تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 162 از 227 اولاول ... 62112152158159160161162163164165166172212 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,611 به 1,620 از 2267

نام تاپيک: Mass Effect 3

مدیر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Layken's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

سلام...

دوستانی که بازی رو تموم کردن..؟ یه چند تا سوال در مورد این پایان شک برانگیز هستش می خوام نظر دوستان رو بدونم..ولی از چند لحاظ..

اول این که پایان بازی رو که میگیم یا میگن یا اونهایی که ناراضی هستن..؟ به چه دلیل ..؟ کلا انتظارتون از پایان به چه شکلی بود که این پایان راضی کننده نشده..؟

دوم پایان بازی برا خیلی ها از چند نکته شروع میشه و وسعت نارضایتی از این پایان از چند زاویه میشه بررسی کردش..
    یکیش درست بعد از این که باتری اون راکت انداز اوکی میشه و یکی از رپیرها رو از پا در میاریم ..خب برا خیلی ها پایان بد و نارضایت امیز بازی از همون بخش شروع میشه که شپرد بر اثر اصابت اون لیزر قوی خودشو به مقر الیویز من میرسونه..

برا برخی ها موقعی که با اون بچه وقتی صحبت میکنه هستش ...
    برخی هم هر دو انتخاب اخری رو که به ما میده رو مورد نارضایتی قلم داد میکنن..؟

می خوام بدونم نظر شما برای یک پایان خوبی که همه راضی میشدن چطور میتونست باشه .؟ که شامل حال این موارد فوق هم میشه.؟

2. 2 کاربر از Layken بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال king_darkness's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    كرج

پيش فرض

بالاخره من هم بازی تموم کردم

محتوای مخفی: اگه تا آخر رفتی 
    مجبور شدم Illusive Man بکشم و ریپر ها رو کنترل کردم و در آخر ، در نرماندی باز شد ولی نشون نداد که چه کسایی مییان بیرون
    بازی چند تا پایان داره و بهترینش کدومه ؟
    می گفتن یار های شپرد در شماره 2 در این بازی هم هستن ولی من jack و اون یارو drell (اسمش یادم نیست ) رو تو بازی ندیدم
    البته میراندا بعد از کشتن پدرش مرد ، جیکوب رو نجات دادم و به tali کمک کردم سرزمینش رو از geth ها پس بگیره
    اگه امکانش هست تمام سیو های بازی تو یه پست جمع کنیم تا بتونیم همه ی پایان ها رو ببینیم

خیلی ها میگفتن از پایان بازی راضی نیستن ولی به نظر من پایان بدی برای این 3گانه نبود ولی می تونست بهتر باشه ....

سلام...

دوستانی که بازی رو تموم کردن..؟ یه چند تا سوال در مورد این پایان شک برانگیز هستش می خوام نظر دوستان رو بدونم..ولی از چند لحاظ..

اول این که پایان بازی رو که میگیم یا میگن یا اونهایی که ناراضی هستن..؟ به چه دلیل ..؟ کلا انتظارتون از پایان به چه شکلی بود که این پایان راضی کننده نشده..؟

دوم پایان بازی برا خیلی ها از چند نکته شروع میشه و وسعت نارضایتی از این پایان از چند زاویه میشه بررسی کردش..
    یکیش درست بعد از این که باتری اون راکت انداز اوکی میشه و یکی از رپیرها رو از پا در میاریم ..خب برا خیلی ها پایان بد و نارضایت امیز بازی از همون بخش شروع میشه که شپرد بر اثر اصابت اون لیزر قوی خودشو به مقر الیویز من میرسونه..

می خوام بدونم نظر شما برای یک پایان خوبی که همه راضی میشدن چطور میتونست باشه .؟ که شامل حال این موارد فوق هم میشه.؟

محتوای مخفی: خطر لورفتن داستان 
    نمیدونم پایانی در بازی هست که ریپر ها پیروز بشن و دوباره تمام نژاد های زنده رو از بین ببرن ؟! ولی ....
    اگه شما مرحله مربوط به dlc رو رفته باشید متوجه میشید که Prothean نژاد خیرخواهی نبودن و امپراطوری اون ها به این شکل بوده که هر نژادی بتونه اون ها رو شکست بده کنترل کهکشان رو باید به دست بگیره و چون هیچ نژادی به سطح دانش اون ها نرسیده بوده پس توان مقابله با امپراطوری Prothean ها رو نداشتن
    پس باید طوری جلوی اون ها گرفته بشه تا بقیه نژاد ها هم بتونن زندگی کنن
    درست مثل انقراض دایناسور ها و بوجود اومدن محیط زندگی مناسب برای انسان ها در واقعیت
    به نظر من در این cycle هم باید چنین اتفاقی می افتاد تا داستانی که برای krogan ها پیش اومد ( آموزش krogan های ابتدایی و تبدیل اون ها به سرباز های ماهر که برای تمام کهکشان ایجاد خطر کردند ) دوباره برای نژاد دیگه ای تکرار نشه .
    پس تا اینجا میشه صحبت های اون بچه در آخر بازی رو توجیح کرد.
    به نظر من در کنار پایان هایی که در بازی وجود داره یه پایان هم میگذاشتن که شپرد تصمیم بگیره که ریپر ها باید موجودات زنده رو نابود کنن و در آخر شپرد که داره پایان دنیا رو میبینه خودگشی می کرد واقعا جالب میشد

