تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 162 از 323 اولاول ... 62112152158159160161162163164165166172212262 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,611 به 1,620 از 3230

نام تاپيک: کلوپ ا X6 ا

داره خودمونی میشه RAGNER's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

سلام

یه سوال داشتم در حالت نرمال x6 هر چند روز نیاز به شارژ داره

و اگر زود زود شارژ خالی کنه ایا مشکل از باطریه ؟

کاربر فعال کلوپ گوشی ها aydin_eb7777's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام

------------
    می تونه از باتری هم باشه و می تونه از شارژر هم باشه اما قبل از رسیدن به این نتایج حتما ورژن گوشیت را چک کن و اگر آپدیت جدیدی داشته باشه گوشیت را آپدیت کن چون شارژ خالی کردن سریع در خیلی از موارد با آپدیت گوشی مشکلش رفع می شه و اگه تو سایت خود نوکیا دقت کنی نوشته با آپدیت فریم ویر گوشی عمر باتری را زیاد تر کنید
    موفق باشی

داره خودمونی میشه nokiax6's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    TABRIZ

پيش فرض

سلام

سوال بسیار خوبی بود.
    من حدودا هر 36 ساعت یکبار شارژ میکنم.البته نمیدونم از گوشی دارم زیاد استفاده میکنم که اینقدر زود شارژ خالی مینه یا اینکه باتری من مشکل داره یا ماله همه اینطوریه؟
    تو این بحث همه x6 دار ها شرکت کنن تا به جمع بندی نهایی برسیم

داره خودمونی میشه ali_3001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

سوال بسیار خوبی بود.
    من حدودا هر 36 ساعت یکبار شارژ میکنم.البته نمیدونم از گوشی دارم زیاد استفاده میکنم که اینقدر زود شارژ خالی مینه یا اینکه باتری من مشکل داره یا ماله همه اینطوریه؟
    سلام
    گوشی من هم توی همین حدود(36ساعت) احتیاج به شارژ پیدا میکنه با اینکه زیاد هم از گوشیم استفاده نمیکنم

قابل توجه دوست خوبم ali_3001 و کسانی که مشکل ری استارت پی در پی گوشی رو دارند این کارا رو بکنند

1.گوشیتونو بصورت mass storage به کامپیوتر وصل کنید با یک ویروس یاب آپ دیت و قوی مثل کاسپر ونود ویروس یابی کنید.
    2.گوشیتونو از کامیپتر جدا کنید و در منوهای گوشی مس مموری ور فرمت نمایید (تو کامیپترم هم اینکارو بکنید بدک نیست)
    3.گوشیتونو یبار با کد ستاره مربع 7780 مربع ری ست کنید
    4.گوشیتونو یبار فرمت کلی و ری ست کلی با کد ستاره مربع 7370 مربعم بکنید
    5.گوشیتونو دوباره فریم ویر کنید. دقت کنید سیستم به هیچ عنوان ویروسی نباشه.
    سلام
    از اینکه بازهم مزاحم میشم معذرت
    چندتا سوال
    1. اینکه سه بار گوشی فرمت بشه واجبه
    2. اینکه گفتین گوشی رو با کدهای گفته شده فرمت کنیم کدوم قسمت فرمت میشه فون مموری یا مس مموری؟
    3. گفتین گوشیتونو فریم ور کنید منظور همون آبدیت فریموره؟
    4. اگه همونطور که تو پیغامی که براتون گذاشتم گوشی رو با نرم افزاری مثل فونیکس فلش کنم و بعد آبدیت
    فریمور انجام بدم جواب نخواهم گرفت
    از اینکه برا جواب دادن وقت میزارین ممنون

تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

وضعیت باطری منم شبیه شماست

یه سوال داشتم درباره سرعت کار با گوشی با اینکه الان 9/5 گیگ از 16 گوشیه من خالیه

باز حس میکنم سرعت گوشی تو بعضی جاها پایینه کلا سرعت کار تو این مدل به

چه چیزایی بستگی داره مثلا ایا پوشه بندی زیاد سرعتو پایین میاره ؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    بی خانمان

پيش فرض

نرم افزاری هست که بشه X6 رو -- کرد ؟
    این کار کار زشتیه
    برای این کار از فریم ویر کوک شده باید استفاده کرد. به تاپیک نوکیا برید اونجا یکی از دوستان تاپیکی در این رابطه واسه ایکس 6 درست کرده

سلام

------------
    می تونه از باتری هم باشه و می تونه از شارژر هم باشه اما قبل از رسیدن به این نتایج حتما ورژن گوشیت را چک کن و اگر آپدیت جدیدی داشته باشه گوشیت را آپدیت کن چون شارژ خالی کردن سریع در خیلی از موارد با آپدیت گوشی مشکلش رفع می شه و اگه تو سایت خود نوکیا دقت کنی نوشته با آپدیت فریم ویر گوشی عمر باتری را زیاد تر کنید
    موفق باشی
    سوال بسیار خوبی بود.
    سلام
    گوشی من هم توی همین حدود(36ساعت) احتیاج به شارژ پیدا میکنه با اینکه زیاد هم از گوشیم استفاده نمیکنم

