تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 162 از 173 اولاول ... 62112152158159160161162163164165166172 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,611 به 1,620 از 1724

نام تاپيک: perfect world international

آخر فروم باز AliROCK's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

ادیت شد.....
    Last edited by AliROCK; 11-04-2011 at 14:57.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

به نام خدا
    سلام میکنم به همه دوستان عزیز و گل
    دوستان من تازه امدم داخل بازی و داخل این سایت و این سایت رو هم اقا علی به من معرفی کردن و ممنون هستم از ایشون
    امیدوارم که در منار شما بتونم بازی رو خوب بلد بشم
    دوستان من داخل perfect world با این اسم بازی میکنم oden_tall اگه دوستان مایل بودن و افتخار دادن ما رو اونجا add کنن ممنون میشم
    راستی دوستان من بلد نیستم اینجا باس چیکار کنم اگه میشه یکی برام توضیح بده
    ممنون

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

سلام
    در شروع خود بازی یک راهنما داره که قدم به قدم میگه باید چیکار کنی.اول یک سری quest ها هست که باید بگیری و انجام بدی تا لولت بالا بره.برای دیدن لیست quest ها q رو بزن.بعد روی quest dispatcher که کلیک کنی به سمت کسی که quest رو میده به طور اتوماتیک حرکت میکنی.وقتی quest انجام شد پیش quest awarder میری و جایزت رو میگیری.توی همون quest های اولیه هم یک سری زره و سلاح بهت جایزه میده.لولهای اولیه رو سریع میتونی طی کنی بعد چند لول اول باید پیش trainer کلاس خودت بری و skill یاد بگیری.فعلا اینا برای چند لول اول کافیه.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

سلام داداش اینقدر هم که شما فکر میکنی من ضعیف نیستم
    الان لول 30 شدم دیگه و سه تا اکانت هست که هر کدوم 31،30،23 هست و الان دارم با 30 بازی میکنم
    فقط من یه کم انگلیسیم ضعیف هست و نمی تونم با اونا درست صحبت کنم
    اگه چند تا ایرانی بود خوب بود بازی رو بیشتر یاد می گرفتم
    اقا علی هست و ارمان ولی اونا 4 روزی میشه انلاین نشدن
    گفتم ببینم کسی دیگه بازی میکنه که ما رو add کنه که اگه مشکلی داشتیم سوال کنیم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

سلام داداش اینقدر هم که شما فکر میکنی من ضعیف نیستم
    الان لول 30 شدم دیگه و سه تا اکانت هست که هر کدوم 31،30،23 هست و الان دارم با 30 بازی میکنم
    فقط من یه کم انگلیسیم ضعیف هست و نمی تونم با اونا درست صحبت کنم
    اگه چند تا ایرانی بود خوب بود بازی رو بیشتر یاد می گرفتم
    اقا علی هست و ارمان ولی اونا 4 روزی میشه انلاین نشدن
    گفتم ببینم کسی دیگه بازی میکنه که ما رو add کنه که اگه مشکلی داشتیم سوال کنیم
    متاسفانه من تو سرور شما نیستم وگرنه حتما کمک میکردم.حالا هر سوالی هست می تونی همینجا بپرسی.
    تو لول 30 حتما crazy stone رو هر روز انجام بده.exp خوبی میده.به 40 هم که رسیدی bounty hunter هست که بیشترین exp رو از اون می تونی بگیری.اون ماموریتهای نارنجی یا cultivation هم حتما انجام بده چون برای یاد گیری skill های جدید بهش نیاز داری.اگه میخوای یک کاراکتر رو لول اپ کنی تا 100 ، بهتره یا sin باشه یا bm البته cleric یا archer و barb هم بد نیستن چون cleric که به هر حال نیازه برای heal اما بازی کردن باهاش دردسر داره چون پر مسئولیت هست و archer و barb هم قابلیت استفاده از aps رو دارن.بقیه کلاسها ارزش وقت گذاشتن رو ندارن،مگه اینکه به عنوان alt یا کاراکتر دوم بخوای لول اپشون کنی.خیلی ها وقتی به 100 میرسن با کمک مالی کاراکتر اصلی کاراکتر دوم رو سریع تا 100 میارن بالا ولی کاراکتر اصلی یا همون main باید حتما قدرت پول در اوردن داشته باشه.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

داداش من کلاسم باربارین هست
    یا به قول خودمون همون ببر سیاه
    با اون بازی میکنم من نمیدونم داداش crazy stone چیه شاید رفته باشم ولی با این اسم بلد نیستم
    داداش اگه میتونی برای این کلاس بهم توضیح بدی ممنون میشم ازت
    داداش سایتی نیست که str dex اینا رو داخلش نوشته باشه برای کلاس من که من هر لول میرم بالا بفهمم چقدر باید به اینا اضافه کنم .
    راستی کسی غیر از اقا علی دیگه نیست که تو سرور ما باشه ازش سوال کنم

ممنون

آخر فروم باز p30 arman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

سلام برو بچز ! به یه بدبختی یه اینترنت ذغالی فعلا جور کردم چون isp ترکید!!!! واقعا دلم داره رییییییییییس میره برا PW ولی خوب با این اینترنت ذغالی نمیشه بازی کرد ! در کل فعلا هم نمیتونم بیام چون کلاس های زبان و موسیقیم خیلی با هم تداخل داره از ساعت 6 تا 8 خونه نیستم ! نوکرتونم فعلا بای بای

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

به به
    چطوری اقا ارمان
    کجایی رفتی از این جا دیگه گوشیت رو هم خاموش کردی تو اینتر نتم که نیستی
    کجایی معلومه ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

داداش من کلاسم باربارین هست
    یا به قول خودمون همون ببر سیاه
    با اون بازی میکنم من نمیدونم داداش crazy stone چیه شاید رفته باشم ولی با این اسم بلد نیستم
    داداش اگه میتونی برای این کلاس بهم توضیح بدی ممنون میشم ازت
    داداش سایتی نیست که str dex اینا رو داخلش نوشته باشه برای کلاس من که من هر لول میرم بالا بفهمم چقدر باید به اینا اضافه کنم .
    راستی کسی غیر از اقا علی دیگه نیست که تو سرور ما باشه ازش سوال کنم

ممنون
    برای barb باید در حدی که برا استفاده از سلاح و زره نیاز داری به str اضافه کنی و بقیو روی vit بگذاری تا بتونی تانک خوبی باشی.البته به لول 100 که رسیدی و خواستی aps بشی باید restat کنی و به اندازه لازم به dex اضافه کنی ولی الان اصلا به dex نیاز نیست. barb به hp بالا نیاز داره.
    crazy stone یک ماموریتی هست که روزی یک بار میتونی انجام بدی و باید یک سری gem رو بخری و ببری به یک npc تحویل بدی.درکل 10 دقیقه بیشتر طول نمیکشه.توی available quests تو قسمت cycle یا یک همچین چیزی میتونی پیدا کنیش.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

سلام
    داداش من این رو که میگی نمیدونم چیه !!!!!
    ولی من امروز رفتم لول 35 یه ماموریت بهم داد که هی باید وسایل میخریدم و میبردم پیشش بهش میدادم در اخر یه ماموریت داد که اومدم تو شهر. میام اونجایی که پر censigment shop هست حالا نمیدونم شما چی میگیدیا همون مغازه ها بعد چیزی نیست که بشه روش کلیک کنی و quesr بگیری من نمیدونم چیکار کنم؟
    ممنون میشم کمکم کنی

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •