موافقم
یا اگه LCD بپره چی
یا گوشی اصلا روشن نشه چی
موافقم
یا اگه LCD بپره چی
یا گوشی اصلا روشن نشه چی
بچه ها من گوشی 8510 یکی از دوستامو گرفتم تا براتون یه مقایسه بین دوربین دو گوشی بزارم
محیط خارجی :
امنیا 2
8510
محیط داخلی :
امنیا 2
8510
ماکرو با فلش :
امنیا 2
8510
همونطور که میبینید امنیا 2 میتونه گوشیهای 8 مگاپیکسلی رو چه در محیط پر نو و چه کم نور شکست بده
در نتیجه htc که خوبه x2 هم نمیتونه تو دوربین به این گوشی برسه
اگه تا وقتی که تاریک شد گوشی دستم بود عکس با فلشم میزارم
سلام
اقا بالاخره اين نرم افزارارو نصب كنيم يا نه؟
ميمونه يا ميپره؟
آخه كسي كه 520 پول گوشي ويندوز موبايل مي ده دوست داره دائما برنامه بازي كنه وگرنه 150ميداد يه گوشيه جاوا ميخريد!!!
با سلام منظورتون کدوم نرم افزاره؟ rescoe explorer?
توصیه میکنم دوست عزیز این نرمافزار رو نصب نکنید بیشتر رمهایی که پریده بخاطر نصباین نرم افزار بوده
سلام .
چه دوربین خوبی داره ! از i8510 بهتر انداخته !
مخلصیم .
سلام
نرم افزاری نیست که بشه باهاش برنامه های روی رامو پاک کرد؟
با سلام تبريك
در مورد كيبورد متاسفانه اكثر كيبورد ها لگ داره وكند تايپ ميكنه منظورم كيبوردهاي رام گوشي هست البته عموميت نداره بعضي رامهاي سبك هست كه اين مشكل حل شده
ميتونيد spb keybord نصب كنيد سرعت خوبي داره فارسي ساپورت ميكنه و اسكينهاي مختلفي هم داره
در مورد عكس نميدونم منظورتون دقيقا چيه؟
---------- Post added at 09:13 PM ---------- Previous post was at 09:09 PM ----------
احتمال زياد مربوط به فارسي سازها ومشكلي كه با بعضي از رامها داره
شما mobidiv رو با multilanguage همزمان نصب كنيد شليد حل شد ان شالاه
در مورد پاك كردنش من به مشكلي بر نخوردم
با تشکر از t_tanhayam
مرسی داداشی ممنون از راهنماییت
منظورم اینکه عکسای برنامه هایی مثل قطب نمای دیجیتالی میاد به قسمت photo گوشی
اگه بتونین راهنمایی کنید ممنون میشم
Last edited by seven007; 03-05-2010 at 21:36.
قربونت داداش فهميدم منظورتون چيه ي كار رجيستري كوچولو هست ودر واقع ترفند كه من عينا نقل ميكنم از يكي از دوستان در فرومهاي همسايه
اميدوارم مشكلتون حل بشه داداش گلم
خيلي از دوستان سوال كرده بودند كه وقتي به قسمت Wallpaper در منوي Setting ميريم علاوه بر عكسهاي مربوط به Wallpaper تمام عكسهاي ديگر منجمله آيكونهاي برنامه ها هم درش ظاهر ميشه. براي اين مشكل راه حل وجود داره :
با برنامه رجيستري اديتور به مسيرHKEY_LOCAL_MACHINE/Software/TecAce/PhotoAlbum/ExcludeFolders بريد و درون اون يك Value جديد با نام 001 و به صورت String بسازيد و درونش مسير فولدري كه نمي خواهيد عكسهاش در ليست عكسها نشان داده بشه رو عنوان كنيد
مثلا : \My storage\program Files\
توجه داشته باشيد كه در ابتداي مسير از \ استفاده كنيد و نيز براي ساير مسيرها نيز ميبايست يك value جديد و با شماره هاي بعدي بترتيب 002، 003 ، 004، ........ درست كرده و مسير هاي بعدي را در هر كدام قرار دهيد
اين كار باعث ميشود تا فولدرهايي كه شما در بالا قيد ميكنيد در نمايش عكسها مورد استفاده قرار نگيرد
خوب كار اينجا تمام نشده ، شما بايستي به مسير Application data\photoalbum.data\ بريد و محتواي اونو پاك كنيد چون در جستجوهاي گذشته مسير تمام فايلهايي كه قبلا پيدا كرده بود رو اونجا نگهداري ميكنه و با وجود اون ديگه سراغ رجيستري نميره
يا علي![]()
ببخشید داداش دوباره سوال می کنم .
این برنامه ی رجيستري اديتور رو از کجا دانلود و نصب کنم ؟ یا توی خود گوشی هست ؟
اصلا شما هم این مشکلو دارین ؟ وهمین جوری مشکلتونو حل کردین ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)