تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 162 از 1049 اولاول ... 62112152158159160161162163164165166172212262662 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,611 به 1,620 از 10487

نام تاپيک: سینمای خانگی

اگه نباشه جاش خالی می مونه sound.vision's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

bynam عزیز فکر می کنم اگه بودجت رو تا 350 افزایش بدی بتونی سینمای خانگی فیلیپس HTS3373 بگیری...هم ظاهر قابل قبولی داره هم حدودا فرمت های مختلفی رو ساپروت می کنه...
    در ضمن، به نظر بنده (نظر کاملا شخصی) خرید برندهایی مثل ال جی حروم کردن پوله...!

2. 2 کاربر از sound.vision بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه nimanimaoo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    منزل خودمون

پيش فرض

Mr Rayan عزیز ممنون،ولی من اصفهان هستم و نمایندگی فیلیپس در اینجا گفت که دیگه 3378 نداره و بعد چند تا سایت را هم دیدم از جمله Chare که اون هم نداشت .برای همین حدس زدم که در حال حاضر نمایندگی اصلیش هم نداره.آیا شماره تلفنی از نمایندگی داری لطف کنی بدی که تماس بگیرم؟

یه سوال داشتم من از یکی از دوستانم شنیدم با توجه به اجناس و نسل جدیدمانیتورها و کلا لوازم صوتی درراه هست عاقلانه هست یا خرید نکنیم یا اجناس با برند های خوب البته دسته دومش تهیه کنیم ؟؟
    مثلا همین سینمای خانوادگی نظر دوستان چیه ؟؟

ناظر انجمن لوازم صوتی و تصویری mr_rayan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

Mr Rayan عزیز ممنون،ولی من اصفهان هستم و نمایندگی فیلیپس در اینجا گفت که دیگه 3378 نداره و بعد چند تا سایت را هم دیدم از جمله Chare که اون هم نداشت .برای همین حدس زدم که در حال حاضر نمایندگی اصلیش هم نداره.آیا شماره تلفنی از نمایندگی داری لطف کنی بدی که تماس بگیرم؟
    نه متاسفانه شماره ای ندارم.

مستر رایان عزیز نظرتون رو هم راجع به فیلیپس مدل 3373 لطف کنید بدید. از لحاظ قیمت نزدیک الجی 1090 است.
    حقیقتش من هنوز فرصت نکردم که برم و این مدل رو از نزدیک زیارت کنم و صداش رو بشنوم ولی لینک مشخصتاش هیچ فرقی با 3378 نداره.اگه صداش هم مثل اون باشه که با این قیمت فوق العاده میشه.
    مدل 1090 ال جی هم با توجه به مبلغش سینمای خیلی خوبیه و هم پلیر کاملی داره و هم صدای مناسبی ولی اگر صدای 3373 فیلیپس مثل صدای 3378 فیلیپس باشه مطمئنا خرید 3373 فیلیپس بهتر و معقولانه تر هستش.

با سلام من نیاز به یک سینمای خانواده ارزان قیمت تا حدود 250 تومان دارم کیفیت صدا برام زیاد مهم نیست چون حقیقتش خیلی کم ممکنه روشن بشه واز اون کمتر هم ممکنه صداش تا ته زیاد بشه بیشتر زیبایشش در منزل مهمه و لا اقل 2 تا باند بلند داشته باشه وتا حد امکان فرمتهای مختلف رو ساپرت بکنه تلوزیونم 46 اینچ سامسونگه اما سینماهاش انگار زیاد خوب نیست .محصولات ال جی چطوره ممکنه بهم پیشنهاد بدید چی بخرم
    با توجه به نیاز شما تو دسته سینماهای ارزان قیمت فکر کنم فقط مدل G10 جی وی سی هستش که حدودا قیمتش 260 تومن هستش.پلیرش تو ساپورت فرمتها مشکلی نداره ولی خروجی HDMI نداره.
    توی محصولات ال جی هم سینمایی با این قیمت و مشخصاتی که شما می خواید چیزی نیست.فقط مدل LH-735HTS هستش که قیمتی برابر با 190 تومن داره ولی صداش 2.1 کانال هستش.

یه سوال داشتم من از یکی از دوستانم شنیدم با توجه به اجناس و نسل جدیدمانیتورها و کلا لوازم صوتی درراه هست عاقلانه هست یا خرید نکنیم یا اجناس با برند های خوب البته دسته دومش تهیه کنیم ؟؟
    مثلا همین سینمای خانوادگی نظر دوستان چیه ؟؟
    اگر می تونید سینماهای حرفه ای تر به صورت دسته دوم از اشخاصی که مورد اعتمادتون هستن تهیه کنید که خب بهتر هستش ولی اگر شخص مورد اعتمادی سراغ ندارید بهتره که ریسک نکنید.
    مدل های 2010 سینماهای خانگی هم اکثرا سینما بلوری هستش و قیمت های بالایی داره.
    می تونید کمی بیشتر صبر کنید تا مدل های جدیدتر به صورت کامل وارد بازار بشه ولی معمولا به جز از نظر طراحی محصول فرق زیادی ندارند.

