یه باگ جدید تو سایت گزارش کارکرد مخابرات پیدا کردم که از طریقش میشه با هر شماره ای بدون پسوورد لاگین کرد و گزارش کارکردشو دید و ...!
متخصصین مخابرات واقعآ خسته نباشید
کسی حس فضولی داره در خدمتم![]()
با احترام
تیم مدیریت انجمن
یه باگ جدید تو سایت گزارش کارکرد مخابرات پیدا کردم که از طریقش میشه با هر شماره ای بدون پسوورد لاگین کرد و گزارش کارکردشو دید و ...!
متخصصین مخابرات واقعآ خسته نباشید
کسی حس فضولی داره در خدمتم![]()
بچه ها سرعت من درست شده از سرورهای خارجی ، منتها همونطوری که دوستمون گفت الان IPمـ با 46.100 شروع شده ، قبلا که با 2.179 بود سرعت داغون بود.
تست کنید
الان لوگ ای پی هام رو چک کردم تا به حال ادرس ای پی با این رنج نداشتم!
فقط این دو تاست :
2.179
188.126
من قبلا اون اوایل 2.179 بود اول آی پیم.یعنی کی میتونه باشه
نظر سنجی سایت باز شده.همه بریزیم بگیم ضعیفه یه موقع به خودشون اعتماد به نفس کاذب ندن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
واقعا فکر کنم اینا رفتن از پشت کوه کارمنداشونو اوردن.زنگ زدم ترابی، میگه درست میکنیم.رفتم میبینم توی کارکرد کلی یه بار دیگه نوشته 256-اما داره از دو مگ حساب میشه.چقدر آخه اینا باهوشن.من موندم اینا چجوری رفتن 2020.ای خراب بشی از شرت راحت بشیم 2020
یعنی خیلی زور داره قبض الکی بدی.
الان از 9/7 هرچی مصرف میککنم برام روی 2 مگ حساب میشه.میگه باگه.چرا این باگ ها فقط میوفته به جون جیب ما؟ای تو روح هرچی دزده.
![]()
Last edited by saroman; 04-01-2013 at 00:59.
امین جان قبل از اینکه ادرست عوض بشه میتونی یه whois بگیری و اطلاعات کاملشو بدی در ضمن تو CMD یه tracert هم از یاهو بگیر ببینم از چه مسیری ترافیکت منتقل میشه ، به این شکل :
tracert yahoo.com
ممنون
Last edited by bahareh_bus; 03-01-2013 at 22:20.
این صحبت هایی که می کنید برای من نا مفهومه ...!
الان سرعت ADSL شما به قبل برگشته؟
تغییر آی پی داشتید؟
ترافیک دو برابر حساب شدتون درست شده ؟
ممـــــنون : X
دوستان لطف کنن و این برنامه watchyourip رو نصب کنند و گزارش لوگ ای پی هاشون رو بزار اینجا تا ببینیم میشه الگوی change شدن ای پی هارو بدست اورد ، امکان داره این کلاس رنج ای پی متعلق به گیت وی خاصی باشه و بشه یه کارایی کرد!
لینک دانلود ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)