بدور از شعار
سربازی تمرینی است جدی برای اثبات خود و مسیولیت پذیری در زندگی
سرسریش نگیرید
بدور از شعار
سربازی تمرینی است جدی برای اثبات خود و مسیولیت پذیری در زندگی
سرسریش نگیرید
سلام دوستان من امروز رفتم پیش یه دکتر متخصص آزمایش کرد srt گوش راست و چپم بر حسب db یکیش 50 و دیگری 55 شد دکتر گفت اگه هر دو تاش 50 به بالا احتمالا معاف میشی شما چی میگین ؟ ارزش داره یه برگه دیگه برم بگیرم و برای معافیت پزشکی اقدام کنم ؟ واسه کم شنوایی گوشم ؟
اگه بخوام معافیت بگیرم الان که برگه سبز من اومده بخوام واسه معافیت پزشکی اقدام کنم چیکار باید بکنم ؟
دوست عزیز من برگه ای اصلا برام نیومد ظاهرا خورد به تعطیلات عید نرسیدهشما برگ سبزتون رو گرفتین یا برگ سفید رو ؟
توی برگ سبز فقط تاریخ اعزام رو مینویسه ، اما توی برگ سفید محل آموزشی رو هم مینویسه
محل آموزشی رو میتونین از پلیس +10 بپرسین
من رفتم +10 برای این مشکل ، خودش از یه برگه پرینت گرفت که نکته مهمش همین تاریخ اعزام بود و محل خدمت رو نزده بود .
الان این برگه سفیده یا سبزه ؟ چه رنگیه ؟! : دی
احتمالا باید سیاه سفید باشه
برگه سبزه![]()
1- بسیج فعال
2- برگه اشتغال به خدمت رو از یگانت میگیری به همراه کپی برگه سبز اعزامت (بدون غیبت باید باشی) میدی همون جایی گه بسیجی داری
3- هر سال 45 روز، حداکثر 9 ماه
البته بسیج فعال
---------- Post added at 06:59 PM ---------- Previous post was at 06:59 PM ----------
خیر، بسیج در همه جا اگر کسری شاملش بشه میشه، ارتش و سپاه و ... نداره
---------- Post added at 07:00 PM ---------- Previous post was at 06:59 PM ----------
کلاً مخالفم از بیخ و بن
کسری تا 35 ماه هم ما داشتیم. من یه دوستی داشتم که هفته ی 3 آموزشی کلا ترخیص شد. 35 ماه کسری داشت!
یه دوستی هم دارم که با توجه به کسریش بعد از آموزشی 5 روز یگان داره!!!!
کلا حد نداره! اینو چون خودم با دوستانی که باهاشون بودم دیدم میگم!
بله، کسری در مورد جانبازی و جبهه بستگی به حضور و در صد داره، ولی کسری بسیج حداکثر 9 ماه میباشد.
دوستان يه سوال!
من حوالي 17-18 ام اسفند رفتم بيمارستان معاينه شدم. بعد بيمارستان گفت كه ما خودمون نامه رو ميفرستيم براي شوراي پزشكي، بعد از اونجا نامه مياد و اينا....كه خورد به عيد.
من هنوز نامه شوراي پزشكيم نيومده. حالا به نظرتون يك كمي ديگه صبر كنم، يا نامه گم و گور شده، خودم بايد برم نظام وظيفه دنبالش؟
من هیکلم به افراد یگان ویژه میخوره. چهار شونه هستم و تقریبا قد بلند.البته واسه اونایی که یکم هیکلی و ورزشکار هستن هم پیشنهاد میشه برن بشن ارشد گروهان . اونا هم رژه نمیرن. کنار دسته راه میرن یا یه جا میشینن( معمولا اینطوریه. یا واسه ما اینطوری بود) ولی کلا ارشد شدن حال میده. از طرفی اگر مربی نباشه و دسته یا گروهان شلوغ بازی در بیارن و نتونه طرف جمعشون کنه یه بازداشتی مامان میخوره!!!![]()
اگه اینطوره که من تمام سعیم رو بکنم سر گروهان بکنم!
من امروز هم مامور پست رو دیدم ولی خبری نبود
رفتم پلیس +10 اونجا هم چک کرد گفت نیومده هنوز
جالب داره میشه
19 اسفند فرستادم
27 ام سر زدم
4 ام سر زدم
امروز هم که 15 ام هست سر زدم
این 5 شنبه میشه 1 ماه
هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)