تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر شما در مورد موفقیت Wave و شروع Bada ؟

راي دهنده
531. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • بسیار عالی

268 50.47%
  • عالی

122 22.98%
  • خوب

65 12.24%
  • متوسط

35 6.59%
  • ضعیف

9 1.69%
  • بسیار ضعیف

32 6.03%
صفحه 162 از 291 اولاول ... 62112152158159160161162163164165166172212262 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,611 به 1,620 از 2907

نام تاپيک: S8500 Wave » اولین گوشی سامسونگ با سیستم عامل Bada و پردازشگر 1 گیگاهرتز

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    sari

پيش فرض

سلام ببخشید اینجا پست می دم.کسی ویو با گارانتی اصلی می تونه دسته دو بفروشه؟ترو خدا مدیرا این پستمو پاک نکنن من به این گوشی احتیاج دارم.کسی می فروشه به من اطلاع بده.ممنون.

اگه نباشه جاش خالی می مونه farzin_silver's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

سلام ببخشید اینجا پست می دم.کسی ویو با گارانتی اصلی می تونه دسته دو بفروشه؟ترو خدا مدیرا این پستمو پاک نکنن من به این گوشی احتیاج دارم.کسی می فروشه به من اطلاع بده.ممنون.
    پیغام خصوصیتو چک کن

پروفشنال ali_saeedi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام نمیخوام دوباره سر بحث فروش باز شه ولی از من به شما نصیحت هیچ فقط گوشی گرون و صفحه لمسی رو دست 2 نگیر مگر این که خیلی گوشی باز باشی یعنی هر 1 ماه 1 گوشی عوض کنی اگه مثله منی که گوشی رو میگیری و حداقل 1 سال داریش حتما آک بگیر اون 50-60 تومان ارزون تر واسه دست دومی فدای سرت در عوض گوشی از روز اولش دست خودت بوده
    یه کم دیگه صبر کنی با خیلی کمتر از همون قیمت دست 2 ای که بعضی ها (!) پیشنهاد میدن میتونی بری آک بخری
    سخت نگیر...

4. 2 کاربر از ali_saeedi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    sari

پيش فرض

سلام نمیخوام دوباره سر بحث فروش باز شه ولی از من به شما نصیحت هیچ فقط گوشی گرون و صفحه لمسی رو دست 2 نگیر مگر این که خیلی گوشی باز باشی یعنی هر 1 ماه 1 گوشی عوض کنی اگه مثله منی که گوشی رو میگیری و حداقل 1 سال داریش حتما آک بگیر اون 50-60 تومان ارزون تر واسه دست دومی فدای سرت در عوض گوشی از روز اولش دست خودت بوده
    یه کم دیگه صبر کنی با خیلی کمتر از همون قیمت دست 2 ای که بعضی ها (!) پیشنهاد میدن میتونی بری آک بخری
    سخت نگیر...
    ممنون آخه سوپر amoled مگه بسته نشد؟این بابا می گه بسته شد درسته؟من که دو-سه هفتس صب کردم کوش سری جدید؟بخدا دیگه دارم خسته می شم.برمدلمو بزنم دریا ویواز بخرم ولی چه فایده که هیچیه اینو نداره.چی کار کنم منتظر بمونم بیاد؟

داره خودمونی میشه SamanRI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

مثله اینکه ویو با گارانتی پارس مایکروتل اومده
    قیمتشم 489 تومانه
    فروشگاه شماره 3 پارس مایکروتل(پارک ملت)
    (تهران)
    قبلا زده بود موجود نمی باشد اما امروز موجودی داشت

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

داره خودمونی میشه cyruslogic's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

سلام
    بله
    خیلی ممنون از راهنماییتون
    تو دوست و آشنامون فک نکنم کسی کلاس 6 داشته باشه . می ترسم برم یه کلاس 6 بخرم و بازم ...
    مموری 5800 که از اول روشه ، کلاس چنده ؟
    چون یه دوستام 5800 داره

دوست عزیز! من تو پستهای قبلی هم گفتم. این گوشی با مموری کلاس 4 به بعد به شرطیکه مموری تقلبی نباشه, هیچ مشکلی نداره. من گوشی رو سه ماه پیش با گارانتی اصل (در اوایل نایاب شدن تو بازار) گرفتم 460. مموری توشیبا 8 گیگ کلاس 4 هم گرفتم 19 تومان. من 23 ساله سرو کارم با سخت افزاره هر چند شغل اصلیم نیست. کار تدوین و عکاسی هم کردم و میکنم. این گوشی و این مموری تا حالا هیج مشکلی در نصب نرم افزار, بازی, عکاسی و فیلمبرداری HD برام بوجود نیاوردن. خیالتون راحت باشه که گوشی با گارانتی اصلی و مموری اصلی هیچ مشکلی نداره. تنها راه اطمینان از مموری اصلی هم خرید از یه فروشنده معتبره که اگه بگردی میتونی پیدا کنی. در ضمن اختلاف سرعت واقعی در عملکرد بین مموری کلاس 4 و 6 خیلی محسوس نیست و به نظر من نیازی نداری که حتما مموری کلاس 6 بخری.

8. این کاربر از cyruslogic بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز A.IvI.I.N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان من با کیز که میخوام برنامه بگیرم میگه باید اپدیت کنی ولی هر کاری کردم اپدیت نمیشه...!!!

داره خودمونی میشه cyruslogic's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

دوستان من با کیز که میخوام برنامه بگیرم میگه باید اپدیت کنی ولی هر کاری کردم اپدیت نمیشه...!!!
    دوست عزیز!
    این مشکل خاصی نیست و برای من هم چند بار اتفاق افتاده. من خط ADSL دارم. اینجور مواقع اگه از فیلتر شکن استفاده میکنی اول از اون خارج شو و یا چند بار با فواصل زمانی مختلف امتحان کن. حتما موفق میشی.اگه هم که از دیال آپ استفاده میکنی (که البته خیلی بعیده, چون آپدیت کیز خیلی حجم بالایی داره) با یه ISP دیگه امتحان کن.

پروفشنال ali_saeedi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

ممنون آخه سوپر amoled مگه بسته نشد؟این بابا می گه بسته شد درسته؟من که دو-سه هفتس صب کردم کوش سری جدید؟بخدا دیگه دارم خسته می شم.برمدلمو بزنم دریا ویواز بخرم ولی چه فایده که هیچیه اینو نداره.چی کار کنم منتظر بمونم بیاد؟
    این قضیه اینکه دیگه super amoled تولید نمیشه فقط یک خبر یا شاید هم شایعه باشه!
    آخه مگه میشه گوشی ای که همه تبلیغاتش بر اساس این صفحه است دیگه از این صفحه روش نزارن؟
    ولی امکانش هست 2 مدله یعنی هم super amoled و هم super tft رو در بازار شاهد باشیم
    شما نگران این موضوع نباش
    خوش به حالت 2-3 هفته اس معطلی من حدود 1-2 ماهه!
    ولی حاضرم بازم صبر کنم شما فرض کن سری بعدی که این گوشی با گارانتی بیاد بشه 390 آخ که چه حالی میده! ...

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام.کمک کمک کمک کمک
    من امروز یه WAVE گرفتم.
    داشتم باهاش ور میرفتم.گفتم برم ببینم چه جوری میشه به آیکون های منو بیفزایم که یه اشتباه کردم.
    عکس بازی آسفالت یه - داشت.زدم و بعد بازی پرید.حالا بازی رو از کجا بیارم تو پوشه گیم هم که نیست؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •