بالاخره بعد از مدتها این فروم از بحث قیمت و مزایا و معایب در اومد. خسته شده بودم دیگه.
خوبه که یه مقدار هم به برنامه و بازی و... برسیم.
دست همتون درد نکنه بروبچ![]()
بالاخره بعد از مدتها این فروم از بحث قیمت و مزایا و معایب در اومد. خسته شده بودم دیگه.
خوبه که یه مقدار هم به برنامه و بازی و... برسیم.
دست همتون درد نکنه بروبچ![]()
نتیجه بنچمارک JBenchmark 2.0 گوشی استار:JBenchmark2: 524
Image Manipulation: 335
Text: 700
Sprites: 661
3D Transform: 643
User Interface: 396اینم نتایج بنچمارک 2 رقیباینم نتیجه بنچمارک کوکی :
JBenchmark2: 388
Image Manipulation: 194
Text: 314
Sprites: 368
3D Transform: 380
User Interface: 1027
ولی هنوز نفهمیدم چجوریه که همش متغیره توی 1 گوشی؟
Last edited by -reza-; 28-12-2009 at 00:02.
سلام، باتری استار تا چه حد کم بشه دیگه نمی شه برای فیلم و عکس و موزیک و منشی و .... ازش استفاده کرد؟
سلام خوبی نه منم نگفتم چون به درد من نمیخوره به درد کسی نمیخوره این که کاملا غیر منطقیه همچین چیزی منظورم نبود ، ولی تا جایی که من دیدم اکثر (نه همه) این نرم افزارها برای روسیه هست و تو ایران اصلا قابل استفاده نیست که بشه گفت به درد میخوره یا نه ولی بازیها توشون بازیهای خیلی جالبی بود ، نمیدونم شاید پک رو اشتاهی آپلود کردی نصفشون یا نصب نشدند یا کار نکرند
به هر حال من از بین اینا که نصب شد 6 7 تاشو خیلی حال کردم دستت درد نکنه خیلی دنبال اینجور بازیها بودم امیدوارم و خواهش میکنم که باز هم ادامه بدی و از اینجور کارا بکنیما هم دعات میکنیم
والا من همون روز که گوشیو خریدم یه سری بازی همینجا گذاشتم یه بار هم اسم بازیهای که کاملا سازگار هستند با استار رو گذاشتم بازم میگردم اگه باحال پیدا کردم میزارم
بچه ها این کتاب "هم خونه" برای استار من خودم اوقات بیکاری مطالعه میکنم اینو گفتم شاید به درد شما هم بخوره: لینک دانلود:اینم یک پس زمینه سبز رنگکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
![]()
Last edited by forexet; 28-12-2009 at 04:09.
تو خط آخر باطری بعد از اولین پیغام low battery دیگه نمیشه برنامه اجرا کرد و فیلم و عکس و... تعطیل
اینم هر 2 نسخه بازی تاکسی دیوانه برای این گوشی ، یکی 3 بعدی و دیگری هم از بالا ، هر دو جالب هستند
عکس نسخه از بالا ، بازی 240 در 320 هست ، عکس کوچیکه، بازی جالبیه:
دانلود این نسخه:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
عکس نسخه سه بعدی:
دانلود نسخه 3 بعدی:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
میشه یکی لطف کنه یه بازی Solitaire کاملا لمسی با اندازه 240 در 400 بگذاره که کار کنه؟
من یکی دارم ولی اینجوریه که باید رو کارت کلیک کنی و یه دست میاد روش و دسته برمیداره و ما نمیتونیم بکشیم کارتو ، یه solitaire میخوام که بشه کارتها رو با قلم گرفت و کشید و جایی که میخوایم رها کنیم
سپاس
براي بار n ام سوال ميكنم
كسي تا حالا با pc suite همراه گوشي بك آپ گرفته ؟
یکی راهنمایی کنه زنک sms رو توی این گوشی توی چه قسمتی میشه عوض کرد؟
در ضمن صدای زنگ گوشی رو چجوری میشه کم یا زیاد کرد؟
دوستان اگه میشه منشیه گوشیتونو تست کنین ببینم برا من مشکل داره یا کلا استار مورد داره
برا من فقط کسایی که از موبایل تماس گرفتن میتونن پیغام بذارن
کسایی که از خط ثابت تماس میگیرنو قطع میکنه!!!!!!!!!!!!
سلام
من الان با خط ثابت تست كردم هيچ مشكلي نداشت راحت رفت رو منشي.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)