یه سر به اینجا بزنین:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یه سر به اینجا بزنین:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
نمی دونم شاید این باشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تروخدا یکی هم کمک من کنه
مشکلم رو برطرف کنید ای اساتید
بالاخره پچ دوم و سوم بازی که در قالب یک فایل هستند و 20 نوامبر این پچ منتشر شده بود, کرکش هم عرضه شد.
Call of Duty: Black Ops Update 2 (دومین پچ بخش چند نفره)
- CPU performance improvements
- Server browser bug fixes and tweaks to populate faster and do full refresh less often
- Fixed crash when viewing leaderboards if player has more than 99 friends
Call of Duty: Black Ops Update 3 (اولین پچ بخش تک نفره)
- CPU performance improvements
- Zombie matchmaking improvements
- Fix for locked ADS after pressing shift-TAB to bring up Steam overlay
- Fix for ADS while holding shift as a sniper
دریافت پچ به همراه کرک از آدرس های زیر: (هر دو یکی هستند)
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این پچ ها مشکل Lag بازی رو هم رفع می کنند ؟؟
بی دلیل نیستند بالاخره پچ مشکلات بازی رو حل میکنه دیگه. شما پچ رو نصب کن ضرر نداره.
همونطور که در توضیحات پچ نوشته شده کارایی CPU در بازی رو افزایش میده و ممکنه لگ شما برطرف بشه البته اگر لگ از نسخه بازی و کرک بازی نباشه.
سلام دوستان
من یک مرحله مونده به آخر گیر کردم ! میشه کمک کنید ؟
یکی مونده به آخر اون بابا از رخته خواب پامیشه و هی تلو تلو میخوره ! یک دفعه یکی از پشت یک مشت میزنه بهش و پخش زمین میشه و روش اسلحه میکشه ! همونجا وای میسته و بازی جلو نمیره ! هنگ هم نکرده !
نمیدونم مشکلش چیه !
با تشکر
قبل از فریز شدن اون قسمت وارد تنظیمات گرافیک بازی بشین و بازی رو از حالت Full Screen دربیارین. بعضی جاها هم توصیه شده علاوه بر این, تنظیمات گرافیکی رو به صورت حداقل تنظیم کنین.
توجه: آخرین پچ های بازی متاسفانه هنوزم این مشکل رو برطرف نمیکنه. تست شد.
من توی این مرحله گیر کردم نمیدونید چی کنم ؟؟؟ اعصابم خورد شده ممنونکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
باید بری سمت Target ها (همشون خونه هستن بغیر از یکی که یه تانکه) بعد 6 رو بزنی و هدف رو مشخص کنی تا هلیکوپتر بیاد بزنش
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)