خب مدل 373 كه 15 اينچي هست هم همون كانفيگ 17 اينچي رو داره .
خب مدل 373 كه 15 اينچي هست هم همون كانفيگ 17 اينچي رو داره .
با اجازه اساتید اپل
من چند ماه پیش می خواستم لپتاپ بگیرم.متاسفانه حرف اطرافیان که بعضیاشون واقعا" ازنظر فنی واردن گوش کردم و وایو اس آر599خریدم.خداییش سونی برند خوبیه.این مدل کانفیگ خوبی داره. ولی با تحقیقاتی که کردم مخصوصا" این تاپیک و لطف آقایان محسن،امید،میلاد و سایر عزیزان، می خوام تا ماه آینده مک بخرم! همه به من گفتن اپل پول اسمشو میگیره!اما الان فهمیدم پول کیفیتو میگیره و100%ارزش داره.مخصوصا" باطری! من عملا" همیشه وایوم به برقه!! و این منو اذیت می کنه.چون من وکیلم و دائم تو رفت و آمد و عملا" باطریش جوابمو نمیده.تازه نور صفحه پایینترینه.باطریم سالمه کاملا". لپ تاپم سالمه چون از نقش گرفتم.دوست عزیز درمورد اپل شک نکنید
ببخشید پرحرفی کردم
![]()
Last edited by arian-sr599; 28-06-2010 at 17:21.
سلام
مي خواستم ببينم معايب لپ تاپ هاي اپل چي هست و از لحاظ نرم افزار و آپديت و كرك شدن و اين چيزها مشكل واسمون ايجاد مي كنه يا نه؟
نرم افزار هرچی بخوای هست هم بصورت پک تو بازار هست هم میتونی مثل خیلیها از نت بگیری!همشم کرک شدست!
اگه از آپدیت منظورت آپدیت مک هست که مک و یه سری نرم آفزارهای خودش براحتی با اپدیتر خود سیستم بروز میشه!
معایب هم که چه عرض کنم همش خوبیه!فقط اولش باید عادت کنی اگه مورد خاصی رو سوال داری بپرس!؟
سلام دوستان!
یه سوال دارم اینه که اپل فقط اونایی رو که تو اپل ستور هست و می فروشه؟یعنی قدیمیا رو نمی فروشه؟
اگه از قدیمیا خواستم چی کار کنم؟
واسه iphone-4 میخواستم چند تا سوال ازشون بپرسم.
من با کارخونه های چینی واسه جنس های دیگه و .... زیاد chat میکنمو... حالا در مورد خرید آیفون میخواستم از خودشون سوالاتیو بپرسم.
کلا واسه ساپورتشون در مورد مک و ... خوبه میلشونو داشته باشم که پیدا نکردم.
سلام
از همه دوستان عزیز ممنون هستم که منو راهنمایی کزدن برای خرید لپ تاپ.
من به این زودی ها قصد خرید لپ تاپ نداشتم ولی دیگه مجبور شدم و از سر اجبار می خاستم بالاترین کانفیگ بهمراه بهترین کیفیت رو بردارم.
خیلی روی سونی نظر مساعدی داشتم و هنوز هم دارم.
چون معمولا کارای گرافیکی سنگین انجام می دم.
همیشه یه سیستم بالا دسکتاپ استفاده می کنم حتی هارد هام هم به صورت رید استفاده می کنم که بازم بازده کار پایین هست.
این ها همه از دست این سیستم عامل ویندوز هست که اینقدر سنگینه و زود به زود هم کند می شه.
تا این که داشتم تاپیک ها رو بالا پایین می کردم چشمم به این تاپیک های اپل افتاد.
البته با قول انگلیسی ها من اونقدر پول دار نیستم که جنس بد بخرم که همش بخوام زود به زود عوض کنم.
بلاخره یه مک بوک پرو 373 + مجیک موس + کی برد وایرلس امروز خزیدم.(دوستم برام خرید از الماس)
2390+90+100
مک بوک + موس + کی برد
جمعا 2580 شد.
خیلی راضی هستم.
در کنار سیستم خونه این لپ تاپ رو برداشتم.
قبلا به صورت هکینتاش با اپل کار کرده بودم.
می دونم پشیمون نمی شم.
بهرحال منم به جمع تون راه بدید.
لپ تاپ رو باهاش کار می کنم یه نقد کلی می زارم به زودی.
بازم از همه دوستان عزیزم تشکر می کنم.
موفق باشید
بهرام
Last edited by mars1920; 28-06-2010 at 20:15.
ارتقاي خاموش اپل
در آخرين ارتقايى كه اسنولئوپارد، آخرين
نگارش سيستم عامل اپل داشت, اپل نرم افزارى
را به اين سيستم عامل افزود كه كامپيوترهاى مك
را در مقابل اسب هاى تروجان مقاوم مى كند. اين حملات كه نرم افزار iPhoto را هدف گرفته اند، از طريق اين نرم افزار به سيستم عامل كاربر نفوذكرده و كنترل سيستم را به دست مى گيرند. به گزارش CNE جمعه گذشته اين ارتقاي ، سيستم عامل مك را به نگارش
4/6/10 رسانيد. اين شركت اعلام كرد كه در اين ارتقا همچنين مشكلاتى كه با اتصالات --- وجود داشت برطرف شده
است اما در مورد اين نر مافزار محافظ چيزى نگفت. در بلاگ شركت امنيتى Sophos آمده كه اين تروجان كه HellRTS
نام دارد، چند ماهى است كاربران را با مشكل مواجه كرده است. را ه حل موقتى آن تغييرى كد تنظيمات نرم افزار
iPhoto است كه با اين ارتقا ديگر نيازى به آن نيست. متاسفانه بسيارى از كاربران مك از خطراتى
كه سيستم شان را تهديد مى كنند بى خبرند و به نظر
مى رسد كه بهتر بود اپل وجود چنين نرم افزارى را
اعلام مى كرد. عده زيادى معتقدند اپل به دليل اينكه
معتقد است سيستم عاملى بدون ويروس و تروجان
دارد، اين مساله را اعلام عمومى
نكرده، اما با بيشتر شدن سهم
بازار سيستم عامل مك
و تسخير بازار موبايل
توسط آيفون، تعداد
هكرها و مهاجم هاى
سيستم هاى مك
روزافزون شده است.
این مطلب برگرفته از ویژه نامه کلیک جام جم بود به نظر شما با روزافزون شدن استفاده از اپل حملات هکر ها به اپل بیشتر نمیشود و این سر سختی اپل بی دلیل نیست
مبارك باشه دوست من . ورودتون رو به دنياي مكينتاش تبريك ميگم . به زودي به گروه دعوت ميشيد .
ممنون محسن عزیز
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)