IMO زیادم بازی باحالی نیست . یه سری مشکلات داره . چون امسال بازی ریسینگ بهتری نبود اینو بهترین ریسینگ سال کردنش .اين بازي جايزه بهترين بازي racing سال رو برده
IMO زیادم بازی باحالی نیست . یه سری مشکلات داره . چون امسال بازی ریسینگ بهتری نبود اینو بهترین ریسینگ سال کردنش .اين بازي جايزه بهترين بازي racing سال رو برده
مساله 2 تومنه نیست . بازی خوب زیاده. اگه این در حد اینابی که الان می زنم نباشه بده ی نسب کردن می ره داخل اشغال دونی.
یکی از بچه که تعریف کرد . میگیرم ببینم چطوره.
اینو من اوایل زیاد متوجه نمیشدم...الان که مراحل بالاتر رسیدم و برخوردها زیاد شده سیستم به طرز مرگباری تو اسلوموشنها لگ میزنه و 100درصد با حرفت مهدی جان موافقمدر خیلی از جاها افت فریم خیلی بد میشه
کلآ اینجور مشکلات دیگه چیز طبیعی شده واسه ما pc بازا که بازی کپی می خریم و البته نبایدم شکایتی داشته باشیم...
آقا بگیر..بازیش خیلی هم خوب و عالیه..فقط اگر سیستمت خیلی قویه بگیر...مساله 2 تومنه نیست . بازی خوب زیاده. اگه این در حد اینابی که الان می زنم نباشه بده ی نسب کردن می ره داخل اشغال دونی.
یکی از بچه که تعریف کرد . میگیرم ببینم چطوره.
+
اگر اورجینالش رو هم گرفتی ضرر نمی کنی(تازه یک مولتی توپ هم میزنی)
Last edited by B.3.S.T; 20-12-2010 at 14:40.
آقا بگیر..بازیش خیلی هم خوب و عالیه..فقط اگر سیستمت خیلی قویه بگیر...
+
اگر اورجینالش رو هم گرفتی ضرر نمی کنی(تازه یک مولتی توپ هم میزنی)[/QUOTE]
دست درد نکنه ولی کلاً تو کار بازی های ماشین سواری و فوتبال نیستم که بخوام Multi بزنمشون.![]()
البته اگه سیستم خفنی دارید . چون با افت فریم اصلا مولتی نمیشه بازی کرداگر اورجینالش رو هم گرفتی ضرر نمی کنی(تازه یک مولتی توپ هم میزنی)من که یه زمانی سیستمم زاغارت بود (الانم هست
) میخواستم برم تو مولتی iv میگفت Your System is running low .
مسلما اصلا با فریم پایین حالی نمیده که .
تازه اگه اینترنت خیلی پر سرعت هم نیست پینگ بالام حساب کنید![]()
Last edited by HoJJaT_007; 20-12-2010 at 19:18.
یکی کمکمون کنه
منم همین مشکلو دارم
من بازی رو نصب کردم درستم اجرا شد.ولی بعد مدتی که چند مرحله جلو رفتم از بازی خارج میشه و کرک reloaded و پچ 1.0.1 رو هم نصب کردم ولی همچنان این مشکل رو دارم.و در هنگام بازی هم انتی ویروس رو غیرفعال میکنم و هم به اینترنت وصل نیستم.اگه میشه کسی راهنمایی کنه.ممنون
شما سیستمت نمی کشه فک کنم.
رمت چنده؟
همون فایل کرک رو اجرا کن . در ضمن بارون رو همیشه نمیشه دید . بعضی جاها بارون داره که شانسی میبینید .
سلام
شما باید بازی رو با کرک Reloaded کرک کنید که دیگه نیاز نیست فایلی رو با فایل اصلی بازی جایگزین کنید بعد از اینکه بازی رو نصب کردید و پچ رو هم نصب کردید این کرک رو از لینک زیر (که حجم کمی هم داره) دانلود کنید:
بعد این فایل رو اجرا کنید و بعد از چند ثانیه باید Enter کنید که خودش مینویسه همین. البته باید تو بازی به آب و هوا جاده هم دقت کنید بعضی از جاده ها فقط رعد و برق دارند و بارون نمیاد بعضی از جاده ها هم قبل از بازی بارون اومده و بارونی در کار نیست. البته بازی رو باید با Luncher اجرا کنید.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
شما باید Directx رو آپدیت کنید تا بازی اجرا بشه برای پیغامی که در شکل اول دیده می شود. شکل دوم که کرک است و شکل سوم باید پچ را نصب کنید و دوباره کرک Reloaded که لینکش هست رو بریزید اگر با این کرک لانچر اجرا نشد باید نسخه بازی رو عوض کنید اما بدون لانچر هم میتونید بازی کنید ولی ممکنه افکت بارون و بعضی از افکت ها رو نداشته باشید
Last edited by Mr.Pooya; 21-12-2010 at 10:53.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)