تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 162 از 481 اولاول ... 62112152158159160161162163164165166172212262 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,611 به 1,620 از 4806

نام تاپيک: Vivaz » اولین گوشی سونی اریکسون با فیلمبرداری HD با سیمبین تاچ و پردازنده 720 مگاهرتزی

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

سلام دوستان:می گم اگه می شه تنظیمات gprs ایرانسل ویواز پرو به من نشون بدین

پروفشنال RaS0oL.M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    ندامتگاه دختر بازان فروم های تخصصی

پيش فرض

اه(توانا بود هر که دانا بود)یه کی پیدا نمی شه کمک کنه؟؟؟؟

آخر فروم باز vahid_civil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    خاک خسته

پيش فرض

آقا من خریدم . ویواز پرو 319 تومن . علالدین طبقه پنجم . با کیف . بدون کیف میداد 316 تومن !! فکر میکردم کیفش 3 تومن ارزش داره ولی نداشت ! چون به نظرم کیفه بیشتر برای ویواز طراحی شده چون یکمی نازکتره !
    تنها نکته ناراحت کننده اش که حواسم نبود هندزفریشه که هندزفری معمولی گذاشته روش ! (از همین قدیمی های سونی اریکسون که دیگه این پورتش فرق داره ! )
    هندزفریش چنده تو بازار حدودا ؟ ارزش داره بلند شم برم تا اونجا بدم عوض کنه ؟ چون حدود 2 ساعت رفت و برگشت تو راهم !!
    شارژش هم تقریبا پر بود ! با این حال گوشی رو خاموش کردم زدم تو شارژ تا یه چند ساعتی !
    این اول کار توصیه ای ندارین ؟

4. 2 کاربر از vahid_civil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه burberry's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

آقا من خریدم . ویواز پرو 319 تومن . علالدین طبقه پنجم . با کیف . بدون کیف میداد 316 تومن !! فکر میکردم کیفش 3 تومن ارزش داره ولی نداشت ! چون به نظرم کیفه بیشتر برای ویواز طراحی شده چون یکمی نازکتره !
    تنها نکته ناراحت کننده اش که حواسم نبود هندزفریشه که هندزفری معمولی گذاشته روش ! (از همین قدیمی های سونی اریکسون که دیگه این پورتش فرق داره ! )
    هندزفریش چنده تو بازار حدودا ؟ ارزش داره بلند شم برم تا اونجا بدم عوض کنه ؟ چون حدود 2 ساعت رفت و برگشت تو راهم !!
    شارژش هم تقریبا پر بود ! با این حال گوشی رو خاموش کردم زدم تو شارژ تا یه چند ساعتی !
    این اول کار توصیه ای ندارین ؟
    مبارک باشه دوست عزیز.من امروز رشت پرسیدم ویواز پرو بود370!!!! پس واقعا عالی خریدیش
    هندزفری خودش هم همچین چیزه خاصی نیست .فکر نکنم ارزش مالیش هم زیاد باشه
    راستی بهتره اول کارحسابی با گوشی سرگرم باشیو استفاده کنی تا شارژش کاملا خالی بشه بعد که کامل خالی شد 8 ساعت بزار توی شارژ اسمش چی بود؟ دوستان گفته بودن آب بندی اصطلاحا!!

و اما خبـــــر داغ : گوشی ویواز به لیست گوشی های موجود درهمراه اول اضافه شد
    میتونید برید سایتش و تنظیمات رو دریافت کنید
    Last edited by burberry; 19-08-2010 at 20:00.

6. 2 کاربر از burberry بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال RaS0oL.M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    ندامتگاه دختر بازان فروم های تخصصی

پيش فرض

یه بنده خدایی می تونه عکس از صفحه نمایش گوشی جت و ویواز رو بزاره؟؟؟؟؟

کـاربـر بـاسـابـقـه Vallio's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    اصفهـــان

پيش فرض

بچه ها سلام ، من که خیلی با این گوشی حال کردم و شنبه صبح میرم خرید ، نمایندگی اصفهان !

