سلام من دیشب گذاشتم واسه دانلود و تنظیم کردم 6.03 خاموش شه.الان 500 مگ رایگان دانلود کرده و 700 مگ ازم کم کرده.این نامردیه.تو این 9 ماه سابقه نداشته.چیکار کنم؟
سلام من دیشب گذاشتم واسه دانلود و تنظیم کردم 6.03 خاموش شه.الان 500 مگ رایگان دانلود کرده و 700 مگ ازم کم کرده.این نامردیه.تو این 9 ماه سابقه نداشته.چیکار کنم؟
سلام
دوستان بزودی قراره پارس آنلاین کارش رو توی شهر ما هم اغاز کنه ...
چند تا سوال داشتم ...
سرعت دانلود 128 الان روی چنده ؟
سرعت دانلود 512 روی چنده ؟
پارس سرویس ماهیانه 128 و 512 هم داره ؟ یعنی ماه به ماه پول پرداخت کنیم ؟
ممنون میشم سرویسش رو معرفی کنید و اینکه چقدر ترافیک داره ؟
Last edited by MohsenStar; 28-09-2010 at 13:26.
این سوال منم هست من تهران هستم لطفا یه نفر واضح وروشن جواب سوال مارو بده؟!!!
سرعت دان128 تو روز وشبانه چقدره(تهران)
---------- Post added at 01:28 PM ---------- Previous post was at 01:28 PM ----------
من تا ساعت 6:58 گزاشته بودم..1200 مگ کم کرده!!!!!!تا حالا اینطوری نشده بود...چیکار کنیم؟
![]()
Last edited by abbas_p; 28-09-2010 at 14:11.
از تو هم کم کرده!نمیدونم اینطوری که نمیشه من زنگ زدم جواب حسابی نداد.سیستمشون قاطی کرده به ما چه؟واقعا گند زدن![]()
100 بار جوابتو دادن باز سوال تکراری میپرسی!
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
دوستان واسه خرید گیگ اضافی کمتر از 2 گیگ نمی دن؟
Last edited by armin_software; 28-09-2010 at 20:07.
سلام
می خواستم بدونم میشه دو مودم adsl و dial-up روی کامپیوتر نصب باشه و هر وقت که بخوایم وصل بشیم به اینترنت(منظورم این که با دو تاش به اینترنت وصل شد)؟
ممنون
چرا میدن ... هم یک گیگ میدن و هم حتی 512 مگابایت هم حجم میدن اگه بخوای که کمتر از دو گیگه!
میشه یک گیگ و دو گیگ و پنج گیگ و ده گیگ رو هم اینترنتی خرید. ولی واسه 512 مگ واس پولو بریزی واسشون و تلفنی بخری!
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)