سـلام.....اگه نت قطع شد با کجا باید تماس بگیرم تا رسیدگی بشه....
1818 که تماس میگیرم...شماره رو میپرسه فقط مبلغ بدهی رو اعلام میکنه و نحوه پرداخت.....
کاهش قیمت اینترنت
رقابت با PAP ها و شکوفایی حوزه اینترنت
انحصار طلبی و حذف رقبا
مانیتورینگ کاربران
سـلام.....اگه نت قطع شد با کجا باید تماس بگیرم تا رسیدگی بشه....
1818 که تماس میگیرم...شماره رو میپرسه فقط مبلغ بدهی رو اعلام میکنه و نحوه پرداخت.....
شماره 1899 رو ميزني بعد صداتو ضبط مي كنن بعد 10 الي 30 دقيقه ديگه زنگ ميزنن مي گن مشكلت چيه برطرف ميكنن
به احتمال زیاد به مناسبت پیروزی فردا تلفن و اینترنت قطعه
بله اگه از بیرون میگرفتم اما فایل بیرون پیدا نمی شد
پول برق رو موافقم اما خداییش الان خیلی از بچه ها کامپیوترشون 24 ساعته روشنه دیگه اصلا زندگیشونو پشت کامپیوتره.
وقت هم من سیستم رو روشن میزارم میرم دنبال کارام پشتش نمی شینم به صفحه نگاه کنم تا دانلود تموم بشه
فكر نكنم قطع كنن تازه سرعت بالاتر هم ميره كسي پاي سيستم نمي شينه
جالبه براي من سايت هاي با دامين ir به راحتي باز مي شه ولي بقيه سايتها از جمله سايت هاي با دامين com خيلي سخت باز مي شن.![]()
فردا به کل لیمیت میشه امروز که تعریفی نداشت
چیز |پی | ان | هم که نمیشه زد
![]()
من فکر می کنم منظور دوستمون اینه که فایل رو از یه جای دیگه (مثلاً کافی نت) دانلود می کردید که واقعاً هم درست میگن. با دیدن قبض برق این ماهتون به صحت گفته ایشون پی می برید.قبض برق ما هم فکر می کنم این ماه یه رقم نجومی بیاد.
Last edited by mohsen_rkh; 10-02-2011 at 22:11.
بله درسته
اما کافی نت محلمون روی من الرژی داره یعنی تا منو میبینه میگه دانلود نکنیا سرعت میاد پایین
یه بار رفتم کافی نت 700 Mb دانلود کردم کله مشتریاش بلند شدن رفتن به خاطر افت سرعت اونم از من کلی پول گرفت
فعلا که نصف قبض اومده 17000 تومان (9000 تومنش شامل یارانه میشد یعنی 14 روز)
خدا به دادمون برسه
چون کامپیوتر من میانگین 8 تا 11 ساعت روشنه
![]()
Last edited by MERLIN_BOZORG; 10-02-2011 at 22:24.
ولي يه چيزي بگم مخواي اينترنت بتركوني خوب اگه از نرم افزار مديريت دانلود استفاده كني مي توني تا يه سرعت خاصي limited يا همون محدود كردن سرعت دانلود استفاده كنيد كه باعث بشه وقتي داخل وب سر گردوني بتوني داخل وب چرخ بزني چون برنامه هاي دانلود سرعت كلي رو كفته نيزاره صفحه گوگل هم باز بشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)