یکی از دوستان اینجا تازه خریده بودن میگفتن زود خالی می کنه میگه دفعه اول بود خریدم هیچ کاری هم باهاش نگردم بعد 2 روز خالی شد.اصلا دو روز هم نکشید. بعد دقایقی یادش افتاد 300 نفر دفتر تلفن اضافه کرده نیم ساعت جی پی اس کار کرده. 45 دقیقه گیم زده. یک ساعت مکالمه داشته (برای هر روز 1+1)و حدود یه رب هم تو منوهاش ور رفته و نیم ساعت آهنگ گوش داده بعد فهمیده چرا باتری خالی میشه ببین شما هم اینجور ماجرایی داشتین؟ اگه نداشتین که ایراد از باتری و گوشیتونه خوب
    البته باید بگم خالی شدن شارژ کاملا طبیعیه (البته اگه زود از حد و موعد باشه غیر طبیعیه)
    اصولا تاچ به این بزرگی مصرف باتریش هم زیاده خوب.

سه روز و سه روز ونیم با هر روز یه کم ور رفتن واسه من دووم میاره. هر 3 روز یا سه و نیم روز میزنم به شارژ.

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    بی خانمان

پيش فرض

راه کارهای استراتژیک برای مقابله با دشارژ سریع باتری
    1.از Connectivity (کنار آیکن باتری کلیک کنید آیتمی با عنوان ساعت و علامت ارتباطاط ظاهر میشه) از قسمت Network قسمت Operator Selection رو روی Manual قرار دهید و اپراتور خونگی خودتونو انتخاب کنید (نکته: اگه عشقتون کشید گوشی در حالت روشن برای تماس گیرنده بگه در دسترس نمی باشد میتونید از هیمنجا عبارع Network Mode را روی UMTS قرار بدید. در این حالت از شبکه GSM می پرید بیرون)

2.از وال پیپیر های متحرک استفاده نکنید

3.از منوی اصلی بخش Setting وارد قسمت Phone شوید و تنظیمات Display را بیابیدو Light sensor رو کم کنید.

4.از همینجا گزینه Light Time - out رو مدتشو کمتر کنید

5.با تنظظیمات دقیق جی پی اس که توسط بنده ارائه شده در همین تاپیک می تونید نحوه اتصال به sattelite ها رو خیلی کمتر کنید و باتریتونو ذخیره کنید.

6.برنامه های در حال اجرا به قول معروف residant یا مقیم در حافظه رو ببیندید که باعث مصرف بیشتر سی پی یو و به تبع اون افزایش مصرف باتری میشود

7.از کدهای Clarity برای افزایش وضوح صدای مخاطب استفاده نفرمایید(وضوح بیشتر صدا= مصرف بیشتر باتری)

8.از برنامه های مدیریتیی مصرف انرژی و باتری برای گوشی بهره ببرید.

9.تا باتری شارژش تموم نشده و پیام اخطار اتمام شارژر باتری نشنان داده نشده باتری رو به شارژ نزنید

10.برای حفظ طول عمر باتری و گوشی و همچنین سیمکارت گوشی را در حالت خاموش شارژ کنید

11. شارژر اولیه گوشی برای خریداران باید حدود 12 ساعت شارژ مستمر باشد

12. در دفعات بعدی شارژ به برق بودن بیش از حد شارژر و اتصال آن به گوشی باعث پولاریزه شدن باتری و کاهش عمر باتری و دستگاه خواهد شد

13.در 30 یا 40 روز بگذارید باتری گوشی کامل خالی شود و گوشی خاموش شود و سپس اقدام به شارژ نمایید. این از ضعف این باتری هاست که چون به نوعی حافظه تبدیل میشه وشارژ کاذب نشون می ده بهمین جهت باید انجام بشه

14. باتری رو نصف نیمه شارژ نکنید

15.وای فای گوشیتونو د رمقابل نالازم خاموش کنید همچنین بلوتوث گوشی. د تنظیمات بلوتوث قسمت باتری سیوینگ یا مشابه اون روشن باشه.

16.هرگز قسمت انتهایی گوشی که آنتن گوشی ایکس 6 در آنجا تعبیه شده رو با دست نپوشانید این کار باعث استفاده از حداکثر توان اسمارتیک گوشی شده و هم اشعه های گوشی زیاد میشه و هم مصرف باتری.
    17.آپ دیت بودن فریم ویر گوشی هم یکی از نکات خیلی مهمه!

اینا مواردی بودند که بیادم افتادند که بگم اگه بازم یادم افتاد می گم ممنون از شما که وقتتونو گذاشتید.
    Last edited by Help118; 07-08-2010 at 16:30.

8. این کاربر از Help118 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    بی خانمان

پيش فرض

سلام
    از اینکه بازهم مزاحم میشم معذرت
    چندتا سوال
    1. اینکه سه بار گوشی فرمت بشه واجبه
    2. اینکه گفتین گوشی رو با کدهای گفته شده فرمت کنیم کدوم قسمت فرمت میشه فون مموری یا مس مموری؟
    3. گفتین گوشیتونو فریم ور کنید منظور همون آبدیت فریموره؟
    4. اگه همونطور که تو پیغامی که براتون گذاشتم گوشی رو با نرم افزاری مثل فونیکس فلش کنم و بعد آبدیت
    فریمور انجام بدم جواب نخواهم گرفت
    از اینکه برا جواب دادن وقت میزارین ممنون
    1.فرمت گوشی قسمت مس اتروج اون در کامیپتر باعث از بین رفتن ویروسهایی میشهک هاحتمالش میره البته نه ویروس های سیمبیان ویروس های ایکسکوتیو واجرایی مربوط به مموری و ویندوز
    دومی فرمت نبود و ری ست تنظیمات کلی گوشی میشه که این امر باعث آزاد شدن و رها شدن بخش مصرفی مموری و تنظیمات پیش فرض و خیلی کارهای سودمند دیگه میشه
    سومی فرمت کلی هستش که با این کار گوشی هم با قالب بندی خودش مموری رو فرمت می کنه و در صورت نیاز پوشه ها و فایلهای مورد نیاز خودشو رو گوشی میریزه این قسمت سوم به فون مموری هم مربطو میشه و خلی خیلی مهمه و فون مموری رو فرمت میکنه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2.کد اولی یا کد ری ست که هیچ جا رو فرمت نمی کنه فقط تنظیمات رو دیفالت می کنه
    کد دومی فون مموری رو فرمت می کنه و بازم تنظیمات رو ری ست می کنه

3. بله منظورم همون بود که این کار رو حتما باید انجام بدید از نون شبم واجبتره

4.دوست عزیز با فونیکس فریم ویر کردن یا بصورت آن لاین آپ دی تیا فریم ویر کردن هیچ فرقی نداره کار همونه روش هاش متفاوته یککی آن لاینه یکی آف لاینه یکی اینترنت میخواد کی نمی خواد! نگرانی نداره . اگه اینترنت پرسرعت داری با NSU نوکیا آپ دیت کن به 21.0.004

من همینجام واسه این کارا خوب

یه سوال داشتم درباره سرعت کار با گوشی با اینکه الان 9/5 گیگ از 16 گوشیه من خالیه

باز حس میکنم سرعت گوشی تو بعضی جاها پایینه کلا سرعت کار تو این مدل به

چه چیزایی بستگی داره مثلا ایا پوشه بندی زیاد سرعتو پایین میاره ؟
    در مورد وضعیت باتری توضیحات رو به حد کفایت دادم

عزیز من سی پی یوی این گوشی بفهمی نفهمی زیاد پروفشنال نیست این گوشی با اینکه اسمارت فونه ولی تو کلاس موزیک اسکسپرس هاست زیاد نباید از این جهت بهش خرده وارد کرد.
    دوست من این گوشی با همین مشخصات سخت افزاری اولاش با رم 32 گیگ به بازار میومد. یکی از دوستان 16 گیگ مدل 16 گیگی رو پر کرده بود گوشی بهش آ[ نمی گفت اونم با فریم ویر 12!!!! چه برسه که الا
    ن 21 هم اومده. پس اصلا جای نگرانی نداره.
    پوشه بندی سرعت گوشی رو پایین نمیاره ولی این طبیعیه که وقتی مموری پر بشه رو سرعت لود گالری تاثیر بزاره چون دائما سی پی یو و رم در حال آدرس دهی منطقی پیکر بندی فایل و سایر موارد که نیازی به ذکر نیست هستش. خود هارد کامیپتر حتی با هارد SSD بازم سرعتش در هنگام پر شدن ظرفیت دچار افت میشه چه برسه به گوشی فکسنی
    ولی خیالتو راحت کنم که 16 گیگ رو پر کن و حالشو ببر

داره خودمونی میشه ali_3001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

این کار کار زشتیه
    برای این کار از فریم ویر کوک شده باید استفاده کرد. به تاپیک نوکیا برید اونجا یکی از دوستان تاپیکی در این رابطه واسه ایکس 6 درست کرده
    سلام
    میشه آدرس بدین
    من که هرچی گشتم پیدا نکردم
    با تشکر

تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

گوشیه من منو به زبان فارسی هم داره ولی تو یه سایت خارجی نوشته بود

فارسیو ساپورت نمیکنه راهنمایی کنید

علت اینکه یه سری برنامه های v5 رو گوشی نصب نمیشه چیه

من میخام گوشیو اپدیت کنم تا حالا این کارو نکردم میشه راهنمایی کنید واسه

دانلود اپدیت گوشی چه کار باید کنم

ممنون از همتون
    Last edited by RAGNER; 07-08-2010 at 17:50.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •