به این یه سر بزن مشکلت حل میشه
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
به این یه سر بزن مشکلت حل میشه
سلام
مشکل شما احتمالا از value هست!!
دانلودش کن و بریز توی اون فولدری که server داخلشه.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بعد هم بازی رو اجرا کن
دوستان من هنوز منتظرم
یه ترینر به من بدید که سلامتی اش نامحدود باشه مال ورژن1.0.0
راستی فرق این ورژن با ورژن1.01چیه؟
چه جوری می شه اینو آبدیت کرد که 1.01بشه؟
ممنون
منتظرم
منم همین مشکلو دارم.احتمالا ویندوز شما هم 7 هست من با xp با همین فایل سرور اجرا کردم درست شد.
ولی روی 7 نمیاد همین ارور رو می ده.تنها تفاوت مشکل من با شما اینکه اول سرور فقط سه خط دستور وجود داره.
حالا این جا رو یه سر بزن
من به جایی رسدیم که در نقش Altair باید بری. دنبال یه نفر می کنم بعدش تا یه برج میرسه و اون مرد داخل برج میشه. بعدش باید یه جوری تا بالای برج برسی. من هر کاری می کنم نمیشه تا بالای برج رفت. تا وسطای اون میرم ولی ادامه اون اصلا راهی نداره. یه جا چوب هست که باید اونو بگیره ولی هر کاری می کنم نمیشه روی اون پرید. چند دفعه دوباره رفتم ولی بازم درست نشد
به نظرتون مشکل از چیه؟
آهان
وحید باید بری از اون قلعه بالا که دختره رفت بالاش هیچ راه دیگه ای نداره.
بعدش میرن با دختره چیز بازی (چیزو که گرفتی چی شد)
آقا من تمام مراحل رو مو به مو انجام دادم.ولي وقتي آيكون بازي رو ميزنم مينويسه UPDATIN LUNCHER بعد سريع ميپره بيرون.
لطفا سزيع جواب بدين من دارم از بي اساسيني ميميرم.
متوجه نشدم چی گفتی. اصلا دختری در کار نبودشمن دنبال یه مرد می کردم بعدش باید از اون قلعه بالا برم که اصلا راهی نداره که تا بالای اون برسی!
روش رد کردن این قسمت چجوریه ؟
درسته کاملا راهنمایی کرده
ولی موندم
![]()
مگه اونجا رو نمیگی که جای الطائری .
خوب تو بازی فقط یه بار نقش الطائر بازی می کنی که همین مرحلس اونم مرد نیست همون دخترس که تو یکش تو اونو نکشتی بعد باید از دیوار قلعه بری بالا دور تا دور قلعه بگرد یه راهی برای بالا رفتن داره .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)