آره من 79 تا rp داشتم رو دستم باد کردته بود سه هفته 25 تایی خریدم![]()
آره من 79 تا rp داشتم رو دستم باد کردته بود سه هفته 25 تایی خریدم![]()
As we venture deeper into the mysterious mists of the Shadow Isles, summoner icons are taking on some dreadful new facades. In celebration of the upcoming patch, we’ll be offering some sinister new summoner icons when you purchase RP. There are five icons to collect based on the total RP you purchase between October 1 and November 13. Your new summoner icons will be unleashed after the release of the Shadow Isles patch to haunt your profile forevermore.
Here’s the breakdown:
- Tier 1 (any RP amount): Spiteful Specter
- Tier 2 (1,000+ RP): Baleful Grasp plus Tier 1
- Tier 3 (2,500+ RP): Death Mask plus Tiers 1-2
- Tier 4 (5,000+ RP): Deadfall Treant plus Tiers 1-3
- Tier 5 (10,000+ RP): Vengeful Wraith plus Tiers 1-4
If you purchase RP and meet a new tier after the patch, it’ll take about ten minutes after your transaction is processed before your new icons are available to use.
So treat yourself to some RP for a wicked Shadow Isles champion or skin, and trick opponents with your freaky new summoner face!
ممنون از راهنمایی خوبت
اپدیت جدید چند باگ عجیب غریب به وجود اورده اون مشکل گیر کردن من دارم ولی مدت کم بد جایی چند بار اتفاق افتاد ر ..ید تو بازیمون
میگم دیگه اپدیت میدین درست کنن بعد اینجوری میزنن خراب میکنن menu مشکل هست موقع مچ شدن چند بار dont sent ارور داد ...
رنگار باید nref بشه چندین بار گند زده به بازی یه نوب بر میداره ایتم مسخره میچینه بازم بد میخوره همین جوری کشکی کیل میگیره .........
اه اه چه ادمایی بعضی وقتها میان توی بازی حالم بهم میخوره . همونایی که میگن premade . یکی دوتا premade توی بازی بیان کاملا گند میزنن به بازی . یکی نیست بگه شما که میخواین بازی کنین برین تیم بدین یا سولو بازی کنین .
امروز یه بازی کردم که تا حالا اینجوریش رو ندیده بودم . یعنی اینقدر ادم مضخرف . 4 نفر اومدن توی چمپ سلکت ساکت نشستن . بعد که میری تو بازی میگن ما 4 تا premade کردیم . یعنی فقط گند زدن به بازی من تا بازی خودشون پیش بره . از اخر هم منو ریپورت کردن . هیروی op برداشتم طرف میگه برو تانک کن . دهن سرویس ها همینجوریش کلی لیو خوردیم اینا هم قوز بالاقوز .
من واسه همین مشکلای ایست یهویی و اینا اصلا نمی تونم درست بازی کنم پینگ رو 160 هم که داشتم این مشکله بود
به نظر شما fiora قویه یا wukung؟
دیگه اینقدر حرض خوردم که نگو منم زود عصبانی میشم
اگه از رفیقام آن نباشن بازی نمیکنم واقعا نمیتونم با بقیه بازی کنم
مثل امروز ما همگی باهم بازی کردیم هم بردیم هم باختیم هم خندیدیم
بهتر از اینه بری با بقیه بازی کنی اعصابتو خورد کنی!
نمیشه بچه های همینجا هم با هم بتونیم بازی کنیم ؟ هر چند خیلی ها سطحشون بالاست و بیشتر رانکد میزنن . ما که لول 27 هستیم . کسی رو هم اشنا نداریم . البته تازگی ها تو بازی اکثرا مهربونن اما اینایی که premade میکنن انگار از دماغ فیل افتادن و همکاری نمیکنن . تمام تیم رو به چشم تانک و ساپورت میبینن و همه کیل ها رو هم ks .
نه اصلا! ما اینهمه بازی میکنیم منظورم خودم با بچه های ایرانه هیچکدوم رانکد نیست چون ممکنه dc lag داشته باشن
درضمن شما eu west هستی دیگه؟ اسمتونو بگین دوباره گم کردم ادد لیستم زیادن!
اگه وقت بود با هم بازی میکنیم .... من لول 27 اون طرفا بودم با بچه های لول 30 بازی میکردم
کلا سرمم ببری ماشین از روم رد بشه first win داشته باشم تنهایی بازی نمیکنم! به هیچ وجه![]()
هم اکنون 11 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 11 مهمان)