دیگه!؟!
    Sent from my ST25i using Xparent Cyan Tapatalk 2
    Last edited by silverbios; 15-02-2013 at 12:21.

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

ممنون
    شما برای این که بهترین تصویر رو تو برنامه های معمولی تلویزیون داشته باشید از چه تنظیماتی استفاده می کنین. پیشنهاد می کنید از گیرنده دیجیتال جدا استفاده کنم یا خود دیجیتال تلویزیون ... تاثیری داره؟ ... من تنظیمات رو طبیعی گذاشتم ولی به نظر زیاد مناسب نیست.
    دوست عزیز

بستگی به محیط اتاق و میزان نور محیط و روز یا شب بودن تنظیمات متفاوت است یعنی اینکه در شب که نور محیط کم است نیازی به روشنی زیاد تصویر نیست و در روز برعکس پس هر چه میزان نو رمحیط زیاد باشد نور تصویر تلویزیون برای دیدن بهتر تصاویر بیشتر می شود و بلا عکس

12. این کاربر از matinpour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2013

پيش فرض

سلام ، 40ES6800 دارم و قبلا اسمارتم آپدیت میشد تا اینکه چندروزه نمیشه و خواستم حالا اینترنت تی وی فعال کنک که توی این فرم دیدم ولی بعد از اینکه hospitality setting که برای hotel mode هست on کردم دیگه جایی به اسمه info link country نیست (در sub) تا استرالیا کنم...چه کنم؟؟؟ ممنون از فرمتون

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •