کسی از مهتوايه اين podcast خبر نداره؟ من که dial-up هستم نميتونم گوش بدم
کسی از مهتوايه اين podcast خبر نداره؟ من که dial-up هستم نميتونم گوش بدم
پیش نمایش بازی از زاویه دید pesfan :
( من سعی کردم بیشتر نکات مهم و قابل ملاحظه این متنو بنویسم هر چند که بیشتر متنو شامل شد)
هر زمانیکه من تصمیم به دریبل کردن حریفمو داشتم با شکست مواجه شدم به نظر میرسید این کار تقریبا غیر ممکنه .حتی بازیکنای سریع تر مثل اشلی فقط میتونستن مقدار محدودی بدوند که نهایتا اونا هم بوسیله مدافعین حریف متوقف میشدن .توی 10 دقیقه اول من یک هیچ عقب افتادم .اما توی مسابقات بعدی , بازی یک کم دستم اومد .
من داشتم به سبک نسخه 2009 بازی میکردم پاس به بازیکنان بال و کناری زمین وشروع به دویدن با اون بازیکن که این مساله منجر به شکست من توی بازی میشد .
به محض اینکه تشخیص دادم که دارم اشتباه میکنم شروع کردم به پاسکاری و گردش درست توپ توی زمین که این مساله سبب شد بازی برام باز بشه .این سبک بازی واقعی تر به نظر میرسید .
شما اینو درنظر داشته باشید که من داشتم بسختی با بهترین های دنیا بازی میکردم . توی برنامه ما باید بازی بعدیو بین بارسا و منچستر برگزار میکردیم .همونطوریکه شما فکر میکنید با این تیمها که کیفیت بالایی دارن ما یک بازی راحت تری داشتیم اماهنوز تحرک و پویایی توی زمین مثل قبل بود .حتی مسی قادر نبود براحتی و با سرعت از بازیکنان روبروش عبور کنه .
یکی از دلایل این مساله اینه که در حالت دویدن تغییر جهت دادن راحت نیست .انیمیشن های جدید چرخش بازیکنان , در وضعیتی که یک بازیکن میخواد حریفشو جا بزاره موجب کاهش سرعتش میشه.این حرکت در ابتدا عجیب و غیر طبیعی به نظر میرسه .اگر چه شما هنوز در حال دویدن با توپ بصورت تدریجی میتونید به چپ یا راست تغییر جهت بدین اما این بازی منو متقاعد کرد که چرخش با زاویه 90 درجه رو کمتر انجام بدم بجای این حرکت من شدیدا به دادن پاس عادت کرده بودم .
به نظر میرسه هوش مصنوعی بازی در شدت درگیریهای داخل زمین اثرگذاره .تجربه شخصی من میگه که هوش مصنوعی بازی در پوشش فضاهای خالی زمین توسط مدافعین هم موثره .دروازه بانها هم به نظر میرسه مهارت بیشتری پیدا کرده اند و به عقیده من طوری برنامه ریزی شدن که جایگیریهای بهتری داشته باشن و نسبت به قبل در امر محافظت از دروازه موفق تر عمل میکنند .البته حرکات اتفاقی و مهارهای عجیب و غریب هنوز از دروازه بانا سر میزنه اما در مجموع من احساس میکنم اونا مشخصا پیشرفت کردن .
یک بخش جذاب که به بازی اضافه شده سیستم کارتها و تیم استایله .ترکیب اونا گوناگونی و تنوع زیادی در بازی ایجاد میکنه .این سیستم ها رو با دقت و مهارت بالایی طراحی کردن .من کنجکاو هستم که بدونم همینطور که زمان بازی جلو میره گیمرها چطوری این سیستم ها رو متفاوت از همدیگه بکار میگیرن .من تونستم 21 کارت متفاوت از هم پیدا کنم ( دوتاش حتی به دروازه بانها اختصاص داده شده ) اما این مساله رو هم متذکر بشم که این یافته من فقط حاصل جستجودر آغاز بازی توی مستر لیگ بود بنابراین اینو از من نقل قول نکنید .
