تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 162 از 674 اولاول ... 62112152158159160161162163164165166172212262662 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,611 به 1,620 از 6731

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2011

اگه نباشه جاش خالی می مونه malaki_mall's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    آرامگاه(منزل)

پيش فرض

من به یه چیز جالب دقت نکرده بودم الان توی سایت بازی بودم نوشته بود:
    Players : 1 - 8
    یعنی مثل ورژن کارنت PES که تا 8 نفر ساپورت می کرد شده... سه ورژن اخیر حداکثر تا 4 نفر بود خیلی جالب. میشه حالا با انتخاب select player با 8 نفر یه تیم رو اداره کرد فرض کنید 8 نفر از برو بچه های فامیل جمع شدن 4 جفت دسته داشته باشید می تونید در مقابل cpu بازی کنید هر کس یه بازیکن رو انتخاب کنه و 2 تاشونم + دروازبان CPU باشه بقیه 8 نفر به یکی برسه و همکاری تیمی داشته باشن هرکس به وظیفه خودش عمل کنه من حتما 4 جفت گیم پد می خرم می ذارم خونه که وقتی 8 نفر پلیر جمع شد این کار رو انجام بدیم واقعا عجب حالی می تونه بده
    اوه اوه عجب؟

پس حسابی عیالوارین شما

پروفشنال pedramgolchin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

دوستان الان داشتم نظرات کاربران اروپایی که دمو رو یک هفته زودتر از ما بازی کردن میخوندم به یک نکته جالب برخورد کردم :
    یکی از کاربران تاپیکی رو ایجاد کرده که پیشهاد داده سرعت بازی رو روی -۱ (منفی یک) تنظیم کنن تا بازی بیشتر به واقعیت نزدیک بشه و کسانی که اینکار رو انجام دادن همګی شګفت زده شدن و این سرعت رو خیلی عالی توصیف کردن علیرغم اینکه سرعت دیفالت بازی که صفر هستش رو هم خوب دونستن
    یادمه ۶-۷ ماه پیش حسین عزیز به بچه ها پیشنهاد داده بود که سرعت بازی رو کم کنن تا بازی به واقعیت نزدیک بشه ولی انګار امسال seaboss خودش به فکر سلایق مختلف بوده و ۵حالت مختلف رو برای سرعت بازی در نظر ګرفته

3. 5 کاربر از pedramgolchin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال فوتبال خارجی vahidreza2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

من الان یه چک کردم حجم دموی 2010 نهصد مگ بوده کسی میدونه چرا حجم دموی 2011 انقدر زیاده با وجود اینکه گزارشگر نداره

دمت جوز!! فقط سرورت پرسرعت باشه تا حال اساسی به ما داده باشی اگر هم نکردی عیبی نداره میریم دنبال لیچ اگه اینم نشد یه اکانت رپید همه چی رو حل میکنه اما اگه مستقیم کنی دعای عاشقان pes پشتته دادا
    خواهش میکنم داداش

سرورم که سرعت عالی داره و هر کی سرعت خوبی داشته باشه می ترکونه با سرور برای دانلود

نکته کنکوری خوبی اشاره کردین اقا فقط دعا یادتون نره چون این روزا خیلی بهش احتیاج دارم .

منتظر لینک برای مستقیم کردنش هستم بچه ها یه سری زود به زود به سایتی که لینک ها رو میده بزنید چون

ممکنه زودتر بذارن تا سورپرایز کنند

راستی این شدیم دو نفر این دوستمون مصطفی هم میکشه رو سرورش و اینجوری میشیم دو تا سرور و دیگه خیال

همه راحت میشه و راحت دانلود میکنند .

5. 4 کاربر از vahidreza2007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Mostafa NBA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

خواهش میکنم داداش

سرورم که سرعت عالی داره و هر کی سرعت خوبی داشته باشه می ترکونه با سرور برای دانلود

نکته کنکوری خوبی اشاره کردین اقا فقط دعا یادتون نره چون این روزا خیلی بهش احتیاج دارم .

منتظر لینک برای مستقیم کردنش هستم بچه ها یه سری زود به زود به سایتی که لینک ها رو میده بزنید چون

ممکنه زودتر بذارن تا سورپرایز کنند

راستی این شدیم دو نفر این دوستمون مصطفی هم میکشه رو سرورش و اینجوری میشیم دو تا سرور و دیگه خیال

همه راحت میشه و راحت دانلود میکنند .
    البته من برام فرقی نداره چه لینکی باشه !!! رپید هم نباشه مهم نیست. البته خود ه سایت ساکر حتما مستقیم میزاره لینک رو تا الان که همیشه اینطوری بوده اما مشکلش اینه که معمولاً چون افراد زیادی در جهان دارن از اون لینک دانلود میکنن, لینکش سرعت کافی رو نداره.

7. 3 کاربر از Mostafa NBA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه hamsah's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    arak

پيش فرض

پس دیگه حسابی واجب شد بیدار بمونم!!!

9. 2 کاربر از hamsah بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال فوتبال خارجی vahidreza2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

البته من برام فرقی نداره چه لینکی باشه !!! رپید هم نباشه مهم نیست. البته خود ه سایت ساکر حتما مستقیم میزاره لینک رو تا الان که همیشه اینطوری بوده اما مشکلش اینه که معمولاً چون افراد زیادی در جهان دارن از اون لینک دانلود میکنن, لینکش سرعت کافی رو نداره.

اینجوری خیلی خوب میشه .

متاسفانه من فقط لینک های رپید رو می تونم با سرعت بالا و سریع و با قابلیت خوب برای دانلود با سرعت بالا مستقیم کنم . در مورد لینک هم بله مستقیم میذارن ولی به علت ازدحام زیاد سرور سنگین میشه و دانلود سخت .

در هر صورت رپید هم باشه من اماده مستقیم کردنش هستم

و شما هم یه حالی به برو بچ با حال پس باز بده دعای خیر این دوستای گلم یه چیز دیگه است

دوستان ما رو هم بی نصیب نذارید از دعا هاتون

11. 2 کاربر از vahidreza2007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال pedramgolchin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

تقریبا دو ساعت دیګه داریم تا شروع یک غوغا

13. 3 کاربر از pedramgolchin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه ali_santori's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

ویرایش شود...
    Last edited by ali_santori; 15-09-2010 at 01:31.

اگه نباشه جاش خالی می مونه Download Master's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    مسکن

پيش فرض

آقا من میخوابم ساعت 4.5 بیدارم کنید.

داره خودمونی میشه balloon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    ARAK

پيش فرض

بچه ها حالا چرا یواش صحبت میکنید؟
    ساعت 11 هم یکی بچه ها گفت که 12 اوکی شده دیگه حالا چرا هنوز خبری نیست نه کنه تا صبح همینطوری باید صبر کنیم. ها؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •