اون که شما می بینی چمنش اونطوریه ارواحه عمشون می خواستن چمنش مثله نسخه کنسولیش باشه !!! اگر دقت کرده باشین نسخه کنسولی امسل هم چمنش روشنه !
اون که شما می بینی چمنش اونطوریه ارواحه عمشون می خواستن چمنش مثله نسخه کنسولیش باشه !!! اگر دقت کرده باشین نسخه کنسولی امسل هم چمنش روشنه !
سلام.منم دارم.خوب شده ولي هنوز راه نيوفتادم باهاش
فقط اگه امكانش هست پچي چيزي براي بازي با دسته اگه امده برام بزارين.چون دستش بازم غير فعاله.دست شما درد نكنه.
نسخه پی سی قشنگه ؟
من 3 پارتشو گرفتم 3 تا دیگه مونده 5 گیگه
اگه باحال نیست دیگه نگیرم وایسم واسه PES
من نمیدونم ولی وقتی هنوز سایت رسمی بازی تاریخ انتشارشو چهار روزه دیگه اعلام کرده
فک نکنم هنوز پچی برای بازی اومده باشه و فعلا باید منتظر بازی باشیم تا پچش !!
نميدونم ولي دسته بازي من كار نميده!يعني بايد تا 4 يا 5 روز ديگه تنهايي بازي كنم؟ چقدر سخته!
اسم دستت چیه ؟
بگو تا من برات بذارم.
مثل همون 09 دیگه.
بچه ها من سفر بودم الان یه یه هفته ای هست از همه چی پرتم
یکی به من بگه بازی کی اومده؟ گیم پلی ش چه جوری؟
از همه مهم تر می خوام ببینم واس PS3 کی میاد لطفا جواب این سوال منو دقیق و سریع بدین
ممنون
مشخصات دستتون چیه؟ دسته های غیر استاندارد و ناشناخته، تو این بازی ایراد زیادی دارند.نميدونم ولي دسته بازي من كار نميده!يعني بايد تا 4 يا 5 روز ديگه تنهايي بازي كنم؟ چقدر سخته!
بچه ها فعلا از پی سی ورلد نخرید من که خریدم اصل نیست چون تو منوهای منیجر مود با اون چیزی که تو عکسها دیدیم خیلی خیلی فرق میکنه!
سلام دوستان
من بايد بگم كه pes گرافيك عالي داره اما fifa نداره اما fifa چيزي داره كه pes نداره اونم شبيه سازه كه فيفا رو هماننده فوتبال واقعي كرده شما درون فيفا با شوتهاي درون پا و بيرون پا آشنا هستيد و حركات حرفه اي بسيار زيبا كه درون pes چيزي نا آشنا هست درون pes يك نفر اگر بخواهد مي تواند همه بازيكنها و اگر امكانش بود تماشا چي ها را هم دريبل كند اما درون فيفا با پاس كاري بايد جلو و بدون همكاري كاري نمي توان كرد اما دور از طرفداري چهره در pes واقعا حرفي براي فيفا نذاشته و امكانات pes از فيفا بيشتر است اما تعداد ليگ هاي فيفا آنقدر زياد هست كه به زيباي اين بازي افزوده نام گذاري تيم در pes بسيار مزخرف است كه اين در فيفا رعايت شده گزارشگري فيفا آنقدر لذت بخش است كه به اين بازي باز هم زيباي داده
نتيجه كلي:
فيفا از نظر شبيه ساز 9 - pes 8
فيفا از گرافيك 8.2 - pes 9.3
نظر من
pes = فوتباليستها
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)