پنالتیها جنبه ای دیگری از بازی هستن که توی این شماره تنظیمات خوبی روشون صورت گرفته .میزان فشردن جهت ها و دکمه شوت در دقت ضربه پنالتی تاثیر مستقیمی داره . بهر حال به نظر میرسه ضربات پنالتی خیلی حساس شدن .من از 20 تا پنالتی فقط تونستم دو تاشو گل کنم که شاید علتش مهارت کم من بوده .
انیمیشن های بازی نشون دادن که در این مرحله واقعا امیدوار کننده هستن .با وجود اینکه هنوز تمام انیمیشن ها توی باز گنجونده نشده بودن اما همین مقدار حیرت انگیز بود من تا الان این اندازه روونی و واقعی بودن انیمیشن ها رو توی بازیهای pes ندیده بودم .لنگ زدن بازیکنان مصدوم در زمانی که پا به توپ نبودن قابل مشاهده بود .
من متاسفم از اینکه نمیتونم کنترل 360 درجه رو توصیف کنم بخاطر اینکه این مشخصه توی ورژنی که ما بازی کردیم تکمیل نشده بود و روش کار میکردن .به هر حال طبق آخرین خبری که کونامی به ما داده این ویژگی در کنسولهای ایکس باکس 360 پلی استیشن 3 و همینطور پی سی وجود خواهد داشت .
ذکر این مساله خالی از لطف نیست که تا اینجا وحتی در این مرحله که ما تجربه اونو داشتیم کونامی گام بلندی رو به جلو برداشته .افکتهای نوری عالی بنظر میرسیدن همینطور چهره بازیکنان .منوهای بازی هم جذاب طراحی شده اند .چهره بعضی از بازیکنان کمتر شناخته شده در تیمهای کوچیک , هنوز هم مثل چهره واقعیشون طراحی نشده اند اما نسبت به نسخه 2009 اونا بیشتر به چهره واقیشون شبیه هستن .با توجه به اینکه هنوز چهره بعضی از بازیکنان شباهتی به خودشون نداره میتونیم اینجوری در نظر بگیریم و به این نتیجه برسیم که هنوز روی چهره بازیکنا داره کار میشه و کار ویرایش اونا به پایان نرسیده .
بخش های صوتی بازی هم دستخوش تغییر و تحول شده .خیلی جالب بود , وقتی مدت زیادی توپ در اختیار تیم میهمان قرار داشت تماشاگران شروع میکردن به هو کردن اون تیم . Jon Champion و Mark Lawrenson مجددا به ترتیب کار گزارشگری و تفسیر بازیو انجام میدن . در مجموع به نظر نمیرسه تفاوت قابل توجهی با قبل کرده باشه .
مستر لیگ بطور قابل ملاحظه ای پیشرفت کرده و توی این نسخه ما شاهد واقعی شدن بودجه تیمها , مربیان , زیر نظر قراردادن آمزش بازیکنان , تیمهای جوانان و موارد دیگه هستیم.شما الان میتونید ساختار کلی لیگ رو تغییر بدین . آیا شما دوست دارین رتبه بندی تیمها بعد از امتیاز بر اساس تفاضل گل باشه ؟ و... پیشرفتهای جذاب دیگه هم توی این مد وجود داره که من فردا مفصلا در مورد اونا توضیح میدم .
متاسفانه هیچ تغییر اساسی توی مد BAL دیده نمیشه صرف نظر از پیشرفتهایی که در گیم پلی بازی وجود داره که این بخش رو هم متاثر کرده هیچ تغییر و تحول قابل توجهی توی این بخش دیده نمیشه که یک مقدار منو دچار رنجش خاطر کرد .من فقط امیدوارم و چشم انتظار این هستم که کونامی تا زمان انتشار بازی این بخش روهم آپگرید کنه چون به نظر من این بخش توی نسخه 2009 بازی نشون داد پتانسیل بسیار بالایی درش نهفته است .
درمجموع به نظر من 2010 PES نشون داد که نسخه ای امیدوارکننده و نوید بخش خواهد بود .
تذکر : این پریویوو براساس کد فعلی بازی بوده که در کنسول ایکس باکس 360 اجرا شده است و ممکن است این اطلاعات تا انتشار نهایی بازی دستخوش تغییر و تحول گردد .
ممنون حسین جان
با خوندن این مطالب واقعا هیجان زده شدم
خیلی خشوحالم که دیگه خیری از دریبل های پیاپی نیست و نمیشه با اتکا به سرعت یک بازی رو به پایان برد
فوتبال واقعی یعنی حرکت تیمی نه این که توپ رو بدی کناره ها و سانتر و توی دروازه....اگه اینطوری که توی متن نوشته بازی سخت باشه عالی میشه
من که ارزو به دل مونده بودم یک بار مقابل کامپیوتر بازی کنم و یک بازی اصولی از اون ببینم یا این که مقابل اون بازنده باشم
ولی این بار ارزوم داره برآورده میشه
بابت همه زحماتی که برای تاپیک میکشی ممنونم
از محمود وبقیه دوستان هم ممنونم
حسین جان واقعا کارت درسته
بعد از خوندن این پیش نمایش دوباره به بازی امیدوار شدم
لينك دانلود podcast
(58 مگ)
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدمحتوای مخفی: podcast 072-big personality
![]()
Last edited by farryad; 18-08-2009 at 15:36.
حسین عزیز زدن فقط دکمه تشکر واقعا نامردی هست!باید چیزی نوشت خوشحالم از اینکه اینجا تو را داریم
--------------------
به واقع باید اعتراف کنم هنوز هم کاملا نفهمیدم منظور از 360 درجه چی هست باید توی تریلری چیزی ببینم تا درک کنم ببینم یعنی چی!
بعد این دریبل 360 درجه را یعنی نمیشه با کیبورد اجرا کرد؟
من دیروز با زحمت رفتم به سایت WENB و یک مطلب دیدم گفته شده بود تور دروازه قابل Edit هست واقعا جالب بود!!
عجب !!!
واقعا ممنون البته اين اطلاعات رو از قبل هم داشتيم
يادمه قبل اينكه نسخه اصلي PES2009 بياد يه دمو اومد كه توش يه تيم فرانسه بود اون يكي رو يادم نيست
دموي اين كي مياد دانلود بكنيم ؟
در كل گفته كه ما امروز آخرين تست رو انجام داديم و اينكه بازي فوق العاده بودهThere are epic days, and then there are EPIC days. Today was just that for all things PES. With screenshots, press releases, playtest reports and twitter overload, everyone was getting their PES 2010 fix wherever they turned.
With our playtest of the latest code today, me and Suff reveal all about PES 2010 in the best way WENB know how - the weekly podcast! We discuss all things gameplay, animations and graphics, and explain how PES’ big personality has returned to take the series out of retirement.
As always, enjoy!
بعدش نشستيم راجب صداگذاري گيم پلي گرافيك و همه چيز بحث كرديم حتي درباره شخصيت بزرگ PES كه با تمام قدرت مياد تا هم گذشته رو جبران بكنه و هم براي آينده تاريخساز بشه
نه با کیبورد نمیشه زد حتما باید یک جوی استیک آنالوگ دار داشته باشیبعد این دریبل 360 درجه را یعنی نمیشه با کیبورد اجرا کرد؟
یا این که روی کنسول بازی کنی تا بتونی استفاده کنی
در کل من به این نسخه به شدت امیدوار شدم
لعنت...............هیچ وقت با دسته راحت نبودم!!این دفعه اجبارا باید بسوزیم و بسازیم!
این نسخه از همون اول که اعلام شد و اون عکس مسی نوید این را میداد که با تغییرات زیادی مواجه خواهیم شد!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)