5. 2 کاربر از mr_rayan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

لطفا در مورد ال جی LH-775 HTS توضیح بفرمایید

اگه نباشه جاش خالی می مونه image369's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

مدل های 2010 سینماهای خانگی هم اکثرا سینما بلوری هستش و قیمت های بالایی داره.
    می تونید کمی بیشتر صبر کنید تا مدل های جدیدتر به صورت کامل وارد بازار بشه ولی معمولا به جز از نظر طراحی محصول فرق زیادی ندارند.
    مدل های جدید کی وارد میشند ؟
    بهترین فصل برای خرید سینما کیه که افت قیمت خودش را کرده باشه

اگه نباشه جاش خالی می مونه ehsan-inventor's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

سلام دوستان.من بعضی از پست ها ی قبلی رو خوندم.یه خرده سرم شلوغه نمی رسم همه رو بخونم برای همین یه سوال دارم ؟
    من قصدم خرید pioneer RS300 هستش. قیمتش رو 620 شنیده بودم.می خواستم بدونم این 620 تومنی که میدم برای کل سیستمه؟ یعنی آمپلی و پلیر و ساب و اسپیکرها؟
    ممنونم

9. 2 کاربر از ehsan-inventor بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

لطفا در مورد ال جی LH-775 HTS توضیح بفرمایید
    مدل 775 در واقع مدل جدید 735 هستش.صدای 2.1 کانال داره.پلیر دستگاه خیلی معمولی هستش و کمی هم کند.صدای سطح پایینی داره.در واقع بیشتر یه سیستم کار راه انداز هستش.
    خروجی دستگاه 300 وات هستش که 150 وات مربوط به ساب ووفر و هر اسپیکر هم 75 وات.
    پلیر دستگاه همه فرمت های رایج توی بازار که بقیه پلیرها اجرا می کنند را اجرا می کنه.

مدل های جدید کی وارد میشند ؟
    بهترین فصل برای خرید سینما کیه که افت قیمت خودش را کرده باشه
    مدل های جدید هر شرکتی تاریخ مخصوص به خودش رو داره مثلا شرکت سامسونگ همه سینماهای 2010 خودش رو وارد بازار کرده و شرکت پایونیر یه مدل بلوری 2010 وارد کرده و ....
    کلا کاملا مشخص نیست.خرید سینما هم فصل خاصی نداره بلکه بستگی به شرکتش داره که آیا قیمت محصولاتش رو پایین تر می آورد و یا نه.

سلام دوستان.من بعضی از پست ها ی قبلی رو خوندم.یه خرده سرم شلوغه نمی رسم همه رو بخونم برای همین یه سوال دارم ؟
    من قصدم خرید pioneer RS300 هستش. قیمتش رو 620 شنیده بودم.می خواستم بدونم این 620 تومنی که میدم برای کل سیستمه؟ یعنی آمپلی و پلیر و ساب و اسپیکرها؟
    ممنونم
    بله قیمت کل سیستم هستش یعنی ست 5.1 بلندگوها و آمپلی فایر و پلیر .
    لازم به ذکره که پلیر این دستگاه خروجی HDMI نداره و اگه پلیری با این قابلیت می خواهید باید مدل 420 رو بردارید که قیمت فکر کنم حدود 20 تومنی بالاتر میشه.همینطور هزینه یک کابل HDMI و کواکسیال هم اضافه میشه.

11. 2 کاربر از mr_rayan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

بلاخره مدل 2010 سری تودوروکی پایونیر به بازار اومد.
    مدل PHT-77T

• PHT-77T consists of:
      VSX-820-K
      7.1-ch A/V Receiver
      - HDMI V.1.4a with 3D
      - iPod/ iPhone Digital Connection

HTP-RS77
      TODOROKI Speaker System
      - 3-way tall-boy speakers with 16cm cone x 2,
      7.7cm cone x 1, 2.6cm dome x 1
      - 10cm cone x 2 centre speaker
      - 10cm cone x 1 surround speakers
      S-RS3SW
      Powered Subwoofer
      - Maximum power: 200W
      - 30cm unit

مدل HTX-3320

HTX-3320 consists of:

VSX-RS320-K
    5.1-ch A/V Receiver
    - Phase Control
    - Advanced Sound Retriever (2ch)
    - TODOROKI Mode

HTP-RS33
    TODOROKI Speaker System
    - 3-way tall-boy speakers with 16cm cone x 1,
    7.7cm cone x 1, 2.6cm dome x 1,
    16cm passive radiator x 1
    - 10cm cone x 2 centre speaker
    - 10cm cone x 1 surround speakers
    S-RS3SW
    Powered Subwoofer
    - Maximum power: 200W
    - 30cm unit

DV-420V-K
    Multi-Format DVD Player
    - HDMI 1080p upscaling
    - USB
    - DivX /WMV playback

13. 10 کاربر از mr_rayan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه image369's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

[QUOTE=mr_rayan;5231573]
    مدل های جدید هر شرکتی تاریخ مخصوص به خودش رو داره مثلا شرکت سامسونگ همه سینماهای 2010 خودش رو وارد بازار کرده و شرکت پایونیر یه مدل بلوری 2010 وارد کرده و ....
    کلا کاملا مشخص نیست.خرید سینما هم فصل خاصی نداره بلکه بستگی به شرکتش داره که آیا قیمت محصولاتش رو پایین تر می آورد و یا نه.
    [QUOTE]

با توجه به تجربتون برای خرید فلیپس کی بهتره
    بازم صبر کنیم فرقی داره یا نه ؟چه اینکه مدل جدیدی یا محصولاتی که تو بازار کم شده بیاد چه از نظر قیمت

15. 2 کاربر از image369 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

بلاخره مدل 2010 سری تودوروکی پایونیر به بازار اومد.
    دیزاینش که یکم قابل تحمل تر شده و خدا کنه جنس بدنه هم بهتر شده باشه.

اگه مقایسه ای بکنی جالب میشه.

17. 3 کاربر از amir3408 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •