سلام.
چطور می شه توی این برنامه یک نقشه مثل بازی Resident Evil یا IGI درست کرد.
منظورم همون راهنماست که بالا سمت راست بازی میاد. آخه اون خالی هست.![]()
سلام.
چطور می شه توی این برنامه یک نقشه مثل بازی Resident Evil یا IGI درست کرد.
منظورم همون راهنماست که بالا سمت راست بازی میاد. آخه اون خالی هست.![]()
سلام
برای ایجاد مینی مپ دو راه داری، یکی با استفاده از Interface :
و راه دوم هم اینکه خودت از پایه مینی مپ رو طراحی کنی.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
برای هر دو راه نیاز داری آنریل اسکریپت رو در حد متوسط بلد باشی. پس پیشنهاد می کنم فعلا بیخیالش بشو. اول به همه ی ادیتور های اصلی مسلط شو، بعد لازمه چندین هفته آنریل اسکریپت کار کنی، بعد اون می تونی مینی مپ یا هر چی بخوای طراحی کنی، حتی می تونی یه سبک جدید بازی رو از صفر طراحی کنی.
سلام
شما که اکتور خود اتومبیل رو نمی ذاری تو مرحله؟ می دونی که باید اکتور Factory رو بذاری تو مپ.
راستی تو AnimSet Editor که میری، ماشین بدون مشکل رندر میشه؟
تا بعد.![]()
بالاخره مشکل رو پیدا کردم.
و ماشین وارد مرحله شد.
راستی چطوری میشه برای ماشین وزن و سرعت رو تعیین کرد؟
مهران جان شما اول به خودت اجازه بده با کد ها آشنا بشی و رو روندش کار رو یاد بگیری، در هر صورت:
جرم ماشین رو باید از داخل Physic Asset تنظیم کنی، کافیه متغیر Mass Scale رو تغییر بدی.
برای سرعت ماشین دو تا متغیر تو کلاس Vehicle داری، یکی سرعت ماشینه تو هوا و یکی سرعت رو زمین رو تعیین می کنه: AirSpeed و GroundSpeed.
بشین تصمیمتو بگیر می خوای چیکار کنی.پس فعلا.
یه مشکلی تو این موتور هست که شاید مشکل نیست و من هنوز نمیدونم که وقتی یه مدلی رو واردش میکنی باید حتما یه تیکه باشه ! اگر 2-3 قسمت باشه جدا جدا میکنه از هم و باید تو موتور خودت دوباره سر همشون کنی !
با ActorX نمیدونم ولی اگه با فرمت fbx مدلتو وارد کنی چنین مشکلی پیش نمیاد. فقط باید موقع import کردن تو بخش تنظیمات از بخش StaticMesh گزینه Combine Meshes رو فعال کنی. نمیدونم چرا گرایش به فرمت fbx این قدر کمه تو UDK . در حالی که این فرمت استاندارد و خیلی خوبیه. تو خیلی از نرم افزارها هم پشتیبانی میشه. کلا من تو مایا باهاش خیلی از پلاگین ActorX راحت ترم. البته اوایل که به UDK اضافه شده بود. یه سری مشکلات داشت ولی تو بیلدهای اخیر خوب شده. skeletal mesh و انیمیشنها رو هم خیلی خوب و بی دردسر import میکنه.
Last edited by pezhmax; 11-09-2010 at 15:50.
ممنون . اتفاقا من از فرمت FBX استفاده میکنم . احتمالا مال همون Combine Meshes هست .
سلام
از تمام کسانی که تو این تاپیک آدرس لینک مقالشون رو گذاشتن و یا درباره UDK مقاله ای نوشتن برای توزیع مقالاتشون و در اختیار گذاشتن مقالاتشون به بقیه بازی سازها و هم چنین قرار گرفتن مقالشون در یک لینک مناسب و همیشگی میخوام که با یوزر Ali (مدیریت سایت) در فروم طراحان پارسی :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
پیام بزنن و مقالشون رو به ایشون تحویل بدن تا ایشون تو بخش مقالات سایت آپشون کنه و برای همه ی بازیسازها مقالات قابل دسترسی باشه
با تشکر
به یه مشکل دیگه بر خوردم . ببینید من وقتی آبجکت رو وارد محیط میکنم در هر صورت یه تیکه میشه ! مثلا یه آبجکتی که از 10 تا قسمت تشکیل شده موقع متریال دهی باید به چه صورت عمل کنم ؟ تو آموزش هاش که چیزی ندیدم در مورد این روش متریال دهی کسی میدونه چطوری این مشکل رو برطرف کنم ؟
آقاجان شما هرچی بیای سوال بپرسی اینجا جواب می گیری، ولی این جوری نمی شه UDK یاد گرفتا. از من گفتن بود. راستی قرار شد تاپیکو بخونی پس چی شد؟ این سوال قبلا تو تاپیک مطرح شده. در ضمن مربوط به مکس هست نه UDK.
شما باید هر قسمت که می خوای متریال جدا بدی رو یه المنت کنی:
یه برنامه ریزی بکن. تا بعد.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)