آپديت گرافيك u 45 از كجا ميشه گير آورد؟؟؟
آپديت گرافيك u 45 از كجا ميشه گير آورد؟؟؟
برو سایتasus ->global -> product-> notebook -> mobility-> u45-> u45jc-> downloadکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
u45 باطری 8 سل 84 وات ساعت داره ولی اون بالایی 6 سل 48 وات ساعت در ضمن مصرف u45 بخاطر تکنولوژی optimus پایینه و میشه گفت باطری عمر بسیار طولانی دارد در استفاده با حداقل نور و مصرف پایین سی پی یو (idle) بالای 8 ساعت شارژ نگه می داره
با سلام به دوستانن عزیز
من از asus n61 jq خیلی خوشم اومده
ولی مطمئن نیستم که لپ تاپ خوبی باشه
نظر شما چیه ؟
لپتاپ خوبیه واقا تو این قیمت
البته الان قیمتش بالا رفته و کم شده یکم
میتونید تو این قسمت
بیشتر اطلاعات بدست بیاریدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من درايور جديد optimus رو نصب کردم....gaming گرفت 6.3 و desktop aero گرفته 4.5 !!!!!کسي نميدونه چرا اين desktop aero ايينقدر امتيازش کم ميشه؟؟؟؟يه لپ تاپ سوني دقيقا با مشخصات n61jv منتها کارت گرافيک ati بود...هم gaming گرفته 6.1 و هم desktop گرفته 6.1 !!!!!!به نطر شماها دليلش چيه!!!!!!
راستي در مورد اين درايور جديد هم بايد بگم بد نیست ميتوني تو هر برنامه انتخاب کني از کدوم گرافيک استفاده کنه....البته من واسه km player هرچي انويديا رو انتخاب ميکردم،بعد که دوباره ميرفتم تو nvidia contorol panel ديدم که باز واسه km player گرافيک اينتل رو انتخاب کرده.....!!!!!خلاصه فعلا تو کفم بهمم چي به چيه....
Last edited by riquelme; 18-11-2010 at 12:32.
درایور جدید رو از کجا گرفتی؟
نسبت بخ قیل امتیاز بهتری گرفته؟
با همین ورژن قدیم هم میشه تنظیم کرد تا با کدوم گرافیک انجام بشه
از همون لينکي که جناب Mehrdad092000 داده بودند با V-P-N دانلود کردم...(صفحه قبل)آره GAMING 6.1 بود شده 6.4 ولي DESKTOP AERO فرقی نکرد!!!!![]()
Last edited by riquelme; 18-11-2010 at 12:16.
دوست عزیز اون پستی که صفحه قبل دادم رو خوندی؟
راستی ببینم مشکلت با Pes 2011 حل شد؟
اقا این n52 چرا تو سایت ایسوس نیست..اما تو ایران هست؟
شنبه میا واسم:d
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)