تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 162 از 376 اولاول ... 62112152158159160161162163164165166172212262 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,611 به 1,620 از 3758

نام تاپيک: فوتبال باشگاهی در انگلستان | فصل 2010-2011

کاربر فعال انجمن ریاضیات *M!L4D*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    The Hell

پيش فرض

به نقل از شهرام خان از سایت m u fctalk :
    به توضیح در خصوص زمان تعیین شده برای بازی با چلسی...
    همونجور که میدونید 1 مارچ 2011 زمان تعیین شده برای بازی عقب افتاده ما با چلسی هست. البته این توضیح رو دادند که این زمان ممکن هست باز به تعویق بیفته. به دلیل دور پنجم جام حذفی. اگر هر 2 تیم و یا هر کدام از اونها از دور چهارم جام حذفی بالا بیان, 1 مارچ با دور پنجم جام حذفی تداخل داره. پس 1 مارچ در صورتی هست که هیچ کدام از این 2 تیم به دور بعد جام حذفی صعود نکنند و با توجه به اینکه احتمال چنین حالتی کم هست پس به احتمال زیاد برای بازی عقب افتاده ما با چلسی باز 1 بار دیگه زمان جدیدی رو اعلام میکنند.

WorkHard / P!ayHard pcforlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    S t r e t f o r d   E n d

پيش فرض

پاسخ ونگر به هافبك پرتغالي منچستريونايتد:
    شايد ناني 1600 برابر باهوش تر از من است!

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، ناني در گفت و گو با رسانه‌ها از تيم هاي منچستريونايتد و چلسي به عنوان مدعيان قهرماني نام برده و گفته بود: «به نظر من غير از اين دو، تيمي شانس قهرماني ندارد» كه اين اظهارنظر چندان به مذاق سرمربي آرسنال خوش نيامده است.

سرمربي فرانسوي تيم فوتبال آرسنال در واكنش به اظهارنظر ناني گفت: «هر كس ديدگاه خاص خود را در فوتبال دارد و هيچ كس كامل و مطلق نيست. ما در جامعه اي زندگي مي‌كنيم كه همه كس همه چيز را بلد است و گفتن جمله‌ي "نمي دانم" شرم آور است.»

ونگر ادامه داد: « من كه سابقه‌ي نشستن روي نيمكت در 1600 بازي را در كارنامه دارم، نمي دانم كدام تيم در پايان قهرمان مي شود، شايد ناني 1600 برابر از من باهوش تر است كه از حالا مي داند كدام تيم قهرمان مي شود. »

تيم فوتبال آرسنال كه با دو اختلاف امتياز نسبت به منچستريونايتد و يك بازي بيشتر در مكان دوم ليگ برتر انگليس قرار گرفته، دوشنبه در ورزشگاه امارات ميزبان چلسي است.
    لینک منبع خبر:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

آخر فروم باز R O O T's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    Gorgan

پيش فرض

ونگر: لغزش چلسی می‌تواند برای هر تیمی اتفاق بیفتد

سایت گل – آرسن ونگر، مربی آرسنال برای دیدار با چلسی در روز دوشنبه آماده می‌شود. او به تیم‌ها هشدار داده که فرم ضعیف فعلی چلسی می‌تواند برای هر تیمی روی دهد.

چلسی صدرنشین بود ولی حالا سوم است و سه امتیاز از منچستریونایتد، تیم اول جدول کمتر دارد. آنها پنج بازی در لیگ برتر است که پیروز نشده‌اند. این فرم ضعیف را به دلیل مصدومیت بازیکنان کلیدی و اخراج ری ویلکینز، کمک‌مربی چلسی می‌دانند.

ونگر می‌گوید چلسی اخیرا روند ضعیفی داشته، ولی با این حال انتظار دارد تیمش نبرد دشواری مقابل چلسی داشته باشد.

او به وب‌سایت رسمی آرسنال گفته است: «چلسی دورانی را سپری می‌کند که نتایج در آن خیلی خوب نیست، اما این اتفاق ممکن است برای هر تیمی در این لیگ روی دهد.

اخیرا دیده‌ایم که هر تیمی، هنگامی که فکر می‌کنید فاصله‌اش از بقیه بسیار زیاد شده دچار سکسکه می‌شود.
    این شاید به دلیل کیفیت لیگ باشد.»

او درباره جدایی ویلکینز هم گفت: «برای من بسیار دشوار است درباره چلسی صحبت کنم. رک بگویم، آنها مشکلات خود را دارند و ما هم مشکلات خود را داریم. من تلاش می‌کنم مشکلات خود را برطرف کنیم.
    فوتبال جادو است، چون ورزشی تیمی است و اضافه شدن یک بازیکن به بازیکن بعدی، هنگامی که اعتماد وجود داشته باشد، کیفیت بازیکنان را چندبرابر می‌کند.
    چلسی تیمی بزرگ است و می‌دانیم که دوشنبه مقابل تیمی بزرگ بازی خواهیم کرد و انتظار نداریم آنها ضعف داشته باشند.»

فرانک لمپارد دوشنبه می‌تواند با آمادگی کامل بازی کند. ونگر می‌گوید: «او بازیکنی است که دوست دارم و بسیار برایش ارزش قائلم. اما مشخصا هنگامی که مقابل شما به ترکیب ثابت برگردد خوشحال نخواهید بود. اما ما با چلسی با نقاط قوت واقعی‌اش بازی می‌کنیم و اگر آنها را ببریم، برد ما ارزش حتی بیشتری هم خواهد یافت.»

کد:
    آرسنال به دنبال انتقال قرضی سرخیو کانالس

سایت گل- به گزارش نشریه اسپانیایی اسپورت، آرسن ونگر، سرمربی توپچی ها قصد دارد سرخیو کانالس، بازیکن جوان رئال را به طور قرضی به خدمت بگیرد.

کانالس در رقابت های این فصل نتوانسته به ترکیب اصلی تیم مورینیو راه پیدا کند و ونگر قصد دارد او را در ژانویه به خدمت بگیرد تا این به این ترتیب برای نیم فصل دوم لیگ برتر تیم قوی تری برای رقابت قهرمانی در اختیار داشته باشد.

مورینیو این بازیکن 19 ساله را یک استعداد درخشان و بسیار آینده دار می داند و با انتقال دائمی او مخالف است.
    کانالس که عضو تیم زیر 21 ساله های اسپانیا نیز هست، تابستان گذشته با قراردادی شش ساله به رئال پیوست.

کد:

حـــــرفـه ای davy jones's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    کشتی مرد هلندی

پيش فرض

اگه این بار هم بخوان بازی های حساس لیگ برتر رو به خاطر نود پخش نکنن دیگه خداییش زنگ میزنم صداسیما و ...

پروفشنال shutdown's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    your behind

پيش فرض

فکر کردی اونشب که بازی منچستر ترسنال رو پخش نکردند کسی زنگ نزد؟؟؟!!!
    کسی به حرف ما گوش نمیده اقا...

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اگه قراره این بازی رو هم نشون ندن پس برن بمیرن دیگه
    90 رو ممکنه برای یه شب دیگه بذارن. اون شب که نشون ندادن نمیشد برنامه رو یه شب دیگه مثلا پنج شنبه نشون بدن به خاطر محرم . ولی این هفته می تونن...

آخر فروم باز R O O T's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    Gorgan

پيش فرض

پارک:وقتی از جام ملتهای آسیا برگردم هم یونایتد در صدر خواهد بود

سایت گل- پارک جی سونگ، ستاره کره ای منچستریونایتد در صحبتهایی اعلام کرد که زمانی که او با پایان یافتن رقابتهای جام ملتهای آسیا، از قطر روانه انگلیس شود، یونایتد همچنان درصدر جدول رده بندی رقابتهای لیگ برتر خواهد بود.

این ستاره کره ای در دیدار این هفته تیمش مقابل ساندرلند در ترکیب شیاطین سرخ قرار خواهد گرفت و پس از آن روانه قطر خواهد شد تا تیم ملی کشورش را در رقابتهای جام ملتهای اسیا همراهی کند.

یونایتد الان با دو امتیاز برتری نسبت به آرسنال و انجام یک بازی کمتر در صدر جدول رقابتها قرار دارد و پارک در این رابطه به گاردین گفته:« من کاملا باور دارم که زمانی که از قطر به انگلیس برمی گردم،منچستر همچنان در صدر است. من هیچ شکی ندارم که ما در همان جایگاهی خواهیم بود که هم اکنون هستیم. باز یکردن برای تیم ملی افتخار بزرگی است ولی من چندین بازی یونایتد را از دست می دهم که این هم برایم ناامید کننده است.»

پارک در مورد دیدار این هفته تیمش مقابل ساندرلند گفت:« ساندرلند نشان داده که می تواند مقابل تیمهای بزرگ عملکرد فوق العاده ای به نمایش بگذارد.پیروزی آنها مقابل چلسی در استمفورد بریج، نتیجه فوق العاده ای بود. آنها احتمالا فکر می کنند که می توانند همین کار را در اولدترافورد نیز انجام دهند. ما باید کاملا آگاه و هوشیار باشیم چون اصلا کار آسانی را پیش رو نداریم.»

کد:

پروفشنال VBYOFSKI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهرانسر

پيش فرض

اگه قراره این بازی رو هم نشون ندن پس برن بمیرن دیگه
    90 رو ممکنه برای یه شب دیگه بذارن. اون شب که نشون ندادن نمیشد برنامه رو یه شب دیگه مثلا پنج شنبه نشون بدن به خاطر محرم . ولی این هفته می تونن...
    اتفاقا اون موقع صدا سیما به فردوسی پور پیشنهاد داده بود که نود رو شنبه در همون تایم همیشگی پخش کنن ولی فردوسی پور فبول نکرده.
    من که هیچ امیدی به پخش بازی ندارم.

کـاربـر بـاسـابـقـه Alireza.M67's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    من مال یه دنیای کوچیکم

پيش فرض

اگه این بار هم بخوان بازی های حساس لیگ برتر رو به خاطر نود پخش نکنن دیگه خداییش زنگ میزنم صداسیما و ...
    آقا شما کوتاه بیا ، گناه دارن ، تو مضیغه قرارشون نده .

می گم اگه زنگ زدن هم جواب نداد تحریمشون کن .
    بدبخت میشن ... بد بخت ...

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

برنامه بازیهای هفته نوزدهم لیگ برتر؛ آرسنال- چلسی مصاف هفته

سایت گل
    - هفته نوزدهم رقابتهای لیگ برتر در حالی آغاز می شود که اکثر دیدارهای هفته هجدهم به خاطر بارش برف سنگین و شرایط نامساعد جوی در انگلستان لغو شد.

در حالی که تمام لیگ های اروپایی تعطیل هستند، رقابتهای هفته نوزدهم لیگ برتر با حساسیت فراوانی در روزهای یکشنبه و دوشنبه دنبال می شود و بلافاصله بعد از آن هم روزهای سه شنبه و چهارشنبه هفته بیستم رقابتها برگزار خواهد شد.

این در حالی است که در پایان هفته هجدهم، یونایتد با برگزاری 16 دیدار و کسب 34 امتیاز، صدرنشین است.آرسنال با 17 بازی و 32 امتیاز در رده دوم است و سیتی با 18 بازی و 32 امتیاز رده سوم را مال خود کرده، تیمهای چلسی و تاتنهام هم هر دو با 17 بازی و 31 و 27 امتیاز در رده های بعدی هستند.

برنامه دیدارهای هفته نوزدهم لیگ برتر بدین ترتیب است:

یکشنبه 5 دی (26 دسامبر)

فولام – وستهم (ساعت 15.30)

بلکبرن – استوک سیتی (ساعت 18.30)

بلکپول- لیورپول (ساعت 18.30)

بولتون – وست بروموویچ (ساعت 18.30)

اورتون – بیرمنگام (ساعت 18.30)

منچستریونایتد – ساندرلند (ساعت 18.30)

نیوکاسل – منچسترسیتی (ساعت 18.30)

ولورهمپتون – ویگان (ساعت 18.30)

استون ویلا- تاتنهام (ساعت 21)

دوشنبه 6 دی (27 دسامبر )

آرسنالچلسی ( ساعت 23.30)

منبع : بخش فارسی سایت گل

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •