تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 162 از 227 اولاول ... 62112152158159160161162163164165166172212 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,611 به 1,620 از 2266

نام تاپيک: ◄ ™ Apple اا بررسی و مباحث پس از خرید / درخواست مشاوره ممنوع ►

پروفشنال mhadishirani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    شهر دود

پيش فرض

امنیت در سرور ها به ترتیب :

لینوکس > مک > ویندوز

در دسکتاپ ها و لپتاب های خانگی :

مک > لینوکس > ویندوز

کسی نگفت ، مک اوپن سورس ه ؟! که شما می خوای پورت هاش رو باز کنی !

شما اشتباهت اینه که داری با لینوکس مقایسه میکنی !

بله ، لینوکس اوپن سورس ه ! رایگان ه ! امنیت خوبی داره! بیش از ۹۰ درصد سرور های دنیا لینوکس اند !

اما ، برادر عزیز ، کرنل مک و بسیاری از توزیع های مطرح لینوکس هر دو یونیکس اند !

پس ، چطور از نظر شما ویندوز از نظر امنیت نسبت به مک ، برتری داره ؟؟؟؟؟؟؟ مثال بزن در خرمتتون هستم !
    ویندوز هم کرنل اولیش یونیکس بوده که در طول زمان روش کار شده و از حالت یونیکس خارج شده .
    ببین مک دسترسی به هیچ جایی نمیده. برو از کسایی که کار های حرفه ای میکنن بپرس ولی ویندوز درسته از لینوکس دسترسی هاش محدود تره ولی نسبتا به مک فوق العاده بیشتره !

کاربر فعال iOS hormozan m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    AHWAZ

پيش فرض

سلام مجدد من هم میدونم هنوز هم نرم افزار های محدودی هستند که تا حتی 6 هسته رو استفاده کنه!

ولی............. تا 1 . 2 سال دیگه چی ؟ شما تضمین میکنی من برم 700 یا 724 بخرم 2 . 3 سال دیگه کم نیاره!

مک بوک رو حداقل باید 4 . 5 سال نگه داشت! پس بهتره کسی که دور اندیش هست به فکر آینده هم باشه و مکبوکی رو بخره که تا 4 سال دیگه نتونه راحت کارکنه! مثل 721 و 723 !

آخر فروم باز Microsoft24's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ویندوز هم کرنل اولیش یونیکس بوده که در طول زمان روش کار شده و از حالت یونیکس خارج شده .
    ببین مک دسترسی به هیچ جایی نمیده. برو از کسایی که کار های حرفه ای میکنن بپرس ولی ویندوز درسته از لینوکس دسترسی هاش محدود تره ولی نسبتا به مک فوق العاده بیشتره !
    می دونم ،

مک نباید هم دسترسی بده !

این حرف شما درسته ، تو لینوکس دسترسی بالاست ، چون اوپن سروس ه!

مثلا ، شما حتی اگه برای کرنل مشکلی پیش بیاد ، می تونید کرنل رو یک دور کامپایل کنید !

کسی اینجا ، به لینوکس شک نداره!

من خودم ، کنار مک همیشه ubuntu رو دارم!‌

گفتم ، شما نباید ، لینوکس رو که اوپن سورس ه ، با مک ، از نظر دسترسی مقایسه کنی ،

ویندوز درسته از لینوکس دسترسی هاش محدود تره ولی نسبتا به مک فوق العاده بیشتره !
    ویندوز خیلی با یونیکس فاصله گرفته!

اما ، شما هیچ وقت نمی تونی بگی امنیت ویندوز از مک بیشتر ه!

حالا ، اگه دوست داری اینطوری فک کنی ،

برای من و بقیه ی کاربرای P30World ثابت کن! تا حرفت رو قبول کنیم !

ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــــ

من می تونم برات رو سرور ثابت کنم ،

سرور شخصی من در آلمان ه ، که انجمن من (OS-X.ir) از روش ران میشه ،

سه بخش میکنم ، با سه سیستم عامل :

ویندوز سرور

مک سرور

اوبونتو سرور

یک شل رو سه تاش آپلود میکنیم ،

و....

این تست ، رو بارها انجام دادم و هر بار ویندوز سریع باخت ه!

تازه ، فایروال در ویندوز روشن و در مک و لینوکس خاموش بوده !
    ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــــ

اما ، لینوکس رو بزار کنار ، چون بحث اش جداست !

من خودم ، برنامه نویس لینوکس ام!

پس ، تا صبح بخوای درباره ی لینوکس صحبت کنی ، در خدمتتون هستم!

موفق باشید ،

امید
    Last edited by Microsoft24; 17-05-2011 at 18:18.

4. 3 کاربر از Microsoft24 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز s-a-l-i-m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    North

پيش فرض

سلام مجدد من هم میدونم هنوز هم نرم افزار های محدودی هستند که تا حتی 6 هسته رو استفاده کنه!

ولی............. تا 1 . 2 سال دیگه چی ؟ شما تضمین میکنی من برم 700 یا 724 بخرم 2 . 3 سال دیگه کم نیاره!

مک بوک رو حداقل باید 4 . 5 سال نگه داشت! پس بهتره کسی که دور اندیش هست به فکر آینده هم باشه و مکبوکی رو بخره که تا 4 سال دیگه نتونه راحت کارکنه! مثل 721 و 723 !
    یک چیز خواستم بگم : اینکه دور اندیشی می کنید خیلی خوبه ولی باید دید چیکار می کنید
    خداییش فقط می خوای 723 بگیری که تا 3 سال بعد کم نیاری ؟؟؟ همین ؟؟
    من که می خوام 13 بگیرم چون واقعا کارم بیشتر بیرون خونه هست و نمیتونم یه 15 اینچی حمل کنم چون سخته.
    اگرم داشته باشم یکی 11" ایر هم می خرم

6. این کاربر از s-a-l-i-m بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    شهر دود

پيش فرض

ببین دوست عزیز من گفتم که برای کسی که میخواد رندر بگیره و از این دست کارها مدل های core i5 در حال حاضر بهتره. شمااگه بخوای دور اندیشی کنی باید i7 بگیری

8. این کاربر از mhadishirani بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    AHWAZ

پيش فرض

یک چیز خواستم بگم : اینکه دور اندیشی می کنید خیلی خوبه ولی باید دید چیکار می کنید
    خداییش فقط می خوای 723 بگیری که تا 3 سال بعد کم نیاری ؟؟؟ همین ؟؟
    من که می خوام 13 بگیرم چون واقعا کارم بیشتر بیرون خونه هست و نمیتونم یه 15 اینچی حمل کنم چون سخته.
    اگرم داشته باشم یکی 11" ایر هم می خرم
    سلام سلیم جان شما که رفتی ایر گرفتی ( یا میخوای بگیری ) میدونستی که رم ایر رو نمیشه ارتقا داد !

در ضمن cpu خیلی ضعیفی داره! ( البته من نمیدونم میخوای باش چکار کنی! )

فکر کنم 40 روزه دیگه که Lion بیاد ایر نابود میشه!!!

اینم یک خبر در مورد مکبوک ایر جدید! ( احتمالا اپل این کارو کرده که این دستگاه ها از lion پشتیبانی کنن )

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    ----- > i - p h o n e . i r
    Last edited by hormozan m; 18-05-2011 at 10:41.

10. این کاربر از hormozan m بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه keyvan360's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

هر سیستم عاملی بیاد روی مک بوک های 2010 اثری نداره ! , MBA نسخه 13 اینچی حتی مدل پایه ش هم برای اجرا کردن تقریبا تمام برنامه ها همین الان هم هیچ مشکلی نداره. حتی ویندوز 7 رو هم با اینکه براش optimize نشده ولی به راحتی هر چه تمام تر میتونه اجرا بکنه .

چیزایی که احتمال میره به مک بوک ایر مدل 2011 اضافه بشه به جز سندی بریج و پورت پر سرعت , اضافه شدن backlit به کیبورد هست . البته از اونجایی که درباره اپل داریم صحبت می کنیم هیچ چیزی معلوم نیست !!

حالا نکته ای که اینجا هست و شاید جالب باشه اینه که Macbook Air بسیار بهتر از Macbook Pro برای استفاده از ویندوز در کنار مک هست ! , از این لحاظ که مصرف باطری زمان استفاده از مک در مقایسه با زمان استفاده از ویندوز در مدل Air تفاوت بسیار کم هست . ولی در مدل Pro باطری در زمان استفاده از ویندوز مصرف بیشتری در مقایسه با مک داره .

برای کسانی که میخوان در کنار مک از ویندوز 7 هم استفاده بکنن و باطری هم براشون مهم هست , این مسئله شاید قابل توجه باشه.

================
    راستی داخل Macbook Air رو دیدید ؟! , تقریبا 2/3 ش باطریه ! , داخلش این شکلی هست :

12. 3 کاربر از keyvan360 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    شهر دود

پيش فرض

می دونم ،

مک نباید هم دسترسی بده !

این حرف شما درسته ، تو لینوکس دسترسی بالاست ، چون اوپن سروس ه!

مثلا ، شما حتی اگه برای کرنل مشکلی پیش بیاد ، می تونید کرنل رو یک دور کامپایل کنید !

کسی اینجا ، به لینوکس شک نداره!

من خودم ، کنار مک همیشه ubuntu رو دارم!‌

گفتم ، شما نباید ، لینوکس رو که اوپن سورس ه ، با مک ، از نظر دسترسی مقایسه کنی ،

ویندوز خیلی با یونیکس فاصله گرفته!

اما ، شما هیچ وقت نمی تونی بگی امنیت ویندوز از مک بیشتر ه!

حالا ، اگه دوست داری اینطوری فک کنی ،

برای من و بقیه ی کاربرای P30World ثابت کن! تا حرفت رو قبول کنیم !

من می تونم برات رو سرور ثابت کنم ،

سرور شخصی من در آلمان ه ، که انجمن من (OS-X.ir) از روش ران میشه ،

سه بخش میکنم ، با سه سیستم عامل :

ویندوز سرور

مک سرور

اوبونتو سرور

یک شل رو سه تاش آپلود میکنیم ،

و....

این تست ، رو بارها انجام دادم و هر بار ویندوز سریع باخت ه!

تازه ، فایروال در ویندوز روشن و در مک و لینوکس خاموش بوده !

اما ، لینوکس رو بزار کنار ، چون بحث اش جداست !

من خودم ، برنامه نویس لینوکس ام!

پس ، تا صبح بخوای درباره ی لینوکس صحبت کنی ، در خدمتتون هستم!

موفق باشید ،

امید
    ببین این کاملا عادیه. ویندوز فراتر از پرطرفداره در نتیجه ویروس هاش زیادن. مک حدودا 3 درصد دستگاه های کل دنیا رو داره پس هیچ ویروس نویس حرفه ای نمیاد براش ویروس بنویسه. به شما قول میدم اگه مک پرطرفدار بشه پایداریش فوق العاده ضعیفه

داره خودمونی میشه zarger's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

سلام دوستان فامیلمون میخوائ از خارج برام یه لپتاپ بخره با حدود 13000 تومان چه مدل اپل می تونم با حداکثره توانایی بخرم (گرافیگ رم..سرعت..)؟

تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    AHWAZ

پيش فرض

سلام دوستان فامیلمون میخوائ از خارج برام یه لپتاپ بخره با حدود 13000 تومان چه مدل اپل می تونم با حداکثره توانایی بخرم (گرافیگ رم..سرعت..)؟
    سلام . بستگی داره از کجا میخواد بخره! مثلا اگه از امریکا بخره میتونه مدل 724 که بالاترین مدل بین 13 اینچی های اپل

هست رو براتون تهیه کنه!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •