این همه Upload Center درست و حسابی ، میتونم دلیلتو از این که عکس رو روی این سایت آپ کردی بپرسم؟ من که نتونسم دان کنم.armin_555
موفق و مویید
این همه Upload Center درست و حسابی ، میتونم دلیلتو از این که عکس رو روی این سایت آپ کردی بپرسم؟ من که نتونسم دان کنم.armin_555
موفق و مویید
راست میگه خوب اینم شد آپلود سنتر آخه منم نتونستم دان کنم . لیچرم که براش نیست ! بابا یه پیکو فایلی یا یه ... میریختی بشه دید عکسو خو !
شرمنده!
یه جا دیگه آپ کردم.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
تا حالا این ارور ندیده بودم ، جــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــــالـــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــبـــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــه.
چیزی که میگه که واضحه ، شما یه Prefab دیگه که مثلا یه Cube رو داره بش بده ، ببین چی میشه.
خوب از یه عکس که جیزی نمیشه فهمید.
سلام.
من داشتم یه بازی از روی آموزش هایی که iload جان دادن می ساختم.
خب اون بازی رو ساختم فقط این ارور رو می داد ولی هیچ مشکلی تو بازی پیش نمیومد!!!
ولی الان تصمیم گرفتم یه بازی از خودم بسازم.
ممنون از hamed_benz و iload.
کلی سوال مونده!!!
اولیش : کسی آموزش خوب واسه جاوا اسکریپت نداره؟
منتظر بقیه ی سوالام هم باشید!!![]()
سلام.
من داشتم یه بازی از روی آموزش هایی که iload جان دادن می ساختم.
خب اون بازی رو ساختم فقط این ارور رو می داد ولی هیچ مشکلی تو بازی پیش نمیومد!!!
ولی الان تصمیم گرفتم یه بازی از خودم بسازم.
ممنون از hamed_benz و iload.
کلی سوال مونده!!!
اولیش : کسی آموزش خوب واسه جاوا اسکریپت نداره؟
منتظر بقیه ی سوالام هم باشید!!![]()
Unity3d تا 8 آوریل License سیستم عاملهای موبایلشو مجانی میده (البته نسخه Basic رو).
میدونم ما بیشتر از نسخه کرک شده استفاده میکنیم ولی گفتم شاید یکی بخواد کاراشو یه روزی تو مارکتهای موبایل منتشر کنه، نیازش بشه. هیچی نباشه 800 دلار جلو می افته.
سلام من اولین بارمه یونیتی رو استفاده می کنم.الان دانلودم تموم شد چطوری کرکش کنم ؟راستی با عکس باشه که بهتره ولی اگه نداشت عیبی نداره .راستی کرکشو دارم فقط بگید چطوری؟
سلام داش های گل . داش های گل من وقتی یه کد مینوسم و میارم تو یه شی وقتی پلی رو میزنم این ارور رو میده .
![]()
کرکش کردی؟!!!
اگه نه بهت میگم :
فایل های توی فولدرو کپی کن جایی که یونیتی رو ریختی بعد یونیتی رو بزن ,manual رو بزن بعد برو اونجایی که ریختیش یکی از 3 تا فایلی که کپی کردی رو انتخاب کن (فقط یکیشون رو میشه!) بعد finish!!!![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)