یه پایان دیگه هم می تونست مربوط به این باشه که Illusive Man ریپر ها رو کنترل کنه و دنیای جدیدی رو درست کنه

من وقت زیادی برای تموم کردن این بازی نداشتم و تنها 2 روز وقت گذاشتم برای این بازی اگه پایان هایی که نوشتم تو بازی وجود داشت به بزرگی خودتون ببخشید
    Last edited by king_darkness; 31-03-2012 at 14:36.

4. 2 کاربر از king_darkness بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

داداش سیو خودتو بزار بیزحمت چون من ردینس ام 100 ولی پاراگونم زیاد نیست که پایان خوب بازی مثل همونی که شما داشتی رو ببینم...
    فایل سیو تنهایی جواب میده؟

محتوای مخفی: ادامه 
    1
    Save_0402.pcsav
    در Normandy
    آماده رفتن به ماموریت نهایی Priority: Earth

2
    Save_0415.pcsav
    Earth: London
    آخرین جایی که میشه Save کرد
    انجام Secure Missile Battery و Defend Missile Battery

3
    AutoSave.pcsav
    صحبت با Illusive Man (با انتخاب 4 دیالوگ Paragon خودش رو میکشه)

4
    AutoSave.pcsav
    ملاقات Child

5
    AutoSave.pcsav
    انتخاب Path (مسیر چپ و راست فعال میشه)

فیلم های بازی رو هم می تونید در Mass Effect 3\BIOGame\Movies پخش کنید و انواع حوادث رو ببینید. اسماشون مشخصه.

حیفه. خودتون برین.

سلام...

سلام

من مشکلی با داستان پایان ندارم. ولی بزرگ و کامل نیست. ظهور بچه و خلاصه بودنش بخصوص از لحظه تصمیم.

یه چیزی یادم اومد. جا داشت رویای (جنگل بچه آتش) دوم و سوم رو بهتر کار می کردن. موزیک هم عالیه. آلبومش OST بیرون اومده؟

بالاخره من هم بازی تموم کردم

محتوای مخفی: اگه تا آخر رفتی 
    مجبور شدم Illusive Man بکشم و ریپر ها رو کنترل کردم و در آخر ، در نرماندی باز شد ولی نشون نداد که چه کسایی مییان بیرون
    بازی چند تا پایان داره و بهترینش کدومه ؟
    می گفتن یار های شپرد در شماره 2 در این بازی هم هستن ولی من jack و اون یارو drell (اسمش یادم نیست ) رو تو بازی ندیدم
    البته میراندا بعد از کشتن پدرش مرد ، جیکوب رو نجات دادم و به tali کمک کردم سرزمینش رو از geth ها پس بگیره
    اگه امکانش هست تمام سیو های بازی تو یه پست جمع کنیم تا بتونیم همه ی پایان ها رو ببینیم

خیلی ها میگفتن از پایان بازی راضی نیستن ولی به نظر من پایان بدی برای این 3گانه نبود ولی می تونست بهتر باشه ....
    تجربه خوبی نداشتین. سربازا خوشحالی کردن؟

با فرض اینکه کاراکتر ها زنده و وفادار هستن.

برای نجات Jack باید به موقع به Grissom Academy برین. بعد از اینکه وارد AI Core میشین و EDI رو در بدن Dr. Eva می بینین Samantha Traynor این ماموریت رو بهتون میگه. اگه این ماموریت رو از دست بدین بعدا در Cronos Station می شنوید که Cerberus شکنجه و تبدیلش کرده و به عنوان یک Phantom دشمن عادی می کشیدش. دقیقا پای Human Proto-Reaper.

Thane رو همون حدود Grissom Academy می تونین در بیمارستان Citadel ملاقات کنید. البته اگه اصلا نبینینش بعدا توسط Kai Leng کشته نمیشه.

Henry Lawson رو باید با Reputation بالا و گزینه Paragon یا Renegade حل می کردین تا Miranda کشته نشه. البته دو تا اخطار (یکی Cerbrus و یکی Kai Leng) باید به میراندا در جریان بازی داده باشین تا آسیب نبینه. تو آپارتمان هم دسترسی به Alliance Resources رو بهش بدین.

Samara رو هم می تونین در Lesuss: Monastery ماموریت Investigate Asari Colony ملاقات کنین و جلوی خودکشیش رو بگیرین.

6. 4 کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال king_darkness's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    كرج

پيش فرض

کلا فک کنم بازی رو تموم نمی کردم سنگین تر بودم
    با چه برنامه ای فایل های bik رو باز میکنی که صدا داره ؟
    تفاوت این پایان ها چی هست ؟ سبز آبی قرمز ؟

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

داستان از جایی که Prothean VI رو در پایگاه ایلوسیو من احضار می کنید افت میکنه.

یه چیزی که تو ذوق من زد شکستن Illusive Man بود. تا همین مدتی پیش و در کل سه گانه خیلی عالم و محکم تر از این حرفا بود. میشه گفت بخاطر کنترل Reaper ها ولی ناگهانی به هم میریزه. بعضی صحنه ها ضعیفش موندگار تره. مثلا بجای اینکه به خودکشی برسونیدش شلیک کنید. دم آخر از زیبایی زمین میگه.

برای همین بار اول بازی که غریزی میرین و تلفات میدین خیلی می چسبه. موقع دویدن به سمت Beam اگه Military Strength بالایی نداشته باشین همراهاتون با لیزر اون Reaper Destroyer کشته میشن. تنها جایی هم که تو سه شماره Liara میتونه بمیره همینجاست.

فکر کنم جداست. فایل های PCC در Mass Effect 3\BIOGame\CookedPCConsole صدا هستن.
    باید همون تخریب، کنترل و ترکیب باشه.

9. 3 کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Little Sparrow's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Ķêŗmάņšĥąħ

پيش فرض

فایل های Bik فقط تصویر هستن توی این بازی.
    صداشون جداست متاسفانه.تو ME2 اگه درست یادم باشه صداش با خود فیلم بود.
    برای اجرا فایل های Bik به این احتیاج داری:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

11. 2 کاربر از Little Sparrow بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال metallover's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012

پيش فرض

این بازی رو حتما" باید با سیو قسمت دومش رفت چون همه شخصیتهایی رو که تو قسمت دوم با شپرد بودن تو بازی هستن وبعضیاشون هم میمیرن.کلا" خیلی بازی بهتر میشه و یه سری از اتفاقات خیلی فرق میکنن مثل مرحله ای که به سیتادل حمله میشه.

آخر فروم باز AlexMercer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

در طبقه engineering اون قسمتی که پله میخوره میره پایین و جک اونجا میشست. برید میبینید که همستر شپرد داره واسه خودش میچرخهبگیریدش که دوباره بره تو کابین شپرد

14. 3 کاربر از AlexMercer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال مشاوره برای خرید قطعات سخت افزاری sir payman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    میخواستم بدونم در طول بازی میشه از جک استفاده کرد اخه تو لیست افرادم نیست؟

مدیر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Layken's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

برا من شوک عجیب درست از جایی شروع شد که Reaper Destroyer هممون رو تکه تکه کرد خب یعنی چی..؟
    دستی دستی خودمون رو انداختیم تو دستای لیزرش...

داستان از جایی که Prothean VI رو در پایگاه ایلوسیو من احضار می کنید افت میکنه.

یه چیزی که تو ذوق من زد شکستن Illusive Man بود. تا همین مدتی پیش و در کل سه گانه خیلی عالم و محکم تر از این حرفا بود. میشه گفت بخاطر کنترل Reaper ها ولی ناگهانی به هم میریزه. بعضی صحنه ها ضعیفش موندگار تره. مثلا بجای اینکه به خودکشی برسونیدش شلیک کنید. دم آخر از زیبایی زمین میگه.

برای همین بار اول بازی که غریزی میرین و تلفات میدین خیلی می چسبه. موقع دویدن به سمت Beam اگه Military Strength بالایی نداشته باشین همراهاتون با لیزر اون Reaper Destroyer کشته میشن. تنها جایی هم که تو سه شماره Liara میتونه بمیره همینجاست.

.

محتوای مخفی: ............. 
    کلا ایلوسیو من خیلی ضایع مردش مخصوصا گفتارش نسبت به زیبایی زمین ضایع تر بود
    من خودمو برای یک بحث و گفتمان حسابی براش اماده کرده بودم کلا خودمو برا روبرو شدن باهاش خیلی اماده کرده بودم ولی اخر دیدم خودش خودشو انداخته تو چاه....

محتوای مخفی: راستی یه سوال...؟ 
    چرا وقتی شپرد جان به جان افرین تسلیم کرد برا من که فقط چهره سه نفر اومد جلو چشش یکی که لیارا بود ..یکی هم اشلی بودش سومی هم جوکر بودش پس باقی چی ..؟
    میتونست اونجاشو احساسی تر درست کنن

بعد موقعی که نورماندی روی زمین نشست و فقط جیمز ، اشلی و جوکر پیاده شدن نمی فهمم اصولا نباید اونا پیاد میشدن.

17. 3 کاربر از Layken بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •