نمیدونم پایانی در بازی هست که ریپر ها پیروز بشن و دوباره تمام نژاد های زنده رو از بین ببرن ؟! ولی ....
اگه شما مرحله مربوط به dlc رو رفته باشید متوجه میشید که Prothean نژاد خیرخواهی نبودن و امپراطوری اون ها به این شکل بوده که هر نژادی بتونه اون ها رو شکست بده کنترل کهکشان رو باید به دست بگیره و چون هیچ نژادی به سطح دانش اون ها نرسیده بوده پس توان مقابله با امپراطوری Prothean ها رو نداشتن
پس باید طوری جلوی اون ها گرفته بشه تا بقیه نژاد ها هم بتونن زندگی کنن
درست مثل انقراض دایناسور ها و بوجود اومدن محیط زندگی مناسب برای انسان ها در واقعیت
.gif)
به نظر من در این cycle هم باید چنین اتفاقی می افتاد تا داستانی که برای krogan ها پیش اومد ( آموزش krogan های ابتدایی و تبدیل اون ها به سرباز های ماهر که برای تمام کهکشان ایجاد خطر کردند ) دوباره برای نژاد دیگه ای تکرار نشه .
پس تا اینجا میشه صحبت های اون بچه در آخر بازی رو توجیح کرد.
به نظر من در کنار پایان هایی که در بازی وجود داره یه پایان هم میگذاشتن که شپرد تصمیم بگیره که ریپر ها باید موجودات زنده رو نابود کنن و در آخر شپرد که داره پایان دنیا رو میبینه خودگشی می کرد واقعا جالب میشد
یه پایان دیگه هم می تونست مربوط به این باشه که Illusive Man ریپر ها رو کنترل کنه و دنیای جدیدی رو درست کنه
من وقت زیادی برای تموم کردن این بازی نداشتم و تنها 2 روز وقت گذاشتم برای این بازی اگه پایان هایی که نوشتم تو بازی وجود داشت به بزرگی خودتون ببخشید