ممنونم از توجهتون
اشتباه اصلاح شد
بسیار عالی
عالی
خوب
متوسط
ضعیف
بسیار ضعیف
ممنونم از توجهتون
اشتباه اصلاح شد
سلام به همگی .
نحوه فعال سازی Fm Transmitter از فریمور IG2 به بعد :
کل تاپیک رو بخونین . بعضی از لینک ها توی پست اول خراب هستش و توی صفحه بعد میتونین پیدا کنین .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوستانی که موفق شدن فعال کنن به فارسی آموزش یادشون نره .
مخلصیم .
Last edited by S A M S U N G; 08-09-2009 at 22:22.
من اینو حدود 3 هفته پیش روش کار کردم(با توجه به اینکه منم گوشیم رو به فریمویو ig2 آپدیت کرده ام فکر کردم کار تمومهولی سرابی بیش نبود
) دیدم که یارو مردم رو گذاشته سر کار.
اگه بشینی تاپیکشو تا آخر بخونی میبینی که مردم از حرصشون گفتند تاپیک رو ببندید.
به هر حال من رفتم این مراحل رو جلو و اگه درست در میومد میخواستم آموزشش رو بزارم که متاسفانه به هیچ وجه جور در نیومد.
اونجا که نوشته عدد 1 رو فشار دهید اونجا با فشار دکمه 1 رادیو فقط میتونه از اسپیکر گوشی پخش بشه و تموم. و نمیتونه روی موج رادیو ارسال کنه موزیک رو.حتی با عوض کردن فرکانس هم نتیجه ای حاصل نمیشه.
ویرایش:
در ضمن اینم بگم که این کارها به نوع فریمویو هیچ ربطی نداره چون با نصب اونا به تنظیمات داخلی گوشی راه میابید که تو هر فریمویوی میتونید این کارها رو انجام بدین.
فقط کافیه گوشیتون رو در حالت هک بزارید که فقط برنامه more caps رو بهش نصب کنید.
Last edited by ninja3000sh; 08-09-2009 at 23:16.
ممنون یعنی من تو ورزن آی اف 6 نمیتونم فعال کنم؟
آخه منتظم اون فریمور ایتالیایی بیاد بعد اگه فارسی رو ساپورت کنن بعد فلش کنم.
سلام دوست عزیز .
پست نینجا رو بخونین متوجه میشین .
مخلصیم .
وقتی ایشون داشتن پست میزدن منم داشتم پست می زدم خاطر اون پست ایشون رو ندیدم(من قبل از ایشون داشتم پست می دادم)
در ادامه حرفهای نینجا جان بگم که اگه سخت افزارشو داشت Gsmarena حتما قید می کرد که داره....و اگه به فریمور ربط داشت مثل قضیه ان79 می شد که می گفتن واسه بعضی از پروداکت کدها داره و بعضی ها نداره و با تغییر پروداکت کد میشه اف ام ترنسمیتر رو فعال کرد.و.....
یه سوال من اگه با pc studio گوشیمو آپدیت کنم به کدوم ورژن آپدیت میشه؟
ممنون
سلام دوستان
دوربین دوم گوشی فقط تو حالت مکالمه تصویری فعال میشه یا در حالت معمولی هم میشه ازش استفاده کرد. مثلا" فیلم و عکس گرفت. من که گزینه ای برای فعال کردنش پیدا نکردم
سلام دوست عزيز
دوربين جلو فقط براي مكالمه تصويري هست
شايد توي آبديتهاي بعد بشه به عنوان دوربين عكس برداري هم ازش استفاده كرد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)