سلام من قیمت e2 را می خواستم
همین مدل چند تا تیپ داره
شرایط ثبت نام پارس خودرو چه جوریه
پیش دریافت و ...
ممنون
.
سلام من قیمت e2 را می خواستم
همین مدل چند تا تیپ داره
شرایط ثبت نام پارس خودرو چه جوریه
پیش دریافت و ...
ممنون
.
راستش همین امروز توی روزنامه اگهی کرده بودن
e2+lp
قرمز,نقره ای,مشکی متالیک صفر
15300000
توسایت پارسخودرو خوندم خبرسلام
راستش منبعش را ندارم
ولی از دو روز پیش نمایندگی های شیراز فروش نقدی را باز گذاشتن
بجز یکیشون بقیه هیچی نمی دونستن و تازه با پیگیری دوست من که قصد خرید این خودرو را داره متوجه شدن
ظاهرا تمام رنگ ها بجز رنگ آبی نفتی را دارند
دوستم یک مدل فول به رنگ سفید ثبت نام کرد تحویل 60 روزه با قیمت 141950000 ریال
اینم خبر کامل از سایت پارسخودرو:
تيتر خبر:محدودیت ثبت نام روش جدید فروش تندر90 E2LP تاريخ ارسال خبر:دوشنبه, 15 آذر 1389
با سلام«بخشنامه»«قابل توجه كليه نمايندگان محترم فروش محصولات»
احتراماً، بدين وسيله به آگاهي مي رساند پيرو بخشنامه شماره 1030/91289 مورخ 1389/09/10 فروش سهميه اي خودرو تندر 90 اي دو لوكس از روز دوشنبه مورخ 1389/09/15 لغايت روز 1389/09/25 (غير قابل تمديد) از طريق سايت فروش براي نمايندگان رتبه 1 تا 150 كشور (بر اساس امتياز عملكرد فروش) مطابق با شرايط ذيل قابل انجام خواهد بود:
* متقاضياني مجاز به ثبت نام اين خودرو مي باشند كه در روشهاي فروش با كدهاي (U60, U61, U62, U58, U59, 10U, 11U, U27,66U,45U, 67U) ثبت نام ننموده باشند.
** ضمناً هر متقاضي تنها مي تواند براي يك دستگاه خودرو ثبت نام نمايد.
ضمناً مقتضي است نمايندگان محترم بخشنامه جديد را در معرض ديد مشتريان قرار دهند.
حسين روان بدقائم مقام معاونت بازاريابي، فروش و خدمات پس از فروش
سلام.
12 تا 12.5؟ مگه میشه؟ فکر کنم شما قیمت E2 رو داده باشین.
آخه صفر با ABS حدوده 14 تومنه. حالا این بدون ABS هست، یعنی از 206 مدل 87 ارزونتر در میاد. 206 مدل 87 هم که حدوده 11 تا 11.500 در میاد. درسته؟
منم اینو همین حدود دارم بر می دارم (اگه خدا بخواد).
این آدرس شما رو کاشکی زودتر دیده بودم.
امروز صبح بردیم بلوار امیرکبیر، کنار نمایندگی بنز، یه تعمیرگاه آشنا نشون دادم بدنه رو تأیید کرد.
موتور هم یکی از دوستام دید گفت خوبه.
حالا احتمالا عصر قولنامه کنیم.
از شما هم ممنون دوست عزیز
11 تومن قیمت خوبیه
مبارکت باشه
ممنون دوست عزیز،
البته 11.100 شد آخرش. ضبط و باند رو هم برام گذاشت.
فعلا که به نظرم ماشین خوبیه.
فقط برا من که قصد خرید 206 داشتم، یه کم بزرگه. اما خوبه
دوستان یک سوال ؟
به نظر شما برای تندر(e2lp) چه لوازم و قطعاتی لازم است که حتمآ باید تعویض و یا اضافه شود ؟
به عنوان مثال اگر لاستیک تعویض نشود اشکالی دارد (از نظر دوام لاستیک) و یا صرفآ جهت نرم تر شدن ماشین است
و موارد دیگر ... لطفآ دوستان هر موردی که به نظرشان می رسد مطرح کنند
ببین دوست عزیز علاوه بر کیفیت لاستیک(کیفیت لاستیک بارز واقعا در حد مطلوبی نیست)
توی l90 مسیله هندلینگ و پایداری ماشینم مطرحه
برای همین توصیه میشه لاستیک فابریک که 185/65/15
با 205/60/15 تعویض بشه(نوع لاستیک انتخابی هم رابطه مستقیم با بودجتون داره)
به غیر از لاستیک فکر نمیکنم لوازم ضروری دیگه ای هم وجود داشته باشه(البته میتونید با همون بارزم سر کنید)
البته لوازم غیر ضروری تا دلتون بخواد و بودجه داشته باشین هست![]()
دوست عزیز به نظرت لاستیک بارز را چند بر می دارند شنیدم تا 150 تومان بر می دارند و سوال دیگر در رابطه با لاستیک در فروم همسایه دوستان هرکدام بدون در نظر گرفتن قیمت حتی در یک رده قیمتی نظرات مختلفی دارند یکی میگه این و نفر بعدی میگه آن حالا شما هم اگر مدل خاصی مد نظرت بگو تا ببینیم بالاخره چی بهتره ؟
ضمنآ در رابطه با اندازه 205/60/15 دوستان این اندازه را تایید کردند ولی دوستی هم گفته بود روی سیستم abs و جلوبندی ... تاثیر گذاره و بهتره در حد همان سایز استاندارد باشه
مگه لاستیک میشلن آلمانی نیست؟
والا لاستیک های ماشین من میشلن هست و روش زده ساخت آلمان.
یکی از دوستان اگر روزی پنج بار دستی نمیکشید روزش شب نمیشد و کلا عادت داشت پدر ماشین رو با ترمز های خفن در بیاره.
پنج سال لاستیک میشلن زیر ماشینش بود و بعد از پنج سال یه ذره هم عاج لاستیک هاش نرفته بود و فقط یه خورده لاستیک ها خشک شده بود. ( با همون لاستیک ها ماشین رو فروخت )
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)