من مرحله اولم !
یه قایق هستش که شلیک میکنه ( من بالای کوهم )
ساحلم چندین نفر هستش + یه اردوگاه
چند تایی شلیک میکنم خشابم تموم میشه
اصلا به چی باید شلیک کرد
من مرحله اولم !
یه قایق هستش که شلیک میکنه ( من بالای کوهم )
ساحلم چندین نفر هستش + یه اردوگاه
چند تایی شلیک میکنم خشابم تموم میشه
اصلا به چی باید شلیک کرد
یه عکس از محیط بازی بزار
مرحله رو رد کردم ! باید خودمو غیب میکردم میرفتم توی جیپ , بعدش قایق رو میزدم و سپس رادار رو به اصطلاح Jam (خراب) میکردم .
توی مود DELTA مرحاحل بیشتری باز میشن ؟!
من دارم با Normal بازی میکنم !
نه فرقی نداره
سلام ......
بعد از اون مرحله ای که آدمرو به سمت آتیش باید ببریم تا صد در صد گرم بشه آخرش که رو پل میری میره مرحله بعد ............
(مرحله exodus )
... بعد از اینکه موجودای فضایی با دوتا موجود فضایی گندرو کشتم ....... چیزی نمونده ولی یارام هنوز به درو دیوار تیر میزنن ........ روی مپ هم هنوز نقطه سبز هست ... روی اون نقطه میرم چیزی نمیشه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!
تو قسمت خودش مطرح کن
جوابت رو میگری
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدباید رفیقت رو ببری تا فکر کنم در رو برات باز کنه
یه عکس بزار
همه فضایی هارو که میزنی باید بری سوار یکی از اون ماشین ها بشی بعد از چند دقیقه یارت هم میادسلام ......
بعد از اون مرحله ای که آدمرو به سمت آتیش باید ببریم تا صد در صد گرم بشه آخرش که رو پل میری میره مرحله بعد ............
(مرحله exodus )
... بعد از اینکه موجودای فضایی با دوتا موجود فضایی گندرو کشتم ....... چیزی نمونده ولی یارام هنوز به درو دیوار تیر میزنن ........ روی مپ هم هنوز نقطه سبز هست ... روی اون نقطه میرم چیزی نمیشه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!
فضایی ها رو که زدم ...... هیچ طوری نمیشه سوار ماشین شد یار هم از جاش تکون نمیخوره ؟؟!!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)