اگه برای بازی کردن و برنامه میخواد 5800 بگیر ولی اگه برای آهنگ و فیلم و دوربین وخیلی چیزهای دیگه میخواد 100% جت بگیر مخصوصا صفحه اش که آدم رو دیوونه میکنه![]()
اگه برای بازی کردن و برنامه میخواد 5800 بگیر ولی اگه برای آهنگ و فیلم و دوربین وخیلی چیزهای دیگه میخواد 100% جت بگیر مخصوصا صفحه اش که آدم رو دیوونه میکنه![]()
من 18مگی زدم گفت خیلی زیاده
مطمئنی S800MDXJC1 هستش مال من Navigation رو چرا نداره پس (تو تنظیمات نیست گزینه فعال کردنش)
#*#5239870* این کد رو بزن
بعد تو صفحه ای که باز میشه Internals رو انتخاب کن بعد از شما پسورد میخواد که باید این رو بزنی: #*7092463#*
بعد تو صفحه ای که باز میشه گزینه ی آخر رو انتخاب کن(LbsApp) بعد Navigation رو انتخاب کن بعد Enable رو بزن.
گوشی Restart میشه وقتی اومد بالا آیکون Navigation به منوها اضافه شده
اين اولين باري كه اين قدر از خريدن يه گوشي راضيم
يعني منم مي تونم خودم بعدآ روش آندرويد نصب كنم ؟
سیمبین حرفی برای گفتن جلوی اندروئید نداره
برو اینجا ببین برنامه ها رو :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
---------- Post added at 06:02 PM ---------- Previous post was at 06:01 PM ----------
ان شاءالله که میتونید ولی فعلا عجله نکنید![]()
با سلام
يه سوال اين واي فاي يا همون وايرلس گوشي جت هموني هست كه ايرانسل مودم هاشو تبليغ مي كنه ؟؟؟ يعني با اين گوشي مي شه به صورت سيار از اينترنت ايرانسل استفاده كرد؟؟؟
مال ایرانسل wimax هست و با wifi فرق داره ......
كسي آموزش اتصال اين گوشي با استفاده از اينترنت adsl كامپيوتر رو داره لينكش رو بزاره ممنون مي شم البته به زبان ساده!!
من خودم با گوشیم به مودم وایرلس خونه وصل میشم و ازاینترنت استفاده میکنم
آمورش خاصی نداره باید مودمو روشن کنی ( مودمت باید wifi داشته باشه ) میری رو wifi گوشی کلیک میکنی و مودمتو پیدا میکنه بعد رو مودم تو گوشیت کلیک میکنی وهمون تنظیماتی که رو مودمت انجلم دادی مثل dns و پسورد و اینا ....اینجا هم وارد میکنی و تمام
برای اینکه مطمئن بشی از اینترنت وایرلس داری استفاده میکنی نه gprs مخابرات میری تو setting بهد application setting بعدش internet profile و رو اکانت وایرلست تیک میزنی.
امیدوارم بدردت خورده باشه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)