پرو رو فقط به خاطر دوربین و ناهماهنگی بین دوربین آرم و اسپیکر و دکمه پشتتش نمیخرم !!!

---------- Post added at 09:14 PM ---------- Previous post was at 09:13 PM ----------

یعنی نمیتونم با دوربین و اون ناهماهنگیاش کنار بیام !

آخر فروم باز J U N I P E R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

تنها گوشی هست دیدم که هیچوقت کند نشده
    300 تا کلیپ تصویری دارم وقتی میرم ویدئو سنتر 1 ثانیه هم مکث نداره
    600 تا sms در ورودی و 400 تا خروجی جمعا 1000 تا دارم وقتی میرم و بازشون میکنم یک میلی ثانیه هم مکث نداره
    چندین برنامه و منو باز بموه و ... هیچ تاثیری در سرعت گوشی نمیبینم
    احتمالا گوشی شما ایرادی داره بهتره اپدیتش کنی
    راستش من روی qwerty مجازی هم با پهنای انگشت تایپ میکنم و مشکل خاصی ندارم. ماکزیمم یه اشتباه توی هر 100 کاراکتر... البته اگه با ناخن یا قسمت باریک انگشت مثل نوکش لمس کنین عالی و راحت کار میکنه...
    به هرحال تحمل وزن و ضخامت اضافی به همراه qwerty فیزیکی میاد که باید بینشون انتخاب کرد... من که با وجود توییت کردن دقیقه به دقیقه بازم سبکی رو به کلید فیزیکی ترجیح دادم. از طرفی مفصلهای انگشتام به خاطر فشار دادن کلید درد میکنن...

برای منم هر 50 بار یه بارشو با تاخیر یکی دو ثانیه ای وارد apps با 51 تا آیکون میشه... اونم فکر کنم به خاطر تصمیم گیری گوشی تو برگشتن از لنداسکیپ به حالت ایستاده یا برعکس باشه... ولی جاهای دیگه گوشی واقعا سرعتش عالیه...
    شما آپدیت بکنین شاید حل بشه...
    چون واسه من قبل آپدیت موقع رفتن به منو اول یه پیش نمایش کوچیک ازش نشون میداد بعدش میرفت تو که باعث تاخیر 1 ثانیه ایش میشد. ولی با آپدیت اونم حل شده...
    منم راجع‌به سرعتش زیاد شنیده‌بودم، پس کس دیگه‌ای این مشکل رو نداره.
    برای من افت سرعت خیلی به حجم داده مربوط نمی‌شه، به نظر می‌رسه نرم‌افزاری باشه. یه‌دفه هم دیدی حال داد دوباره سریع شد، کلا به دل‌خواه خودش رفتار می‌کنه این گوشی ما

آخرین آپدیت روش نصبه، اما کلا یه آپدیت تپل نرم‌افزاری نیاز داره. یه سری کم‌و‌کاستی داره که به‌جد منتظر آپدیت و رفع اون‌ها هستم...

اگه نباشه جاش خالی می مونه mahdi_z100's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

میگم به نظر شما ارزش داره از نمایندگی سونی اریکسون ویواز پرو خرید ؟
    چون اینطور که خوندم هر مغازه ای ممکنه یه چیزایی بزاره روش و یه چیزایی از روش ورداره !مثلا محافظ صفحه میزارن روش کیفش رو ور میدارن یا کارایی از این قبیل !
    کیف - سیم رابط تلیویزیون - هندزفری - شارژر - کابل یو اس بی * جزو لوازم ویواز پرو هستند . درسته ؟
    اگه خدا بخاد امروز میرم بخرم . توصیه ای چیزی ندارین سرم کلاه نره ؟
    کسی نمایندگی سونی اریکسون نمیدونه کجاست تهران ؟
    مادر ........ ها همشون دزدن
    به من نه کیف داده نه سیم رابط تلویزیون
    10 تومن گرفته برای محافظ lcd
    باطریش که هم خراب بود رفتم عوض کرد . ماله یه گوشیه نو رو داد به من و ماله من که خراب بود رو گذاشت رو همون گوشیه نو
    برای هدفون بی سیم (بلوتوث ) یه پیشنهاد با حدود قیمت به من بدید
    با تشکر
    Last edited by mahdi_z100; 19-08-2010 at 21:41.

11. 2 کاربر از mahdi_z100 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    خاک خسته

پيش فرض

مادر ........ ها همشون دزدن
    به من نه کیف داده نه سیم رابط تلویزیون
    10 تومن گرفته برای محافظ lcd
    باطریش که هم خراب بود رفتم عوض کرد . ماله یه گوشیه نو رو داد به من و ماله من که خراب بود رو گذاشت رو همون گوشیه نو
    برای هدفون بی سیم (بلوتوث ) یه پیشنهاد با حدود قیمت به من بدید
    با تشکر
    من سیک تلوزیون رو خودم جدا خریدم ! 5 تومن ! محافظ ال سی دی رو مجانی داد . فکر نمیکنم اینی که من الان دارم بیشتر از 2 هزار تومن ارزشش باشه ! کیفشم بابتش خودت رو ناراحت نکن ! باتری رو من هنوز چک نکردم نمیدونم از کجا میشه فهمید اصله یا نه . ولی من معمولا بعد از خرید اعصاب خودم رو خراب نمیکنم !
    شما هم حرص نخور برادر ! هدفون که بخای باهاش موسیقی گوش بدی ds-970
    معمولی gV-435 که البته الان گرون شده !

تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    خاک خسته

پيش فرض

این چجوری فارسی میشه ؟ یعنی فارسی تایپ کنم و بخونم ؟ متاسفانه مال من فارسی جزو زبوناش نیست !
    یه روش گذشاته شده چند تا تاپیک زیر این تاپیک ولی خیلی پیچیده بود دوستان هم توصیه نکرده بودن !
    چجوری آپدیت کنم ؟
    ورژن من :
    software version : 1232-0380_R2CA024
    software version data : 13-04-10
    custom version: 1232-8571-R2CA024
    ===
    چند ت اسوال دیگه :

توی قسمت مدیاپلیر عکسا رو قاطی نشون میده . نمیشه کاری کرد فولدر فولدر همونطوری که توی مموری درست کردیم نشون بده ؟
    همین موضوع در مورد قسمت موسیقیش هم صادقه . یعنی نمیشه بزنیم فولدر فولدر پخش کنه ؟
    یا برای هر دوی اینها احتیاج به برنامه ای جدا هست ؟ اگه به برنامه احتیاج داره چه برنامه خوبی پیشنهاد میکنید ؟ (لطفا ساین شده باشن چون من بلد نیستم -- یا ساین کنم ! )

توی صفحه آبی اصلی نمیشه شورتکاتی چیزی گذشات ؟ خیلی صفحه خالیه ! یا حداقل ساعت دیواری بزرگی یا همچین چیزی نداره ؟
    چطوری میتونم بفهمم فریمور گوشیم چیه و نیاز به آپیدت داره یا نه ؟ با آپدیت چه چیزایی بهش اضافه میشه ؟
    ===
    نرم افزارهای جاوا رو نمیشه کاری کرد تمام صفحه اجرا کنه ؟
    ===
    میزان درصد باقی مونده شارژ رو چطوری میشه فهمید ؟ روش که نمیشه کلیک کرد !
    ===
    ===
    فعلا همین ! اگه یادم بیاد بازم ویرایش میکنم ! ببخشید اگه زیاده !
    Last edited by vahid_civil; 20-08-2010 at 11:50.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •