تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 162 از 370 اولاول ... 62112152158159160161162163164165166172212262 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,611 به 1,620 از 3696

نام تاپيک: { آرشیو } ◄◄ | D | مشاوره خرید لپ تاپ - بین 1.5 میلیون تومان و 2 میلیون تومان

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

تفاوت هارد ها :

Asus N61 Series - 500 GB - 5400 RPM

Transfer Rate Minimum : 34.7 MB/sec
    Transfer Rate Maximum : 79.3 MB/sec
    Transfer Rate Average : 62.3 MB/sec
    Access Time : 19.5 ms
    Burst Rate : 58.6 MB/sec
    CPU Usage : 1 Percent
    # Model Name : SEAGATE ST9500325AS

Sony F Series - 500 GB - 5400 RPM

Transfer Rate Minimum : 42.4 MB/sec
    Transfer Rate Maximum : 75.4 MB/sec
    Transfer Rate Average : 64.8 MB/sec
    Access Time : 17.9 ms
    Burst Rate : 57.2 MB/sec
    # Model Name : SAMSUNG HM500JI

امیدورام کمکتون کنه .
    موفق باشید .

2. 7 کاربر از x-lichking بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

تفاوت هارد ها :

Asus N61 Series - 500 GB - 5400 RPM

Transfer Rate Minimum : 34.7 MB/sec
    Transfer Rate Maximum : 79.3 MB/sec
    Transfer Rate Average : 62.3 MB/sec
    Access Time : 19.5 ms
    Burst Rate : 58.6 MB/sec
    # Model Name : SEAGATE ST9500325AS

Sony F Series - 500 GB - 5400 RPM

Transfer Rate Minimum : 42.4 MB/sec
    Transfer Rate Maximum : 75.4 MB/sec
    Transfer Rate Average : 64.8 MB/sec
    Access Time : 17.9 ms
    Burst Rate : 57.2 MB/sec
    # Model Name : SAMSUNG HM500JI

امیدورام کمکتون کنه .
    موفق باشید .
    با تشکر از اطلاعات مفید شما ، میشه منابع رو هم ذکر کنین ؟

4. این کاربر از badkonaky بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

آقا ی لیچچینگ خسته نباشید انصافا اطلاعات بدرد بخوری هست فقط منبع رو هم اگه بگین خیلی طلایین.
    متشکر

آخر فروم باز Vaioman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

با تشکر از دوست عزیزم X-lichking بابات این همه زحمت و کوشش تو اینترنت و اطلاعات عالی.

اما به عرض دوستان برسونم که من شخصآ زیاد به اطلاعات موجود تو سایتهای اینترنتی اعتقاد ندارم از این رو سعی میکنم که به صورت تجربی تست کنم.من دیشب یک تست مفصل بین لپ تاپ خودم(Pro 64 jq) و سونی مدل F 115 FX/B انجام دادم و نتیجه اش رو هم در زیر براتون میگم:

در ابتدا صفحه نمایش ها رو با هم مقایسه کردم.در رزولیشن برابر 720×1280 و با Max حالت نور و روشنایی در حالت نمایش عکس،فیلم و گیم(نمایش 3D)و این نتیجه بذست اومد:
    در نمایش قسمتهای روشن تصویر(کلیه قسمتهای بغیر از مشکی و رنگهای تیره) به وضوح میشد برتری سونی را دید و به دقت هم نیاز نداشت.در قسمتهای تاریک و رنگهای تیره اسوس بهتر بود اما نه خیلی زیاد.سونی کاملآ در قسمتهای تیره همه چیز رو تاریک میکرد ولی اسوس جزئیات کمی بهتر بود که فکر میکنم بخاطر استفاده از LED باشه.در تست با MAX رزولیشن که سونی با فول HD و اسوس با 768×1366 بودند.بطور کاملآ واضح میشد برتری سونی رو دید.اما باز هم مشکل قسمتهای تیره باقی بود.
    اما تست پردازش
    در این قسمت هر دو ویندوز با یکسری برنامه های ثابت و میزان load رم به مقدار 1.25Gb تست شدند.در یک رندر تصویری با برنامه Primiere اسوس تقریبآ به طور محسوسی سریع تر عمل کرد ولی در تست محاسباتی با نرم افزار Catia سونی به طور محسوس سریع تر بود تو زمان نصب ، Nero 9 رو اسوس سریع تر نصب کرد و در عوض سونی Office رو بهتر نصب کرد.در کل چیزی که کلآ من از این تست و چند تست دیگر(اجرای برنامه،بوت شدن و ...)دستگیرم شد این بود که نمیشد بگی کدوم سریع تره و تقریبآ از لحاظ پردازشی تو یه سطح بودن.(البته هم من و هم دوست عزیزم از این تست کلی شاکی بودیم چون تمام ساختار لپ تاپ و ویندوزمون رو به هم ریختیم ولی خب این تست لازم بود).
    اما تست صدا
    از لحاظ صدای DVD درایو ،تقرییا هر دو پر صدا هستند اما کاملآ میشد بلند تر بودن صدای اسوس رو تشخیص داد.از لحاظ صدای فن CPU کاملآ صدای سونی بیشتر بود.در حالت عادی این اختلاف کم بود و تقریبآ صدای هر دو رو با دقت کامل میشد شنید.اما در حالت Load صدای سونی خیلی بیشتر بود چون به راحتی به گوش میرسید اما اسوس رو باز هم باید دقت میکردید تا بشنوید.صدای هارد هر دو هم که شنیده نمیشد.تو تست صدای اسپیکر بلندی صدای سونی مشهود بود.اما از لحاظ کیفیت صدا بخصوص باس صدا برتری اسوس رو به راحتی میشد فهمید.البته این تست با یه DVD اورجینال گرفته شد و هر دو مدل هم به خوبی با MAX صدا و بدن خش موفق به پخش شدند.در استفاده از هدفون برتری اسوس به شدت افزایش میافت.

تست گرافیک
    تو این تست که وقت زیادی هم گرفت نتایج زیر بدست اومد:(کلیه تستها با نرم افزار Fraps )
    بازی Crysis Warhead تو رزولیشن 720×1280 با تنظیمات Very High و AA وVsync هم تا بالاترین حد.
    اسوس متوسط فریم 21 و سونی متوسط 11 اما میشد با اسوس راحت تو این تنظیم بازی کرد ولی سونی قابل بازی نبود.
    با همون رزولیشن و با تنظیمات high بدون AA و Vsync
    اسوس متوسط 32و سونی متوسط 17رو داشتند که باز هم با سونی نمیشد بازی کرد.
    با همون رزولیشن و با تنظیمت مدیوم و بدون AA و Vsync
    اسوس متوسط 46 و سونی متوسط 28 داشتند.

بازی Devil May Cry 4 با رزو لیشن 720×1280
    با تنظیمات اولترا و با AA و Vsync
    اسوس متوسط 26 و سونی متوسط 12که با سونی نمیشد بازی کرد.
    با تنظیمات اولترا و بدون AA و Vsync
    اسوس متوسط 36 و سونی متوسط 18 داشتند که باز هم با سونی نمیشد بازی کرد
    با تنظیمات High و بدون AA و Vsync
    اسوس متوسط 57 و سونی متوسط 31 داشتند.که به راحتی قابل بازی بود.

البته بازیهای NFS Shift و PES 2010 رو هم تست کردیم که با هر دو تو بالاترین حالت گرافیک قابل اجرا بودند.

از لحاظ کارکرد با کیبورد سونی بهتر بود اما کیبورد این دو خیلی شبیه به هم است فقط اسوس یه مقدار کلید ها متراکم تر است.

با عرض پوزش از دوستان به دلیل نبودن وقت تست دیگه انجام نشد.من جمع بندی رو به عهده خودتون میزارم اما جمع بندی من به صورت زیر است:
    به نظر شخص من از لحاظ کلی بغیر از گرافیک که سونی اصلآ قابل قبول نبود تو تمامی موارد دیگه این مدل سونی از این مدل اسوس قابل قبول تره.پس به نظر اگر دوستان به صورت حرفه ای قصد بازی با لپ تاپ رو دارند اصلآ سونی مناسبشون نیست چون باید بازیها رو با گرافیک پائین اجرا کنند که من به شخصه نمی پذیرم.اما اگر کاربردتون در حد گیم های حرفه ای نیست خرید این مدل سونی کاملآ منطقی تر به نظر میرسه.البته اختلاف قیمت حدود 200.000 تومانی این دو مدل رو باید در نظر گرفت.البته F115 خیلی بهتر از F116 به نظر میاد.
    Last edited by Vaioman; 14-06-2010 at 10:46.

7. 10 کاربر از Vaioman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

با تشکر از دوست عزیزم X-lichking بابات این همه زحمت و کوشش تو اینترنت و اطلاعات عالی.

اما به عرض دوستان برسونم که من شخصآ زیاد به اطلاعات موجود تو سایتهای اینترنتی اعتقاد ندارم از این رو سعی میکنم که به صورت تجربی تست کنم.من دیشب یک تست مفصل بین لپ تاپ خودم(Pro 64 jq) و سونی مدل F 115 FX/B انجام دادم و نتیجه اش رو هم در زیر براتون میگم:

در ابتدا صفحه نمایش ها رو با هم مقایسه کردم.در رزولیشن برابر 720×1280 و با Max حالت نور و روشنایی در حالت نمایش عکس،فیلم و گیم(نمایش 3D)و این نتیجه بذست اومد:
    در نمایش قسمتهای روشن تصویر(کلیه قسمتهای بغیر از مشکی و رنگهای تیره) به وضوح میشد برتری سونی را دید و به دقت هم نیاز نداشت.در قسمتهای تاریک و رنگهای تیره اسوس بهتر بود اما نه خیلی زیاد.سونی کاملآ در قسمتهای تیره همه چیز رو تاریک میکرد ولی اسوس جزئیات کمی بهتر بود که فکر میکنم بخاطر استفاده از LED باشه.در تست با MAX رزولیشن که سونی با فول HD و اسوس با 768×1366 بودند.بطور کاملآ واضح میشد برتری سونی رو دید.اما باز هم مشکل قسمتهای تیره باقی بود.
    اما تست پردازش
    در این قسمت هر دو ویندوز با یکسری برنامه های ثابت و میزان load رم به مقدار 1.25Gb تست شدند.در یک رندر تصویری با برنامه Primiere اسوس تقریبآ به طور محسوسی سریع تر عمل کرد ولی در تست محاسباتی با نرم افزار Catia سونی به طور محسوس سریع تر بود تو زمان نصب ، Nero 9 رو اسوس سریع تر نصب کرد و در عوض سونی Office رو بهتر نصب کرد.در کل چیزی که کلآ من از این تست و چند تست دیگر(اجرای برنامه،بوت شدن و ...)دستگیرم شد این بود که نمیشد بگی کدوم سریع تره و تقریبآ از لحاظ پردازشی تو یه سطح بودن.(البته هم من و هم دوست عزیزم از این تست کلی شاکی بودیم چون تمام ساختار لپ تاپ و ویندوزمون رو به هم ریختیم ولی خب این تست لازم بود).
    اما تست صدا
    از لحاظ صدای DVD درایو ،تقرییا هر دو پر صدا هستند اما کاملآ میشد بلند تر بودن صدای اسوس رو تشخیص داد.از لحاظ صدای فن CPU کاملآ صدای سونی بیشتر بود.در حالت عادی این اختلاف کم بود و تقریبآ صدای هر دو رو با دقت کامل میشد شنید.اما در حالت Load صدای سونی خیلی بیشتر بود چون به راحتی به گوش میرسید اما اسوس رو باز هم باید دقت میکردید تا بشنوید.صدای هارد هر دو هم که شنیده نمیشد.تو تست صدای اسپیکر بلندی صدای سونی مشهود بود.اما از لحاظ کیفیت صدا بخصوص باس صدا برتری اسوس رو به راحتی میشد فهمید.البته این تست با یه DVD اورجینال گرفته شد و هر دو مدل هم به خوبی با MAX صدا و بدن خش موفق به پخش شدند.در استفاده از هدفون برتری اسوس به شدت افزایش میافت.

تست گرافیک
    تو این تست که وقت زیادی هم گرفت نتایج زیر بدست اومد:(کلیه تستها با نرم افزار Fraps )
    بازی Crysis Warhead تو رزولیشن 720×1280 با تنظیمات Very High و AA وVsync هم تا بالاترین حد.
    اسوس متوسط فریم 21 و سونی متوسط 11 اما میشد با اسوس راحت تو این تنظیم بازی کرد ولی سونی قابل بازی نبود.
    با همون رزولیشن و با تنظیمات high بدون AA و Vsync
    اسوس متوسط 32و سونی متوسط 17رو داشتند که باز هم با سونی نمیشد بازی کرد.
    با همون رزولیشن و با تنظیمت مدیوم و بدون AA و Vsync
    اسوس متوسط 46 و سونی متوسط 28 داشتند.

بازی Devil May Cry 4 با رزو لیشن 720×1280
    با تنظیمات اولترا و با AA و Vsync
    اسوس متوسط 26 و سونی متوسط 12که با سونی نمیشد بازی کرد.
    با تنظیمات اولترا و بدون AA و Vsync
    اسوس متوسط 36 و سونی متوسط 18 داشتند که باز هم با سونی نمیشد بازی کرد
    با تنظیمات High و بدون AA و Vsync
    اسوس متوسط 57 و سونی متوسط 31 داشتند.که به راحتی قابل بازی بود.

البته بازیهای NFS Shift و PES 2010 رو هم تست کردیم که با هر دو تو بالاترین حالت گرافیک قابل اجرا بودند.

از لحاظ کارکرد با کیبورد سونی بهتر بود اما کیبورد این دو خیلی شبیه به هم است فقط اسوس یه مقدار کلید ها متراکم تر است.

با عرض پوزش از دوستان به دلیل نبودن وقت تست دیگه انجام نشد.من جمع بندی رو به عهده خودتون میزارم اما جمع بندی من به صورت زیر است:
    به نظر شخص من از لحاظ کلی بغیر از گرافیک که سونی اصلآ قابل قبول نبود تو تمامی موارد دیگه این مدل سونی از این مدل اسوس قابل قبول تره.پس به نظر اگر دوستان به صورت حرفه ای قصد بازی با لپ تاپ رو دارند اصلآ سونی مناسبشون نیست چون باید بازیها رو با گرافیک پائین اجرا کنند که من به شخصه نمی پذیرم.اما اگر کاربردتون در حد گیم های حرفه ای نیست خرید این مدل سونی کاملآ منطقی تر به نظر میرسه.البته اختلاف قیمت حدود 200.000 تومانی این دو مدل رو باید در نظر گرفت.البته F115 خیلی بهتر از F116 به نظر میاد.
    دوست عزیز از اینهمه زحمت شما واقعا متشکریم.
    در مورد صدای هدفون میشه بیشتر توضیح بدید.کیفیت صدای f115چه طوریه؟
    ببین دوست عزیز هر هدفونی مناسب یه دستگاه خاص هست .
    و نمیشه دقیقا قضاوت کرد به این نکته توجه کرده بودی؟

9. این کاربر از kizershoze بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوست عزیز از اینهمه زحمت شما واقعا متشکریم.
    در مورد صدای هدفون میشه بیشتر توضیح بدید.کیفیت صدای f115چه طوریه؟
    ببین دوست عزیز هر هدفونی مناسب یه دستگاه خاص هست .
    و نمیشه دقیقا قضاوت کرد به این نکته توجه کرده بودی؟
    مرسی دوست عزیز.دقیقآ با شما موافقم.شرمنده که مدل هدفون رو ننوشتم.(Sony MDR-E737)فقط همین یه هدفون دم دست بود.البته با F115 هم خوب بود ولی با اسوس یه چیز دیگه بود .خیلی بهتر.

11. 3 کاربر از Vaioman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز erno69's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    بابلسر

پيش فرض

ممنون از این نقد جامع! کیفیت نمایش سونی خیلی بالاتر بود؟ راستی هارد سونی ۵۴۰۰ هست یا ۷۲۰۰؟
    ایسوس انقدر بازی هارو خوب اجرا میکنه که از کیفیت نمایش بالاتر سونی بگذرم؟

13. 2 کاربر از erno69 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ممنون از این نقد جامع! کیفیت نمایش سونی خیلی بالاتر بود؟ راستی هارد سونی ۵۴۰۰ هست یا ۷۲۰۰؟
    ایسوس انقدر بازی هارو خوب اجرا میکنه که از کیفیت نمایش بالاتر سونی بگذرم؟
    ببینید دوست عزیز چرا این قدر مطلب رو سخت میکنی .یا شما قصد بازی با لپ تاپ داری یا نداری.اگر داری سونی بدردت نمیخوره حالا بهترین قطعات دیگر رو هم که داشته باشه وقتی مناسب کار شما نیست پس برای خرید مناسب نیست.اما یه وقت شما اهل بازی نیستی اونوقت اگر ایسوس بالاترین کارت گرافیک رو هم که داشته باشه بدرد شما نمیخوره.این دیگه بستگی به خودتون داره که با لپ تاپ میخوای چه کار کنی.در مورد صفحه نمایش هم که تو پست قبلی کاملآ توضیح دادم.اختلاف مشهوده اما به تفضیلی که گفتم.این مدل اسوس بعد از سونی تقریبآ بالاترین کیفیت صفحه نمایش رو تو لپ تاپ ها داره.در ضمن هارد این مدل سونی 7200 بود.اما با هارد 5400 هم داره.

15. 2 کاربر از Vaioman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

سلام دوستان .
    من اینترنتم رو تمدید کردم .
    فردا هم آخرین امتحانم هست ایشالا فردا یه تاپیک جدید میزنم و اطلاعات رو منسجم تر میزارم اونجا .
    منابع رو هم حداکثر تا فردا شب میزارم چون الآن باید برم بیرون وقت نمیشه .
    اما چند تا نکنه مهم .
    اول از همه از جناب وایو من تشکر می کنم به خاطر بررسی ها .
    همونطور که دوست خوبم جناب وایو من گفتند سونی بدرد بازی در حد حرفه ای نمی خوره و این طبیعی هم هست .
    برای بازی فقط برید سراغ ایسوز .
    البته من یه پیشنهاد دیگه هم دارم .
    تفاوت قیمت ایسوز با سونی حدود 200 تومان هست .
    شما می تونید این 200 تومان رو بدین یه مانیتور سامسونگ یا سونی و وصل کنید به نوت بوک و نهایت استفاده رو برای بازی کردن ببرید اینجوری کیفیت کم صفحه نمایش ایسوز برای بازی هم اذیتتون نمی کنه .
    در مورد کیفیت صدا هم سونی از 80 درصد که میگذره یکم باس صدا اذیت می کنه اما در صدا های کم خوبه .
    ایسوز کیفیت صدای بهتری داره ولی بازم از آلتک انتظار بیشتری هست .
    کلا با هدفون کیفیت صدای هر دو عالیه .
    موفق باشید .

17. 3 کاربر از x-lichking بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

سلام .

یکی از آشناها میخواد یه لپ تاپ بگیره بین 1/5 تا 2 تومن ... شدیدا" اهل بازیه و همینطور علاقه مند به ویندوز سون ...
    وزن براش مهم نیست ... سایز صفحه نمایش هم هر چی بزرگتر بهتر ...

دوستان کدوم مدل ها رو پیشنهاد میکنن ؟؟ اینطوری که تو پست های آخر مشخصه ... ظاهرا" ایسوس برای بازی مناسبتره ... درسته ؟ اگه مدل ها رو هم مشخص کنید زودتر بریم تو فاز خرید ...

من برای خرید لپ تاپ خودم از بچه های همین انجمن راهنمایی گرفتم و الان هم از انتخابم راضیم ...
    ممنون
    Last edited by Bahman No1; 14-06-2010 at 16:21.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •