ماله این حرفا نیست
ماله این حرفا نیست
دوست منم حمید اقا گلیانه میگه هر نسخش نسبت به قبلی یه میلیون نسخه بیشتر فروش میره
این کارا و حرفا قدیمی شده دیگه که به هر روشی بخوان یه چیزی یا کسی رو خراب کنن با حرف های الکی شما احتمالا طرفدار صدای و سیمای ضرغام و دار و دستشی و کلا از این قضایای پیش اومده خیلی ناراحتی از پستای قبلیت متوجه شدم از همون اول میخواستی سر به تن قهوه تلخ نباشه :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدهمون خوش نشین ها و سایر برنامه های صدا و سیماشو ببین و لذت ببرکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
طنزه خوش نشین ها با قهوه تلخ متفاوته! اون کمدیه اجتماعیه و این کمدیه تاریخی!
هر کدوم هم نقاط قوت خودشون رو دارن! مثلا تو قهوه تلخ طنازی، صرفا توسط صحبت ها و رفتار های یک بازیگر ایجاد نمیشه و اون بین تمامی بازیگرها پخش شده! ضمن اینکه طنزی که مهران داره ارائه میده اغلب به همراه پیام بوده نه صرفا خلق فضاهای کمیک برای طی شدن داستان.
اما در خوش نشین ها شیرینی خنده های داستان تا 90 درصد بر دوش علی صادقیه که بازی بی نظیر این بازیگر و قدرتمند بودن سناریو باعث شده این نقطه ضعف به نقطه قوت سریال تبدیل بشه! ضمن اینکه بر خلاف طنز مدیری که علاقه داره طنز هاش به معنای کلمه طنز باشن، آقاخانی بیشتر علاقه داره که صرفا داستان با خنداندن بیننده طی بشه!
در کل شخصا قهوه تلخ رو ترجیح میدم، با این حال از دیدن خوش نشین ها هم غافل نمیشم (با اینکه نسخه آپگرید شدهی زن باباست!)
یاعلی![]()
سریال کم کم داره مسخره میشه...!! این قسمت ششم که چیز خاصی نداشت...!! الکی دارن داستان رو کش میدن..!!
عجب تیریپ اسپرتی زده بود این جواد عزتی ، گردنبند و ... !!
اینم عکسی از جواد عزتی :
![]()
كاملاً تاييد ميشه.
خواهشاً يه كاري نكنيد تاپيك بسته شه در مورد مسائل مختلف سريال صحبت كنيد. ممنون.
من تا الان 16 قسمت رو دیدم.اصلا اون چیزی که انتظارشو داشتم نبود...فکر می کردم چیزی در حد شبهای برره یا مرد هزار چهره ببینم که واقعا این سریال خیلی ضعیف بود...
این یارو بلد الملک رو انداختن جلو تو کل قسمتها فقط داره پدر سوخته پدرسوخته در میاره...بابا 1 بار خنده دار بود...2 بار با مزه بود...بار سوم به بعد دیگه میره رو اعصاب.
به نظر من این سریال بیشتر نون اسمهایی که توش حضور دارن و جار و جنجال تبلیغاتی شو می خوره...
تو اینکه کارهای مدیری چند لول از بقیه کارهای طنز مشابه بالاتر بوده شکی نیست.ولی این دلیل نمیشه هرچی مدیری ساخته رو بیایم تعصبی بگیم به به چه چه..
آره دوست عزیز من هم از چندین منبع مختلف این رو شنیدم.یکی چند پست بالاتر بهتون به خاطر همین 2 جمله چه توهینهایی که نکرده
دیگه الان همه فهمیدن که این کار از ابتدا هم برای صدا و سیما ساخته نشده بوده و با همکاری مدیری و صدا و سیما جوی ساخته شد که باعث فروش بیشتر مجموعه بشه.درست یا اشتباه بماند
ولی جالبه که کم کم افت فروش زیاد شده.به نظرم اگر تا چند قسمت دیگه هیجان و خنده یک حالت متوسطی نگیره مخاطب از اینی هم که هست کمتر بشه
بعضی جاها واقعاً شورشو در میارن ! مثلاً این زنها خیلی با هم حرف میزنن (خاله زنک بازی در میارن!) یا اصلاً قره قورت چه ربطی داشت ؟ فقط واسه وقت تلف کردنه تا بشه 90 قسمت ! ولی اونجایی که گفت شهر در امن و امنه خیلی باحال بود !![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)