لن می دونم چیه !!!
منظورم اینه که چی کار کنم ؟؟
من الان با همون کرک 150 مگی و dlc ها می تونم آنلاین بازی کنم ..... چی کار کنم که بتونم بدون اینترنت تو شبکه بازی کنم ؟؟؟ اصلا راهی داره ؟؟
لن می دونم چیه !!!
منظورم اینه که چی کار کنم ؟؟
من الان با همون کرک 150 مگی و dlc ها می تونم آنلاین بازی کنم ..... چی کار کنم که بتونم بدون اینترنت تو شبکه بازی کنم ؟؟؟ اصلا راهی داره ؟؟
اره منم با این دوستمون موافقم نمیشه بدون اینترنت با لن بازی کرد؟ راستی کسی بلده وایلیس یواس بی رو راه بندازه ؟
راستی بچه ها من می خوام ویندوز عوض کنم .
اگه فقط از فولدر player کپی داشته باشم سیو هام بر می گرده ؟
سلام.
دوستان کسی میتونه یه لینک برای دانلود این مپ derail بذاره یا اینکه اونو اپلود کنه؟
بله همین پوشه رو کیپی کنی کافیه![]()
بچه اگه کسایی هستید که بازیهایی میکنید که زیاد طول میکشه مثل فوتبال و یا بازیهای دیگهکه میخواین سیو از دست ندید به هیچ وجع و همینطور یه کمکی به ویندوزتون کرده باشید اینکه که جای my documaent تتون رو عوض کنید اونو بزارید توی یه دراو دیگه این کارو با کیلیک راست روی مای داکیومت برید توی پروپرتیسش اگه شورت کار بود open file location رو بزنید ادرس دقیقو میده بعد اونجا دوباره برید توی پروپرتیسش روی گزینه indude folder کلیک کنید بعد ادرس یه درایو به جوز ویندوز رو بدید بعد میاد توی صفحه بالا روش کلیک کنید در اخر هم save set location رو که کنار indude folder هست بزنید تمام فایلهای داکیومتتون میره توی همون فولدر حالا دیگه خیالتون راحته از همه چیز از ویندوز پریدن و یا ویندوز عوض کردن یا هر چی دیگه البته وقتی که ویدوز رو عوض کردین دوباره باید همون ادرس داکیومندتون رو بدید تا دوباره عین اول بشه .
بچه ها کسی کارباوایلس یواس بی رو بلده ؟ که چطور باید راش بندازیم ؟
سلام ...
من لولم خیلی پایینه ... نمیشه کاری کرد که بره بالا ... همه ی اسلحه ها و امکانات بسته هست ....
اگر کسی سیو کاملش رو داره بذاره ... البته بعید می دونم باشه ... چون تو اینترنت گشتم .. پیدا نکردم ....!!!
easy account manager رو دانلود کن سیو هاشو من دارم بهت میدم.حجمی نداره سیو هاش.اما به نظر من حالش به اینه که خودت لول ها رو دونه دونه بگیری.ولی خب این نرم افزارم هست یه هو میشی 70 لول آخر.
با سلام من الان تمامی پچ هایی که گفتین و نقشه های DLC مه گفتین دانلود کردم ، ولی حالا چطور باید با کسی بازی کنم ؟؟؟
بر روی گزینهFind Game هم میزنم تا آخر Searching ... می مونه !!! چطور باید بازی کنم میشه راهنماییم کنین ، این فایل ها رو دانلود کردم ... نشستم و یکی یکی دانلود کردم ، و ورژنم هم 1.3.37 شد همونطور که گفتین ولی حالا چیکار کنم ، ؟؟؟ در ضمن برای آنلاین بازی کردن CO-OP در سینگل پلایر باید چیکار کنم ؟؟؟؟ میشه اونم توضیح بدین ...
دوست عزیزززززززززززززززززززززز ززززززززززززززززززززززززز زززززززززز
من چند هزار پست بدم چرا ما ایرانی ها این جوری هستیم بابا 100000000 بار توضیح داده شده بازم میگم
شما پینگ بالای داری باید بمونی تا یک سرور پیدا کنه اگر میخوای با بچه های ایران بازی کنی منو ADD کن
Yahoo=sima_d900
Xfire =Sima6600
Garna=HeadHunter666
Steam=siavash_666
ICQ=44862
Hotmail=siavash_art2002
Gmail=siabash_art2010
یک 100 تای دیگه هست ولی برای امروز کافیه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)