سلام. بازی هایی که با گرافیک 550v تست کردم:
GTA IV - MODERN WARFARE2 - BLUR - DIRT 2- MEDAL OF HORNER
تا اینجا که همشون خوفناک .و بدون هیچ مشکلی اجرا شدن.بالاترین تنظیمات![]()
سلام. بازی هایی که با گرافیک 550v تست کردم:
GTA IV - MODERN WARFARE2 - BLUR - DIRT 2- MEDAL OF HORNER
تا اینجا که همشون خوفناک .و بدون هیچ مشکلی اجرا شدن.بالاترین تنظیمات![]()
ممنون از پاسختون ولی ویندوز من 32 بیتی هست فکر نکنم 64 بیتی برای 32 بیتی قابل اجرا باشه!!!
عزیز سرویس تگت رو اشتباه نوشتی
درستش احتمالا اینه 3NZTDL1
اگه سرویس تگت همینه گرافیک شما باید 5470 باشه!!!
اگه تونستی یه عکس از دیوایس منیجر بذاراگه نه که به فروشنده نشونش بده
سلام ...
بر اثر آپدیت ویندوز 7 ، 64بیت جینیو ویندوز پرید !
میتونید کمکم کنید که چی کار کنم ؟!
چند مورد لودر و کرک رو هم استفاده کردم .
ممنون .
حسین جان اکثر سوالاتت یا چند بار توی تاپیک جواب داده شده، شما که مدت هاست به اینجا سرمیزنی
این سوالت هم واضح نیست اما میشه به جای هدفون بهش بلندگو وصل کرد
اون برنامه هم گمونم quick set باشه
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
معذرت می خوام شماره صفحه اش را گم کرده بودم:43:
منظورم اینه که اگر بهش بلنگو وصل کنم به لب تاپ فشار میاد؟؟؟؟
نه دوست عزیز منظورم اینه ویندوزت عوض کن64bitبریز چون من ویندوزم اول32bitبود هی لب تاپم صفحه اش زرد می شد ولی الان نزدیک یک هفت است که 64bitریختم دیگه صفحه اش زرد نمی شه
از مهم تر اینه که اگه 64bitبریزی به لب تاپت فشار نمیاد![]()
دوست عزیز درایورهای داخل سایت دل هم برای 64 کار میکنه هم 32! پس نگران نباشید! دلیل اون هم که در خود سایت فقط نوشته 64 بخاطر اینه که یوزر رو ترغیب کنه به استفاده از ویندوز 64 بیتی! چون سخت افزار قوی این لپتاپ واقعا شایسته و برازنده استفاده از 64بیتی است!!
بااین لپتاپ و البته با گرافیک های 5470 و 550v خیلی عالی میشه بازی کرد و کسی در این شکی نداره!! منتهی فکر داغ کردنش رو هم بکنید! برای همین همیشه توصیه میشه برای بازی با لپتاپ حتما از یک کول پد مناسب و قوی استفاده بشه!!
اکثر لپتاپ ها از جمله N5010 قابلیت ارتقاء رم و هارد و داره!! اما گرافیک و cpu نه!!
من در مورد گرافیک مطمئنم که نمیشه ارتقاء داد ولی در رابطه با cpu شک دارم!! ولی دوستان میگن تحت هیچ شرایطی cpu هم نمیشه عوض کرد!
---------- Post added at 09:18 PM ---------- Previous post was at 09:16 PM ----------
بهتر بود این سوال و در این بخش مطرح می کردید :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
فکر نمیکنم برا لپ تاپ مشکلی داشته باشه چون اسپیکر به برق وصل میشه و ولتاژش رو از اونجا تهیه میکنه![]()
من سرويس تگ رووارد کردم نوشت Please ensure the service tag entered is valid.
یعنی ممکنه نوت بوک ریفره باتگ قلابی باشه اخه فروشنده اش یه مرکزمعتبربود کلی هم به ضمانت ریفره نبودن مینازید یعنی اگر ریفره باشه میتونم ثابت کنم؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)