سلام ببخشید اینجا پست می دم.کسی ویو با گارانتی اصلی می تونه دسته دو بفروشه؟ترو خدا مدیرا این پستمو پاک نکنن من به این گوشی احتیاج دارم.کسی می فروشه به من اطلاع بده.ممنون.
![]()
بسیار عالی
عالی
خوب
متوسط
ضعیف
بسیار ضعیف
سلام ببخشید اینجا پست می دم.کسی ویو با گارانتی اصلی می تونه دسته دو بفروشه؟ترو خدا مدیرا این پستمو پاک نکنن من به این گوشی احتیاج دارم.کسی می فروشه به من اطلاع بده.ممنون.
![]()
پیغام خصوصیتو چک کن
سلام نمیخوام دوباره سر بحث فروش باز شه ولی از من به شما نصیحت هیچ فقط گوشی گرون و صفحه لمسی رو دست 2 نگیر مگر این که خیلی گوشی باز باشی یعنی هر 1 ماه 1 گوشی عوض کنی اگه مثله منی که گوشی رو میگیری و حداقل 1 سال داریش حتما آک بگیر اون 50-60 تومان ارزون تر واسه دست دومی فدای سرت در عوض گوشی از روز اولش دست خودت بوده
یه کم دیگه صبر کنی با خیلی کمتر از همون قیمت دست 2 ای که بعضی ها (!) پیشنهاد میدن میتونی بری آک بخری
سخت نگیر...
ممنون آخه سوپر amoled مگه بسته نشد؟این بابا می گه بسته شد درسته؟من که دو-سه هفتس صب کردم کوش سری جدید؟بخدا دیگه دارم خسته می شم.برمدلمو بزنم دریا ویواز بخرم ولی چه فایده که هیچیه اینو نداره.چی کار کنم منتظر بمونم بیاد؟![]()
مثله اینکه ویو با گارانتی پارس مایکروتل اومده
قیمتشم 489 تومانه
فروشگاه شماره 3 پارس مایکروتل(پارک ملت) (تهران)
قبلا زده بود موجود نمی باشد اما امروز موجودی داشت
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوست عزیز! من تو پستهای قبلی هم گفتم. این گوشی با مموری کلاس 4 به بعد به شرطیکه مموری تقلبی نباشه, هیچ مشکلی نداره. من گوشی رو سه ماه پیش با گارانتی اصل (در اوایل نایاب شدن تو بازار) گرفتم 460. مموری توشیبا 8 گیگ کلاس 4 هم گرفتم 19 تومان. من 23 ساله سرو کارم با سخت افزاره هر چند شغل اصلیم نیست. کار تدوین و عکاسی هم کردم و میکنم. این گوشی و این مموری تا حالا هیج مشکلی در نصب نرم افزار, بازی, عکاسی و فیلمبرداری HD برام بوجود نیاوردن. خیالتون راحت باشه که گوشی با گارانتی اصلی و مموری اصلی هیچ مشکلی نداره. تنها راه اطمینان از مموری اصلی هم خرید از یه فروشنده معتبره که اگه بگردی میتونی پیدا کنی. در ضمن اختلاف سرعت واقعی در عملکرد بین مموری کلاس 4 و 6 خیلی محسوس نیست و به نظر من نیازی نداری که حتما مموری کلاس 6 بخری.
دوستان من با کیز که میخوام برنامه بگیرم میگه باید اپدیت کنی ولی هر کاری کردم اپدیت نمیشه...!!!![]()
دوست عزیز!
این مشکل خاصی نیست و برای من هم چند بار اتفاق افتاده. من خط ADSL دارم. اینجور مواقع اگه از فیلتر شکن استفاده میکنی اول از اون خارج شو و یا چند بار با فواصل زمانی مختلف امتحان کن. حتما موفق میشی.اگه هم که از دیال آپ استفاده میکنی (که البته خیلی بعیده, چون آپدیت کیز خیلی حجم بالایی داره) با یه ISP دیگه امتحان کن.
این قضیه اینکه دیگه super amoled تولید نمیشه فقط یک خبر یا شاید هم شایعه باشه!
آخه مگه میشه گوشی ای که همه تبلیغاتش بر اساس این صفحه است دیگه از این صفحه روش نزارن؟
ولی امکانش هست 2 مدله یعنی هم super amoled و هم super tft رو در بازار شاهد باشیم
شما نگران این موضوع نباش
خوش به حالت 2-3 هفته اس معطلی من حدود 1-2 ماهه!
ولی حاضرم بازم صبر کنم شما فرض کن سری بعدی که این گوشی با گارانتی بیاد بشه 390 آخ که چه حالی میده! ...![]()
سلام.کمک کمک کمک کمک
من امروز یه WAVE گرفتم.
داشتم باهاش ور میرفتم.گفتم برم ببینم چه جوری میشه به آیکون های منو بیفزایم که یه اشتباه کردم.
عکس بازی آسفالت یه - داشت.زدم و بعد بازی پرید.حالا بازی رو از کجا بیارم تو پوشه گیم هم که نیست؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)