وارد لیست برنامه ها بشین و بعد برنامه مسیج رو نگه دارید وارد صفحه اول میشد و اونجا ولش کنید
وارد لیست برنامه ها بشین و بعد برنامه مسیج رو نگه دارید وارد صفحه اول میشد و اونجا ولش کنید
آقا یه مشکله اساسی دارم با گوشیه galaxy grand
کیبوردشو فارسی کردم فارسی مینویسمحتی باهاش سرچ هم میکنم هیچ مشکلی نداره فقط
وقتی به صورت فارسی برای کسی اس ام اس میفرستم به جای کلمات برای اونها علامت سوال میاد
مثلا وقتی میزنم ( سلام چطوری ) این پیام یهشون میرسه (؟؟؟ ؟؟؟؟؟)
مشکل از کجاس ؟
لطفا راهنمایی کنید
اینم بگم ک کیبورد های دیگر رو همامتحان کردم تغیری نکرد. :|
تو قسمت تنظیمات مسیجینگ باید گزینه unicode رو تیک بزنی. سامسونگ ندارم بگم دقیقا کجاست. بگرد می یابی
سلام.
این مشکل مربوط به کیبوردتون نیست.
شما برید توی صفحه اس ام اس هاتون و از اونجا ستینگ اس ام اس هاتونو انتخاب کنید و توی ستینگ برید به قسمت اینپوت مود و اونو توی حالت اتو ماتیک قرار بدید.
messaging=>Settings=>Input mode => Automatic![]()
سلام
گوشی اندرویدی یکی از دوستام برای ساختن کانکشن vpn روی گوشی یک صفحه ای باز میشه که درخواست یک کدی رو میکنه تا کد مربوطه وارد نشه نمیشه وارد صفحش شد؟
ممنون میشم راهنمایی کنید![]()
سلام.
اگر به گوشی پین داده ،باید همون پین رووارد کنه در غیر اینصورت باید برای گوشی پین تعریف کنه و بدون تنظیم پین کد نمیتونه وی پی ...تعریف کنه.![]()
دوستان برای افزایش کاراکتر در پیام باید چکار کنیم؟!گوشی من 5-6خط مینویسم تبدیل میکنه به چند رسانه ای پیام رو باید چکار کنم برای افزایش؟
از برنامه go smsبرای فرستادن مسیجای طولانی استفاده کن
سلام.
من وقتی خواستم آهنگ رو با بلوتوث بفرستم یهو دستم به برنامه بالاییش خورد فک کنم gmail بود. اول تیک همیشه به یاد داشته باش رو زدم بعد یهو دستم به اون خورد دیگه. موندم چطوری برش گردونم الان به یه طریق دیگه باید اهنگ رو فرستاد که کیف نمیده!![]()
چیکار کنم برای برش گردوندنش؟ حتما میگید تنظیمات کارخانه؟؟!!
حل شد:
تو تنظیمات ، مدیریت برنامه ها بعد همه برنامه ها رو که رفتی، مثلا من gmail رو انتخاب کرده بودم که همیشه وقتی اشتراک میکردم جمیل باز میشد حالا تو اون قسمت رفتم تو جیمیل بعد پاک کردن پیش فرض رو زدم یا clear default رو میزنیم. همین. ممنون از دوستانی که راهنمایی کردن تو یاهو![]()
Last edited by Ghaioom; 13-05-2014 at 22:30.
آقا این قسمته input mode اصن وجود نداره داخل ستینگه مسیج .ولی خوب بازم کل ستینگه مسیج رو گشتم اصن automatic نداشت ؟؟؟ چیکار کنم حالا
داداش این گزینرو هم اصن پیدا نکردم ، یکم دقیق کمک کنین تورو خداتو قسمت تنظیمات مسیجینگ باید گزینه unicode رو تیک بزنی. سامسونگ ندارم بگم دقیقا کجاست. بگرد می یابی
Last edited by rangoabzar; 12-05-2014 at 20:54.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)