تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: آیا شما ورزش بدنسازی و پرورش اندام کار میکنید؟

راي دهنده
412. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • بله

301 73.06%
  • خیر

111 26.94%
صفحه 162 از 221 اولاول ... 62112152158159160161162163164165166172212 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,611 به 1,620 از 2203

نام تاپيک: ◄◄ تاپـیـک جامــع بدنـسـازی و پرورش انـدام ►►

مدیر انجمن زیست شناسی، پزشکی raana's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوست عزیز منم نگفتم متخصص غیر مرتبط بیاد نظر بده... باید به متخصص مربوطه مراجعه کرد...

من شماره ی اون پزشک رو بهتون میدم..اتفاقا ایشون هم خوشحال میشن با شما صحبت کنن......قشنگ به طور کامل براتون زیر و روی مکمل ها رو میریزه بیرون....

بله خیلی از ورزشکارا هم مواد غیر مجاز مصرف میکنن..داروهای مدر ...تزریق مجدد خون که مشخصا باعث مرگ طرف میشه....

خیلی از کارای دیگه....که بیشترم تو فوتبال رواج داره.....و وضعیت فوتبال کشورمون رو هم که میبینید.....هر کاری میکنن به هیچ جا نمی رسن

راجع به این مورد نیازی به تحقیق نمی بینم..چیزی که مضره تا آخر مضر هست......یکبار برای همیشه در این زمینه اطلاعاتی که
    لازم بوده رو به دست آرودم......

در هر صورت من نظرم رو گفتم شما هم نظرتون رو گفتین.......و هیچ کدوم هم نمی تونیم هم دیگه رو متقاعد کنیم......
    پس عیسی به دین خود ..موسی به دین خود...

دوستان خودشون باید تشخیص بدن کدوم راه عاقلانه تر هست.......

موفق باشین........

2. 3 کاربر از raana بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    یه جایی نزدیک خـــدا

پيش فرض

بله...این حرف شما درسته ... نه من نه هیچ کس دیگه ای نباید با حرفهای مربی این مواد رو تهیه کنه..
    اون وقت شما چرا این مکمل رو تایید کردید؟ علمشو داشتید؟ سالها تحقیق کردید؟ در آمریکا آشنایی دارید؟
    مگه آمریکا چیه که تمامی مقایسه ها و الگوها رو اونجا قرار میدید؟ کشور ما رو با آمریکا مقایسه میکنید ...
    مگه در آمریکا این مشکلات وجود نداره ؟

حرف های شما کاملا ضد و نقیض ....

در ضمن یکجا میفرمایید با مکمل تقلبی مشکل دارید و یکجای دیگه تمام مکملها رو شیمیایی و مضر میدونید !!!
    بله بنده هنوزم میگم مکمل ها همشون دارای مضراتی هست .... بالای 98 درصد که تقلبی هستند .....

بهتره بحث ادامه پیدا نکنه ....
    ما حرف های هم رو نمیفهمیم ... یا شایدم خودمو زدیم به اون راه ... ولی به هر حال خوردن این دام مرغی ها رو بدن من تاثیری نداره .... هر کسی خربزه میخوره پای لرزش هم میشینه ... هر کی استفاده کنه آیندشم میبینه ....

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوست عزیز منم نگفتم متخصص غیر مرتبط بیاد نظر بده... باید به متخصص مربوطه مراجعه کرد...

من شماره ی اون پزشک رو بهتون میدم..اتفاقا ایشون هم خوشحال میشن با شما صحبت کنن......قشنگ به طور کامل براتون زیر و روی مکمل ها رو میریزه بیرون....

بله خیلی از ورزشکارا هم مواد غیر مجاز مصرف میکنن..داروهای مدر ...تزریق مجدد خون که مشخصا باعث مرگ طرف میشه....

خیلی از کارای دیگه....که بیشترم تو فوتبال رواج داره.....و وضعیت فوتبال کشورمون رو هم که میبینید.....هر کاری میکنن به هیچ جا نمی رسن

راجع به این مورد نیازی به تحقیق نمی بینم..چیزی که مضره تا آخر مضر هست......یکبار برای همیشه در این زمینه اطلاعاتی که
    لازم بوده رو به دست آرودم......

در هر صورت من نظرم رو گفتم شما هم نظرتون رو گفتین.......و هیچ کدوم هم نمی تونیم هم دیگه رو متقاعد کنیم......
    پس عیسی به دین خود ..موسی به دین خود...

دوستان خودشون باید تشخیص بدن کدوم راه عاقلانه تر هست.......

موفق باشین........
    یعنی شما مکملهایی که صد در صد اصل هستن رو هم کاملا رد میکنید ؟؟
    بحث ما دقیقا در همین مورده ... اصل بودن یا نبودن یک مکمل...یه مطلبی همیشه با مطالب دیگه قاطی میشه.

یک زمانی یک فرد از مکمله تقلبی استفاده میکنه و مطمئنا عوارض جبران ناپذیری گریبان گیرش میشه.

اما فرد دیگه ای با مصرف مکمل اصل و با توجه به نیازش مطمئنا هیچ ضرری نمیبینه .

شما دو جمله ی بالا رو رد میکنید ؟؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اون وقت شما چرا این مکمل رو تایید کردید؟ علمشو داشتید؟ سالها تحقیق کردید؟ در آمریکا آشنایی دارید؟
    مگه آمریکا چیه که تمامی مقایسه ها و الگوها رو اونجا قرار میدید؟ کشور ما رو با آمریکا مقایسه میکنید ...
    مگه در آمریکا این مشکلات وجود نداره ؟

حرف های شما کاملا ضد و نقیض ....

