خطای کیلومتر سمند
![]()
های دوستان
این EF7 من از روزی که خریدم کامپیوترش هر روز باید تنظیمش کرد ، هر وقت دوست داشته باشه خودش ریست میشه (( هر روز تقریبا ))
نمایندگی هم سر در نکرد ازش
========================
در مورد مخزن بنزین EF7 درست حسابی بحث نشد متاسفانه
EF7 وقتی روی گاز هستی و بنزینت روی چشمک هست نمی تونی چنج کنی روی بنزین و روی چشمک هم 150 کیلومتر رفتم من کسی هست که بدونه دقیقا وقتی بنزین روی حالت چشمک زن هست چند لیتر بنزین داره ؟
سلام
آینه های سورن(چراغ راهنما) را میشه روی این سمند قرار داد؟
چقدر هست قیمت جفتش؟
بله دوست من میشه
آینه ها جفتی حدودا 150 هزار تومان هست.
کل آیینه رو باید عوض کرد یا میشه فقط چراغ راهنما چسبوند؟
نه دوست من
باید کل آینه رو عوض کنید و آینه جدید نصب کنید.
راستی آینه سمند سفارشی رو هم براتون پرسیدم همون هایی که به صورت خودکار جمع میشه قیمتش جفتی 180 هزار تومان بود اما راهنما دیگه نداره ساده هست
دوستان آیا کسی کاتالیزوز ای اف 7رو درآورده مشکلی برای موتور ایجاد نمیکنه آخه من 206قبلیمو در آوردم واقعا نفس ماشین باز شد وقدرتش بیشتر ومصرف سوختش هم حداقل صدی نیم لیتر کم شد حالا نمی دونم مال EF7 هم میشه در آورد یا مثه زانتیاست که اگه درش بیاری یا خراب بشه موتور به فنا میره اگه کسی تجربه ای داره بگه
دوست عزیز. شما خودتون دارین از این هوا تنفس میکنین. کاتالیزور نباشه کلی چیزای سمی وارد هوا میشه. نکنید این کارو. نکنید.
این یه عکس از سورن که با برچسب این کارو کرده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم دیفیوز روی سمند
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه عزیز فک نکنم بتونین کاتالیست رو بردارین. چون یک سنسور اکسیژن خطی بالای کاتالیست وصله و یک سنسور اکسیژن دو مقداری غیر خطی پایین کاتالیست وصله.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)