خواهش می کنم عزیز.با اجازه داش ماکس ول :
قضیه هوپیتال میگه:اگه از صورت و مخرج یه کسر مشتق بگیریم،حدش با حد اون کسر برابره.پس برای حل حدود صفرصفرم یا بینهایت/بینهایت میشه از صورت و مخرج مشتق گرفت(جدا جدا) و بعد حد اونو بدست اورد.
خواهش می کنم عزیز.با اجازه داش ماکس ول :
قضیه هوپیتال میگه:اگه از صورت و مخرج یه کسر مشتق بگیریم،حدش با حد اون کسر برابره.پس برای حل حدود صفرصفرم یا بینهایت/بینهایت میشه از صورت و مخرج مشتق گرفت(جدا جدا) و بعد حد اونو بدست اورد.
به نکته ی جالب اشاره کردی!این 0.5 از کجا اومد؟
نمی دونم!!!
همان طور که گفتم من این راه ها را بلد نیستمقضیه هوپیتال میگه:اگه از صورت و مخرج یه کسر مشتق بگیریم،حدش با حد اون کسر برابره.پس برای حل حدود صفرصفرم یا بینهایت/بینهایت میشه از صورت و مخرج مشتق گرفت(جدا جدا) و بعد حد اونو بدست اورد.
راستش این سوال را استادمون در کلاس مطرح کرد من هم از روش های عادی حل کردم
استادمون می گفت این سوال فقط همین راه حل را دارد که من نوشتم
برای فکر کردن سوال خوبیه
امتحان کنید اگه از راه هایی که می گید حل نشد حلش را بگم!
جوابش باید 6 در بیاد
این حد خیلی راحته
چون معلمتون راههای پیشرفته حلشونگفته ، گفته که فقط یه راه حل داره
یه راه ساده هم ارزی اینه که وقتی حد به صفر بره ، از جلوی سینوس و تانژانت میشه عبارت شاملشو برداشت
تو این حد هم میتونی بنویسی
ایکس منهای 2ایکس منهای 3ایکس بر ایکس بتوان سه
حالا اگه صفر رو بذاری جای ایکس، جواب صفر صفرم میاد . پس حالا از مخرج و صورت مشتق بگیری میشه روش هوپیتال
بعد از این کار جوابش میشه منهای 4 بر 3ایکس بتوان 2
در قضیه داریم که وقتی درجه مخرج از صورت بیشتر باشه جواب حد صفر میشه ولی تو میگی که جوابش صفر نمیاد
والا من که دیگه چیزی به ذهنم نمیاد
شما هوپیتال برو.6میشه.
سلام دوستای گلم می خواستم ببینم ln(x)=x ریشه داره یا نه
سلام خسته نباشيد
اثبات δ<ε دلتا
تو مبحث تعریف حد
با تشكر
خب که چی؟
جواب دادی یا سوال کردی؟؟
سلام-نمودار هر دو رو رسم کن اگه هم رو قطع کردن یعنی جواب داره وگرنه نه!سلام دوستای گلم می خواستم ببینم ln(x)=x ریشه داره یا نه
ریشه داره و اگه اشتباه نکنم ریشش می شه 10سلام دوستای گلم می خواستم ببینم ln(x)=x ریشه داره یا نه
هم اکنون 18 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 18 مهمان)