بله بنده هنوزم میگم مکمل ها همشون دارای مضراتی هست .... بالای 98 درصد که تقلبی هستند .....

بهتره بحث ادامه پیدا نکنه ....
    ما حرف های هم رو نمیفهمیم ... یا شایدم خودمو زدیم به اون راه ... ولی به هر حال خوردن این دام مرغی ها رو بدن من تاثیری نداره .... هر کسی خربزه میخوره پای لرزش هم میشینه ... هر کی استفاده کنه آیندشم میبینه ....
    بنده حرف ضد و نقیضی نزدم و گفتم در صورت اصل بودن موردی نداره...و من اطلاعی ندارم که ایشون از مربیشون مکمل اصل دریافت میکنن یا نه ..
    مکملها مضراتی که شما در ذهنتون هست در هیچ موردی ندارن مثل عقیم شدن و .... اینها فقط عوارض استافده از استروئیدهاست.

من شرایط یک بحث منطقی رو رعایت کردم اگه مایل به ادامه بحث با منطق بودید من در خدمتم.

6. این کاربر از majid322 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Havbb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    .: اصــــــ‍‍‍‍‍فــــــهــــان :. اسم من: حـامـد

پيش فرض

به زودی یه مطلب مینویسم درباره ی ضررهایی که مصرف دارو یا مکمل در بدنسازی داره. فکر میکنم بحث بی فایده باشه چون هر دو طرف از یه جهت دارید درست میگید ولی منظورتونو درست نمیرسونید.

8. 5 کاربر از Havbb بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه mohsen3544's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

من الان 4 ماهه بدنسازی شروع کردم البته هدفم بیشتر لاغری بود چون نسبت به قد و سنم خیلی چاق بودم البته بیشتر شکم داشتم خلاصه از 80 کیلو به 75 رسوندم وزنمو اما حالا بعد از گذشت این زمان احساس میکنم وزنم داره زیاد میشه الان به 76 رسیدم البته دیگه خبری از شکم قلمبه نیست شروع بدنسازی دور شکم 95 بود الان 89 سانت هست.البته بازم جا داره چون هنوز تخت تیست.از طرفی احساس میکنم قوا جسمانی ام تحلیل رفته چیزی هم استفاده نکردم هنوز.دوستان متخصص نظر بدن لطفا چطوری بتونم جلوی افزایش وزنمو بگیرم و یکمی قوای جسمانی ام رو تقویت کنم
    Last edited by mohsen3544; 25-04-2013 at 18:28.

حـــــرفـه ای Havbb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    .: اصــــــ‍‍‍‍‍فــــــهــــان :. اسم من: حـامـد

پيش فرض

خیلی خوبه که لاغر شدید!

از این به بعد هم شما نگران افزایش وزن نباش چون داری عضله میسازی و این وزنی که اضافه میشه اکثرش عضله س + مقداری اب و چربی که با یه رژیم غذایی خیلی معمولی و ورزش هوازی سبک هفته ای چهار جلسه اونم حل میشه.

حتی اگه رژیم غذایی رو رعایت نکنی و وزنت بازم بالا بره غیر ممکنه بدنت زشت بشه کلا با بدنسازی کسی زشت نمیشه چون بیشتر از اونکه چربی بیاد عضله میاد.
    Last edited by Havbb; 25-04-2013 at 20:32.

11. این کاربر از Havbb بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه mohsen3544's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

الان مشکلی که دارم دستام درد میکنه و تو تمرینم تاثیر داره نمیدونم مشکل از چیه.درضمن ریزش موهای سرم زیاد شده یعنی میتونه از کمبود ویتامین باشه یا اصلا ربطی کلا نداره؟

كاربر فعال اتومبیل، متفرقه، سبک زندگی MOHAMMAD_ASEMOONI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زمین پهناور خدا (أرضُ اللّٰه الواسعة)

پيش فرض

الان مشکلی که دارم دستام درد میکنه و تو تمرینم تاثیر داره نمیدونم مشکل از چیه.درضمن ریزش موهای سرم زیاد شده یعنی میتونه از کمبود ویتامین باشه یا اصلا ربطی کلا نداره؟
    سلام
    کجای دستتون درد میکنه ؟
    عظله ؟
    مفصل ؟
    رباط ؟
    استخوان ؟
    از کِی دردش شروع شد ؟
    وزنه ها سنگین تر از حد لازم نیست ؟
    آیا حرکات رو اصولی و صحیح انجام میدین ؟
    آیا در ورزش زیاده روی نکردین ؟
    در موردِ مو :
    شما چند سالتونه ؟
    آیا پدرتون و پدر بزرگتون موهاشون ریخته ؟
    از مواد شیمیائی ( دارو , مکمل ) استفاده میکنید ؟
    ریزش به چه صورته ؟ از یک قسمت بیشتره یا یکنواخت هست ؟
    پاسخ به این سوال ها برای حل مشکلتون خیلی مهم هست .

كاربر فعال اتومبیل، متفرقه، سبک زندگی MOHAMMAD_ASEMOONI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زمین پهناور خدا (أرضُ اللّٰه الواسعة)

پيش فرض

سلام
    تفاوتهای مکمل اصل با تقلبی چیه ؟
    یه آدم معمولی وقتی میره مکمل بخره چطوری بفهمه اون مکمل اصله و تقلبی نیست ؟
    با تشکر
    Last edited by MOHAMMAD_ASEMOONI; 26-04-2013 at 21:59.

15. این کاربر از MOHAMMAD_ASEMOONI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •