یکمی دیگه مونده،فکر کنم اگه خوره بازی داری 3-4 روز دیگه یا زودتر تموم شه(2 روزه باید تموم شه)!
یکمی دیگه مونده،فکر کنم اگه خوره بازی داری 3-4 روز دیگه یا زودتر تموم شه(2 روزه باید تموم شه)!
سلام دوستان
من الان تو مرحله ایم که میره یه شهره دیگه بعدش میریم با یکی حرف میزنیم بعد میریم توی یه گود باید آموزش رزم ببینیم ، اینجا باید چیکار کنم .
من هر چی این کچله رو میزنم تموم نمیشه.
درضمن من نسخه Xbox360 رو دارم بازی میکنم.
اونجا رو قدرشو بدون!از این به بعد پول تو جیبیتو باید از همونجا بگیری: د ی
شما اونجا داری آموزش میبینی یه سری چیزا رو،خودش بهت میگه چیکار کنی،مثلا میگه 3 بار این حرکتو برو و وقتی موفقیت آمیز بود میگه تکرار میکنی یا میری بیرون؟انتخابتو بکن و تموم...رو آموزشاش دقت کن،خیلی بدرد بخوره!
زیاااااااااااد!هنوز اولاشی داداش!خوشحال باش که هنوز سرگرمت میکنه!
سلام. من تو یکی از مرحله هاش گیر کردم! میگه که باید یکی رو توی نوک برج بکشم! میرم بالای برج ولی کسی بجز چندتا سرباز بالاش نیست!!!!!!![]()
اين يه باگ بوده ...
نزار كسي ببينتت ...
مستقيم برو اونجا ...
كرك چيه ؟؟
خیلی وقت بود اینجا سر نزده بودم ... دلم تنگ شده بود ... ترجمه ی داستان بازی چطور بود خوشتون اومد ؟ ممنون از همه ی اونایی که تشکر کرده بودن
اگه فیلم Prince of Persia رو دیده باشید ، " نظام " که برادر شاه پرشیا هست، فرقه ی " Assassins " یا همون ( حسنسین ) یا ( حششیون ) رو بعد از اینکه توسط پادشاه پرشیا به جای دیگه ای تبعید شدند، دوباره یه جا جمع میکنه و در زیرزمینی مخفی بهشون پناهگاه میده تا به تمرینات خودشون ادامه بدن و هر وقت که لازم شد به " نظام " کمک بکنن
تو فیلم میبینیم که وقتی " نظام " میره پیش " حسنسین ها " وارد اون زیر زمین میشه ، یک عده دارن تمرینات نبرد تن به تن میکنن و یه عده هم دارن پایین زیر زمین حرکات سماوی میکنن تا وارد ترنس بشن و تصاویری از آینده ببینن ...
دقت کرده باشین تو فیلم همه ی حسنسین ها لباس سیاه می پوشن و از حقه ها و حیله هایی مثل مارهای سیاه ، چاقو های مخفی ، شلاقهایی با نوک فلزی ، بمبهای دودی ... استفاده می کنن که از اجدادشون به ارث رسیده
فکر کنم این نوع " assassin " ها خیلی با اونایی که تو بازی AC-II می بینیم فرق دارن چون همه ی کارهاشون رو در قبال پول و ثروت و در جهت منفی انجام میدن
Last edited by Loaded_nigga; 21-07-2010 at 17:10.
همون کرک 700 kb ! همه راه هایی که بود رو امتحان کردم!!! چکار کنم!؟!؟!؟!؟!؟!؟![]()
Last edited by hormozan m; 21-07-2010 at 17:46.
یه مشکلی دارم ابنکه اوایل بازی جایی که باید بره پیش اون دوست مادرش و تیغه های مخفی رو ازش بگیره گیر میکنه.همونجا که میگه باید یکی از انگشتاتو قطع کنم اما قطع نیم کنه.وقتی تیغه ها رو دستش میگیره دیگه تصویر قفل میشه و نمیشه کاری کرد جز اینکه از بازی خارج شد.باید چیکار کنم؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)