نرم افزارشو از کجا بگیریم ؟
نرم افزارشو از کجا بگیریم ؟
سلام به دوستانی که n8 دارن
لطفا به من بگید شارژ موبایل شما هم پس از یکی دو ساعت شنیدن موسیقی و یا دو سه دقیقه بازی یک مرتبه 20 یا 30 درصد کاهش پیدا می کنه چون من پس از دو ساعت شنیدن موسیقی یک مرتبه شارژ موبایلم از 100 به 70 رسید ویا پس از دو سه دقیقه بازی از 70 به 50 رسید یعنی اینطور نیست که کم کم شارژ خالی کنه مثلا از 100 بشه 97 وبعد 90 یک مرتبه خالی می کنه در ضمن من گوشیم را یک ماه نبود که گرفته بودم که باطری موبایلم سوخت و باطریمو عوض کردم ( توسط همان مغازه ای که گوشیم رو خریده بودم که بهش اعتماد داشتیم ) ولی این باطری هم مثل باطری اول یهو موقع استفاده مخصوصا شنیدن موسیقی و بازی شارژ خالی می کنه می خواستم ببینم مال شما هم اینجوریه یا نه ؟ اگر نیست باید چکار کنم مشکل کار کجاست ؟ با توجه به اینکه گوشیم گارانتی هم نداره![]()
از همــه جا ... نرم افزار های S60v5 هم باهاش سازگار هست
عزیز جان همون جایی که بهش اعتماد داری یا حالا اونجایی اون طرف گوشی رو تهیه کرده باطری رو عوض کردن شک نکن. من قشنگ یادم اون موقع که گوشی رو گرفتم وقتی از گرگان به استارا بر میگشتم یه دونه هم از شارژ کم نشد در واقع 14 15 ساعت موزیک با یه چنتا اس ام اس ..... یه دونه هم ازش کم نکرد
ممنون از پاسختون می شه شما بگید هر چند روز موبایلتون رو شارژ می کنید ؟
وقتی که استفاده خاصی نکنم یعنی عادی باشه 2 یا حداکثر 3 روز ولی الان که از وای فای استفاده میکنم فقط چند ساعت![]()
دوستان آخرین قیمت گوشی تو بازار تهران چنده ؟
تصور می رفت که این پست جای تشکرات فراوان داشته باشد!!!!
البته منظورم از نقل قول کردن این بود که در آخرین صفحه هم باشه تا همگان بازم ببینند.
دوستان چرا گوشی ، فلشهای با فرمت NTFS رو نمیشناسه ؟
اون فلشهایی که نیمیخونه رو فرمت کن به fat32
که با این کار احتمال خوندنش ۵۰ درصد میشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)