آره اتفاقا میخواستم بگم که با خیال راحت و با وجود 6 تا لینک برای دانلود بازی تمام لینک ها رو به صفحه اول انتقال بده که میگی فعلا درگیر هستی ایشالا که رفع میشه من حتما دعا میکنم که مشکلت حل بشه![]()
آره اتفاقا میخواستم بگم که با خیال راحت و با وجود 6 تا لینک برای دانلود بازی تمام لینک ها رو به صفحه اول انتقال بده که میگی فعلا درگیر هستی ایشالا که رفع میشه من حتما دعا میکنم که مشکلت حل بشه![]()
خواهش میکنم دوستان
امیدوارم مشکلات این بازی هم دیگه زکل رفع شده باشه تا دیگه همگی راحت بتونیم بازی رو ادامه بدیم و لذت ببریم
موفق باشید![]()
دیگه الان فکر نمیکنم برای نصب و اجرای بازی مشکلی باشه فقط دیگه تا الان هرکی موفق نشده دانلود کنه بره دانلود کنه بازی رو که دیگه بعدش بپردازیم به جمع آوری سایت مد و و راجع به خود بازی بحث کنیم
چون خسته شدیم از بس راجع به مشکلات نصب و اجرای بازی بحث شده توی ابن 162 صفحه میتونم بگم 100 صفحه شایدم بیشتر راجع به لینک بازی بوده و مشکل توی نصب و اجرا
موفق باشید![]()
سلام
اگر میشود چند تا مود خوب برا اسکانیا میخواستم بعدا این اسکانیا تو کدوم شهر هستش ؟
دوست عزیز برای مد که توی صفحه اول تاپیک سایت برای مد هست
شما توی سابت ها بگردی هم برای اسکانیا هست هم اگه از کامیون دیگه ای خوشت بیاد میتونی دانلود کنی
این سایت به عنوان مثال من چند نوع اسکانیا توش دیدم
http://www.gamemoding.com/german-truck-simulator
اسکانیا هم توی بیشتر شهر ها هست کامیونی هست که زیاد هست توی شهر ها و جای خاصی نداره
باید بگردی ولی تو بیشتر شهر ها داره تو هر شهری رسیدی برو نمایشگاهش رو نگاه کن اگه تو یه نمایشگاهی که اسکانیا داره بری در جا اسکانیا میاد تو گاراژتسلام
اگر میشود چند تا مود خوب برا اسکانیا میخواستم بعدا این اسکانیا تو کدوم شهر هستش ؟
این سایت مد هم که آرش جان گذاشتن فوق العاده هست خیلی مد داره من دیشب حدود 20 تا دانلود کردم همش سالم بود
دستش درد نکنه
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
رضا جان زحمت بکش لینک هایی که Ship Storm گذاشته رو بزار توی صفحه اول
امید جان هم دارم یه نظمی به صفحه اول میدم هم دارم لینک هارو میذارم شاید یه کم طول بکشهرضا جان زحمت بکش لینک هایی که Ship Storm گذاشته رو بزار توی صفحه اول![]()
Last edited by actros 1843; 22-03-2011 at 18:20.
دستت درد نکنه فقط کرک همراه لینک ها یادت نره بزاری![]()
بچه ها صفحه اول رو اصلاح کردم لینک هارو هم گذاشتم ببینید کم و کسری نداره؟؟؟![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)